В момента чета ... 31

• 39 492
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Прочетох

Много ми хареса! Според мен тази е по-добрата книга от двете на Ричмън. Не е типичната книга за войната, по скоро е насочена към събитията след това и как се преодоляват загубите и наранената психика. Препоръчвам!

Сега съм на

Втора среща с Кинг, след "Зеленият път". Надявам се да ми хареса.

# 586
# 587
В момента чета "Убиецът и пророкът" на Гийом Прево. Много е интригуваща. Хем е криминален роман, който те държи в напрежение, хем исторически. Действието се развива в Йерусалим в началото на новата ера. Да си призная не обичам особено криминалните романи, но тази книга много ми добадна, може би защото авторът познава добре историческата епоха за която пише. Книгата се чете на един дъх.

# 588
Прочетох "Чудовището от Флоренция" и съм доволна. Романът е написан добре, но има страшно много факти, герои и събития. Трябва да се чете внимателно. Дъглас Престън ме заинтригува като автор, и ще потърся и други негови книги.

Вече започнах тази книга:

За момента е страхотна! За първи път попадам на този автор и съм приятно изненадана.

# 589
в момента чета

и мога да кажа, че както винаги съм много впечатлена от стила на Джон Грийн. Едновременно ме депресира и ме кара да се чувствам щастлива. Също така като знам съдбата на любимите ми персонажи в книгите му, които винаги умират, не знам дали Марго ще бъде намерена жива или не.. но нямам търпение да разбера. Остават ми около 80 стр. Препоръчвам я, както и всички останали книги на същия автор

# 590
troublefindsme, тази книжка ми беше първата на Джон Грийн, много ми хареса и на мен  Flutter После прочетох Множество Катрини, чакат ме Къде си Аляска и Звездите Simple Smile

Прочетох Ами ако.. на Шърли Маклейн. Става за едно четене, не е кой знае какво.

Продължавам си на четеца Шапка пълна с небе на Тери Пратчет Grinning

# 591
Чета "Последна любов" на Уилям Уортън. Като стил много ми напомня на "Пилето", която прочетох преди няколко месеца. "Трябва да помисля за това" Simple Smile - като че ли е често използвана фраза и в двете книги Simple Smile. Но незнайно защо ми е някак тежко да чета, става ми тъжно и самотно. А книгата е точно обратното на това - случващото се в нея би трябвало да дава надежда. Харесва ми, но и ме напряга по някакъв начин - все едно всичко е твърде хубаво и неизменно ще завърши зле Simple Smile. Ще има някой наранен накрая.

# 592
Прочетох

Много ми хареса! Според мен тази е по-добрата книга от двете на Ричмън. Не е типичната книга за войната, по скоро е насочена към събитията след това и как се преодоляват загубите и наранената психика. Препоръчвам!

Сега съм на

Втора среща с Кинг, след "Зеленият път". Надявам се да ми хареса.  Wink

На мен и "Изгубената  съпруга "ми хареса ,но щом казваш,че тази е по-добра  искам да я прочета и нея.
Може да те помоля да ми я изпратиш за прочит някой път.  Wink

# 593
А пък аз чета Лолита на Набоков. Лично на мен нещо много много не ми допада, но пък определено си има своите плюсове.

# 594
Ще помоля да споделиш впечатленията си от книгата, след като я прочетеш (може и преди това Grinning).

# 595
  • София
В Момента чета Кейт Мортън - Изплъзване от времето.

Книгата много ме впечатли, не си падам по такъв тип книги, но тази е наистина хубава.

# 596
  • София
Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus),на мен много ми хареса.
Ако имаш възможност прочети и другите книги на Кейт.

# 597
  • София
Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus),на мен много ми хареса.
Ако имаш възможност прочети и другите книги на Кейт.
С удоволствие, Кейт много ми хареса. Само се надявам да имам време, че съм се заринала Руска класическа лит, а до началото на уч. год. има само месец, а съм проечела само 1/3  Joy Joy Joy

# 598
Въобще не стигнах до Брулените хълмове на Бронте. Реших, че подобна книга точно в тази читателска криза, която се намирам би ме натоварила, както и би било излишно да дочитам другите 5, които едновременно съм започвала и оставяла да чета, защото .. просто в момента нямам нужда да ги чета. Реших, че имам нужда от друг вид литература към момента, и май избрах най - подходящото заглавие - днес започнах "Спри да хленчиш! размърдай си задника" от Лари Уингет - малко остър език, но пък човека казва доста истини. Върви ми добре за сега.

# 599
DramaQueen, Лари е уникален. Ако имаш възможност, прочети и други негови книги  Peace

Общи условия

Активация на акаунт