В момента чета ... 31

• 39 492
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Приключих с "Крадецът на книги", не е толкова лоша, но явно сега не й е бил моментът...Странен разказвач и умело боравене с думите от страна на автора, натъжава те и на моменти те трогва, но някак не можах да я почуствам, не можах да й повярвам...явно в мен е повредата...

Започнах:

# 601
  • на североизток от Рая
Приключих с "Крадецът на книги", не е толкова лоша, но явно сега не й е бил моментът...Странен разказвач и умело боравене с думите от страна на автора, натъжава те и на моменти те трогва, но някак не можах да я почуствам, не можах да й повярвам...явно в мен е повредата...

Като теб се чувствах докато я чета. Но едва ли имаме повреда, просто такива са ни усещанията. Странно написана книга, увлича, казва много, но това не значи, че трябва да ни трогне до настръхване. Но пък и аз се притесних, че не я възприемам както масата. Но това беше първоначално. После разсъждавах и стигнах до друг извод.  Peace

# 602
  • Belgium
"Сестра" е страхотна, както и другата и книга "После"  Heart Eyes

# 603
Получих "Защото те обичам" (благодаря ти,орех78   bouquet ) и я изчетох много бързо, с интерес. Накрая на книгата останах с отворена уста, не очаквах такъв край.
Имаше на моменти малко Хорхе Букай (визирам цитатите в началото на всяка глава и на моменти в думите на главните герои), но ми беше интригуващо и откъсите ме караха да се замисля. Някак Букай ми е по-дразнещ с опитите си да наложи нещата в които трябва да вярваме.

Изчетох Умират само Глупаците - и двете части. Марио Пузо е много добър разказвач. Зарекла съм се да изчета всичко негово. Харесва ми как вмъква секса съвсем на място в разказа, без да звучи пошло.
Тези, които са харесали света на 11/22/63 - Америка от шейсетте години ще харесат и двете книги.

530 страници е Черен лед на Дъглас Престън и Линкълн Чайлд. Докъде може да стигне човешката глупост? Колко хора трябва да заплатят с живота си за добиването на предмет?
Ядосах се. Напомня на Властелина (отчаян стремеж за притежание на предмет) и на Титаник ...

В момента чета 33 любовни истории на Тихомир Димитров.
Харесват ми защото са съвременни български.

elfi_f , "Лекарство против северния вятър" ми хареса много, сигурно знаеш, че има и продължение - "Седмата вълна" - слабичко ми дойде на мен, не ми хареса.
На мен ми харесаха еднакво.  Peace
Както казва Човечето, това е една книга разделена на две.

Естелче, виждам, че вече са ти пратили "Защото те обичам", извини ме, че не се отзовах, не съм влизала няколко дни във форума.  Embarassed
 Hug
и аз съм намалила компютъра   Party

Сега чета

Харесва ми  Peace
Пиши мнение като я свършиш, моля.  Simple Smile

Имам изтеглена "Лекарство против северния вятър" и " Седмата вълна" дано и те не са такива, да ги чета като ветрило, че си ги оставих за морето  newsm78
Според мен са чиклит така че избора ти на място за четене е съвсем подходящ.  Peace

Започнах " Кърваво евангелие" на Джеймс Ролинс и както винаги съм очарована и силно пристрастена към него! Усещам ,че тази вечер няма да се спи Simple Smile
Ах! Ох!  Blush
Много ми хареса и чакам с нетърпение продължението й в ел. вариант.

Ох, да ви се оплача какви ги забърках!  ooooh! Бях си свалила много книги в тхт. Част от тях бях прочела, но по-голямата част беше за четене. Понеже не ми се занимаваше да свалям Калибре реших да ги сваля наново в епуб. Блокираха ми достъпа до Читанка защото имам 250 тегления днес.  smile3538
Почти всички книги споменати в поста ми са от Читанка, но не мога да ви ги покажа.

Освен това имам/имах пратени книги в пощата ми, но и те са тхт.  Tired Някои съм ги изчела, други не. Лошото е, че и на компа ги нямам.

Препоръчайте ми нещо съвременно българско, моля.
И търся една книга която не знам как се казва. Нова е и е често споменавана тук. Била за войната в Босна.
Мислех, че е Защото те обичам  ooooh!  Mr. Green , но не е. Поне прочетох една хубава книга.  Blush

Това е от мен засега, приятели!   bouquet

# 604
  • София
Естел, да не е някой от романите на Мецантини? Всъщност аз не съм ги чела и дано не се излагам като кифла с предположението си, но мисля, че те разказваха за Босна  Blush.

Аз нахвърлях 5-6 трилъра на Кирето, защото упорито ме е хванал читателския застой, а и за морето ми трябва нещо бързооборотно и неангажиращо.

# 605
  • на североизток от Рая
Естел, и аз мисля, че питаш за книгата на Мацантини

# 606
Аз нахвърлях 5-6 трилъра на Кирето, защото упорито ме е хванал читателския застой, а и за морето ми трябва нещо бързооборотно и неангажиращо.

Уф, и аз съм така... в застой някакъв...  Rolling Eyes
Качи ли "Лицето" на Дийн Кунц?

# 607
'Да дойдеш на света' в ел. вариант има ли я?
Аз свърших "Балада за Георг Хених" Удивителна книга! Така ме стисна за гърлото.
Снощи пробвах "Хипнотизаторът', но много хард ми дойде. Не е за мен.
Започнах 'Хрониките на Амбър'

# 608
  • София
Не съм, Миж   newsm78. Метнах два романа на Крис Картър,  по един на Харлан Коубън и Скот Търоу, както и някакво трилърче за загадката на Торинската плащеница.
Ама ако кажеш, че Кунц трябва да се чете, ще го свалям веднага  Mr. Green.

# 609
Ами отговаря на това което търсиш - "нещо бързооборотно и неангажиращо"    Mr. Green
И трилърооборотно е, бих добавила  Joy

# 610
  • София
Метнах два романа на Крис Картър...

Кои? Кои?

# 611
  • София
"Хищникът" и "Скулптора", Кали. А в една книжарница на хартия видях и някакъв друг негов, май е нов - "Престъпен ум". Един от тях намерих в работното ателие, а другия в МБ. Искаш ли ги на пощата? И веднага ли  Mr. Green, че не пиша от моя лаптоп, но ако трябва, ще го отворя  Hug.

# 612
  • София

Що ме питаш, не знам  hahaha
Когато можеш, тогава ги прати.
Само да не забравиш  Laughing Hug

# 613
  • София
Само, ако обещаеш да ги прочетеш за по два часа  hahaha Hug!

Спирам със спама, извинете!

# 614
  • София
Само, ако обещаеш да ги прочетеш за по два часа  hahaha Hug!

Ужас! Ама не по Дан Симънс  #Crazy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт