В момента чета ... 31

• 39 492
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • на североизток от Рая
Нелка,
Скрит текст:
тъкмо сега ти виждам поста и щях да ти пиша че много момичета я имат, но гледам че са ти писали. Моята е от библиотеката, но не ми пречи да я презапиша и да ти я пратя, само свирни. Сега съм я дала на колежката, но като ми я върне ти я пращам, ако кажеш.

Предположих, че твоята е от библиотека. Не се притеснявай, миличка, Нези ще ми я прати. Благодаря ти, мило и скъпо другарче!  Heart Eyes

# 571
В момента чета Амели Нотомб- Страх и трепет. Интересен поглед върху японските порядки в една голяма международна компания, където отива една.. "луда" белгийка със западноевропейския си манталитет. Главната героиня- белгийката много ме дразни  Twisted Evil Едва се сдържам да изчета докрай.

Вчера приключих " Сияние" на Стивън Кинг. Не бях чела нищо негово..какъв пропуск  Whistling

# 572
Цвети*, тази книга за чудовището я имам и аз и определено я препоръчвам  Peace Интересна история, по истински случай, интересно поднесени факти, не съм чела друга такава оттогава  Party

Аз вече я преполових. Наистина е много увлекателна, и е написана завладяващо. И с тези описания на прекрасната Флоренция... Ужасното е, че тези гадости наистина са се случили.
Надявам се, че довечера ще успея да я довърша. Когато ме завладее една книга, мира нямам. Simple Smile

# 573
Завърших "Каменоделецът" снощи. Хареса ми много книгата. Добре разказана история, интересен сюжет, бързо се развива действието. Не скучаех нито за миг. Ще прочета и другите й книги, сигурна съм, че ще ми харесат.

Сега започнах "Лекарство против северния вятър". Но електронният й вариант (epub) е само 114страници, което ми се струва много малко. Погледнах в нета хартиената книга е 240стр. Ако може някой, който я е чел електронно, да каже дали и при него е била така кратка. Не ми се иска да стигна до края и да разбера, че всъщност има още.

# 574
  • Belgium
В момента чета Амели Нотомб- Страх и трепет. Интересен поглед върху японските порядки в една голяма международна компания, където отива една.. "луда" белгийка със западноевропейския си манталитет. Главната героиня- белгийката много ме дразни  Twisted Evil Едва се сдържам да изчета докрай.

Много шантава книга, както впрочем и всички книги на авторката  Crazy
Но не може да се отрече, че е запомняща се.

Аз приключих "Дивото цвете" и започвам "Копелето на Истанбул" на Шафак. Да видим ще оправдае ли очакванията ми. Относно "Дивото цвете", ако на някой му се чете приятна книга с действие основно развиващо се в Австралия и разни тайни от миналото тип незаконно дете, любовник-мулат и т.н., я препоръчвам. Леко и неангажиращо лятно четиво, без да е досадно  Laughing

# 575
Сега започнах "Лекарство против северния вятър". Но електронният й вариант (epub) е само 114страници, което ми се струва много малко. Погледнах в нета хартиената книга е 240стр. Ако може някой, който я е чел електронно, да каже дали и при него е била така кратка. Не ми се иска да стигна до края и да разбера, че всъщност има още.
Цялата е.  Peace Поне от това което прочетох, не личеше да липсва нещо.
Скрит текст:
Друг е въпроса, че на места прехвърлях редовете, защото главната героиня много ме дразнеше.  Sick

# 576
Много хубава тема!! Аз в момента съм на "Мъжете, които мразеха жените". Първата от трилогията на Стиг Ларшон, "Милениум"!! Харесва ми  Simple Smile

# 577
Прочетох "Градът и градът" , мога да кажа само че такъв маратон на четене на  книга която не харесвам , никога досега не бях правила , толкова бързо исках да я приключа  Joy  За мен беше абсурдна книга  ooooh! С такова главоболие съм днес от нея , бррр . Може би на други хора ще се хареса , но не е мой тип книга , уж се виждаха пък не се виждаха , уж къщата била до къщата на главния пък съседната къща била в друг град , пък уж до него , олееееее  ooooh! Кой дявол ме накара да я прочета  ooooh!

Ще започна "Снежният човек" , благодарение на Иринка , която ми писа с предложение да ми я изпрати . Иринка , много ти благодаря , почвам я довечера , че не я взех на работа и ще гледам бързичко да ти я върна .   bouquet

# 578
Нара, слушай ме вече и не си причинявай такива книги  Hug
Довечера Аричка да те пази като почнеш "Снежкото"  #Shocked
Сподели после как ти се струва Несбьо-то  #Silly

Аз се чудя дали да не изоставя "Лицето" /Дийн Кунц/. Не ме грабва нещо тази книга и това е!
Изобщо съм в някаква серия - каквато и книга да почна не върви и не върви....  Rolling Eyes

# 579
Нара, слушай ме вече и не си причинявай такива книги  Hug
Довечера Аричка да те пази като почнеш "Снежкото"  #Shocked
Сподели после как ти се струва Несбьо-то  #Silly

Аз се чудя дали да не изоставя "Лицето" /Дийн Кунц/. Не ме грабва нещо тази книга и това е!
Изобщо съм в някаква серия - каквато и книга да почна не върви и не върви....  Rolling Eyes

Искаш ли да ти изпратя отново Градът и градът , може този път да ти върви като мед и масло  Joy  Joy  Joy Охххххх голяма трагедия е тази книга , не бях чела досега такова чудо  Joy Joy

Определено това ми е книжка калинка , малинка , ягодка , и какво ли не за тази година , нямам думи , определено ще отиде в класацията  Joy

# 580
Благодаря, Violeni! Ще я видя и аз как ще ми хареса.

dion, мисля, че нямат връзка книгите на Камила, освен главния полицай  Peace Поне по първата книга - "Ледената принцеса" - няма какво още да се допълни.

Не съм забравила, благодаря и на теб, БубHug

# 581
  • на североизток от Рая
 Аз днес довърших "Полет в опасност" на Хейли. Толкова приятно пише, така леко се чете, колкото и да е напрегната ситуацията. Много ми допада авторът.

Започвам

# 582
Чета Доста ме впечатлява, но да видим, тя е толкова дълга, че тепърва ще има завръзка и развръзка

# 583
  • София
Прочетох Евангелието на Луцифер.
Добра е.Не мога да кажа с две ръце четете я ,защото е със специфично съдържание.
Някои моменти ми дойдоха в повече.Авторът е много добър.Успява да разгърне всеки образ по свой начин.

# 584
Здравейте Simple Smile дами!

От доста време бях оставила четенето на киниги на много заден план,но е крайно време да поправя нещата.От доста време седи купена и непрочетена "Любов" на Елиф Шафак / даже не искам да казвам точно откога,че ме хваща срам/ и тези дни я подхванах.Бързо ми върви,увлича ме,замисля ме ...дотук ми харесва,като я приключа ще споделя и отзиви и ще почерпя идеи за нови книги  Peace

Общи условия

Активация на акаунт