Отговори
# 405
Здравейте бъдещи мами,

Бих искала и аз да се включа докато още не е станало късно и ако все още приемате попълнения Simple Smile
Очаквам първото си детенце - момченце с термин 4-ти ноември. На 25 години съм от София. Първа бременност.

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 14:58 от Tsveti G

# 406
Термина ми е на 5 ноември чакаме момиченце . На 22 г съм от София.   По въпроса със спането и на мен ми е трудно.  А за раждането в къщи не бих си го избрала .кокво ви е мнението за  майчин дом?

# 407
Аз писах и във фейсбук, да се цитирам и тук: "Сега си взех резултатите от изследванията и се оказа, че фибриногенът ми е с повишени стойности: 6.15 (реф.граници 2-4). Докторът го нямаше, затова сестрата ми обеща в понеделник да ми се обади дали да почвам терапия с Фраксипарин. Малко се притесних, защото все пак взимам аспирин протект всяка вечер и не мислих, че ще имам проблеми... та, ще тръпна в очакване да ми кажат какво следва."

# 408
Вече тотално се обърках. Уж съм наясно референтните граници при изследванията и пак се шашкам. При бременност всичко е различно и нещо се притеснявам повече.
 Днес реших да отида при още един ендокринолог, защото предния път се оказа че доктора не работи  с НЗОК и направлението остана неизползвано. Този реши че не съм спазила правилата при натоварване с глюкоза и иска ново изследване. Ще го направя и другата седмица и дано да се успокоя накрая. Поне ми пусна и направление за изследване на желязо, че хемоглобина ми е паднал на 94 и да видим дали ще се наложи да пия допълнително. Имам чувството че колкото повече се изследвам, повече се вкарвам в разни филми.
Опитвам се да мисля положително, но на моменти се притеснявам повече.
Както и да е. Единственото,което не ми харесва е че се налага да отложа пътуването в понеделник, а много ми липсва вече детето и нямам търпение да отида при него. А и рожден ден ще трябва да подготвям, като още нямам идея къде ще бъде.

Добре дошли на новите мами. Hug

За раждане в къщи изобщо не си и помислям. Първо много ме е страх от усложнения и нито ММ, нито аз ще се навием на такова нещо. Отделно дето бързата ни помощ е толкова бърза, че не дай си боже да стане усложнение не знаеш дали ще дойде навреме.

# 409
Обременяването с глюкоза е много натоварващо за организма и се прави най-много 2 пъти за една година като следва да са минали поне 6 месеца между 2-те.

# 410
  • Бургас
Добре дошли на новите момичета , аз днес не се сдържах и поръчах първите гащеризончета за малкия мъж Simple Smile имате ли отзиви за този сайт
http://funkykids-bg.com/bebeta-0-12-mececa

# 411
Обременяването с глюкоза е много натоварващо за организма и се прави най-много 2 пъти за една година като следва да са минали поне 6 месеца между 2-те.

Уф, сега вече съвсем ще се вкарам в размисъл. #Crazy

# 412
Момичета да ми разсея малко Simple Smile днес попаднах на една статия
http://www.gramofona.com/lyubopitno/burgazliyka-rajda-s-vicove
Пожелавам на всички такива забавни моменти Simple Smile Аз днес много се забавлявах  Joy hahaha Joy

# 413
Здравейте момичета,
вчера ви писах, но не знам дали ме забелязахте Simple Smile
надявам се да ме приемете във вашата темичка, макар и с малко закъснение.
За раждането в къщи, щеше да е много хубаво, но на мен ми се струва невъзможно в БГ,  лично аз не бих рискувала, защото не се знае какви усложнения могат да се появят. Не че ако си в болницата не може да има проблеми, но все пак там има апаратура лекари и т.н.
Аз ще раждам със секцио, така ми препоръчаха лекарите заради генитален херпес.

# 414
Забелязахме те  Wink Ако искаш да те добавя отпред ми пиши на лични термин, години, град, поредна бременност, пол на бебчето. А за гениталния херпес наистина нямаш много избор за вида раждане

# 415
Забелязахме те  Wink Ако искаш да те добавя отпред ми пиши на лични термин, години, град, поредна бременност, пол на бебчето. А за гениталния херпес наистина нямаш много избор за вида раждане
Благодаря Hug писах на лични.
Да за херпеса е така, няма как. Важното е бебчето да ми е живо и здраво. Малко се страхувам, че все пак е операция, дано да мине всичко добре.

# 416
Kaili, какво кара лекаря ти да правиш второ обрременяване с глюкоза, какви са резултатите ти от първото?
Аз повторих кръвната картина и отново имам завишени левкоцити 15,3, но в ДКК всичко е в норма, просто не знам каква може да е причината. Пуснах си и ЦРП и стойността е много ниска 0,05 при референтна граница до 0,5. Писах вече за това тук, но никой не се включи.... Има ли други мами с повишени левкоцити без видима причина или инфекция? Ще съм благодарна на отговорите ви.
На новите коремчета добре дошли, според мен винаги има място за още бебчовци  bouquet

Shirley-Ann, аз съм на фракси от самото начало на бременността всеки ден. Аспирин пих само в началото докато започна фраксито и после доки ми го спря, но съм с доказана 4G/4G тромбофилия и два аборта поради тази причина, та за това съм на тази терапия....не знам само заради повишен фибриноген да го изписват, възможно е но не съм чувала.

# 417
Здравейте момичета!
Добре дошли на новите мами Simple Smile Лека бременност и сладки бебчета накрая!
Аз не съм писла от доста време, но няма кой знае какво ново при мен. Вчера бях на преглед, вече сме 1 кг. Малко изостава госпожицата, ама нищо сериозно.
За раждането вкъщи - аз не бих се осмелила. Но напълно разбирам мамите които искат да родят възможно с най-малко външна намеса.
Да се оплача / тези дни имам много високо кръвно. Докторът ми изписа хапчета, дано да помогнат.
Вие пазарувате ли вече за бебчетата? Мен нещо ме обхваща шопинг мания Simple Smile

# 418
Момичета, аз искам да ви попитам имате ли контракции на Бракстън Хикс и ако да колко често?

# 419
Kaili, какво кара лекаря ти да правиш второ обрременяване с глюкоза, какви са резултатите ти от първото?
Аз повторих кръвната картина и отново имам завишени левкоцити 15,3, но в ДКК всичко е в норма, просто не знам каква може да е причината. Пуснах си и ЦРП и стойността е много ниска 0,05 при референтна граница до 0,5. Писах вече за това тук, но никой не се включи.... Има ли други мами с повишени левкоцити без видима причина или инфекция? Ще съм благодарна на отговорите ви.
На новите коремчета добре дошли, според мен винаги има място за още бебчовци  bouquet

Shirley-Ann, аз съм на фракси от самото начало на бременността всеки ден. Аспирин пих само в началото докато започна фраксито и после доки ми го спря, но съм с доказана 4G/4G тромбофилия и два аборта поради тази причина, та за това съм на тази терапия....не знам само заради повишен фибриноген да го изписват, възможно е но не съм чувала.
Аз ти писах по-напред,че и моите левкоцити са завишени-11,8.Доки каза,че не е проблем.Инфекции нямам,за бременност било нормално всички стойности да са завишени.
Добре дошли на новите мами welcome и леко бременеене.

Общи условия

Активация на акаунт