Лакове за нокти-93

• 62 267
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Обясни ми нещо - това омбре заложено ли е в лака или е твое дело?
Не съм Кати, но имам същото лакче и затова ще си позволя да отговоря Blush Лакът е термо, както е написала и Кати, тоест сменя си цвета според температурата -  на студено е ментов цвят, на топло - бял. Ефектът омбре се получава, понеже там, където нокътя има допир с пръста е по-топло, а където няма - по-студено. Затова и ефектът на термо-лаковете е най-видим на по-дълги нокти. Това красиво омбре са получава при нормална температура. Аз обаче съм студенокръвно и днес цял ден разхождам лака ментов, но вчера тялото ми явно беше с нормална темпаратура и ефекта на преливане се виждаше, успях да му се радвам цяяял ден.  Laughing И аз като децата си играя под чешмата с топлата и студената вода да гледам лака как си сменя цвета...  Mr. Green Личи си, че и на мен това ми е първият термо лак, нали?  Blush  Grinning
И едно въпросче към Кати - как успя да уловиш толкова много глитърчета? Аз хванах едва 3-4  Grinning И като цяло имаш ли някакъв трик при нанасянето, защото при мен оставя празни дупки и черти на едно място и се напластява на друго...   Rolling Eyes

# 691
  • София
Снимчица и на моя маникюр от днес с всички възможни Киковци, до които се добрах.  Crazy Само Жасмина не е мой Whistling
Скрит текст:

# 692
  • Казанлък
Esmee, `Милена` е обяснила добре ефекта на този лак.  На топло е бял, а на студено- ментов. Аз пък си го разхождам почти бял с много малко мента в края  Laughing
`Милена`, на някои нокти съм слагала 4 слоя лак+ 1 слой топ. Иначе с частичките нямах проблем, но пък имам навика да разбивам лака на всеки 3-4 пръста.

# 693
  • София
Кати, благодаря за отговора! Може ли последно да попитам използва ли база под лака и ако да - каква? Аз първоначално мацнах някаква на Есънс и се получиха тези ужасни празни участъци при нанасянето на лака, изтрих го и сложих Микросел - пак се нанесе кофти в началото, но не беше чак толкова зле, с втория и третия слой се замаскираха, сложих един слой Пош и та-дааа - няма и следа от проблемното нанасяне.  Heart Eyes Така че, явно проблема ми се дължи донякъде и на базата (и липсата на умело боравене с четката).  Laughing

# 694
Здравейте, пристигнаха ми лентичките от ebay, може ли някой да обясни точно технологията, че нещо не успях да се справя. Чакате ли да засъхне основния лак?

# 695
Имам kiko-mint milk и ми издържа точно 24 часа. Сега имам половин обелен нокът  и няколко връхчета newsm78. Използвам заздравител на SNB, 2 пласта от лака и 1 пласт топ лак на Джесика. Дали аз бъркам някъде или лаковете са им такива?

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 16:26 от Магдалена Маджурова

# 696
  • Germany
Момичета, включвам се да похваля топ лака на Импала за стъклен ефект (наистина придава супер блясък, макар че съхне бавничко) и заздравителя 8в1 на Евелин - оправи цепещите ми се нокти много бързо. Peace
Аз скоро ще покажа още нови попълнения. Този път прибирането в БГ беше много ползотворно.

Искам да питам имате ли впечатления от новите термо лакове на Есънс? newsm78

# 697
Само при мен ли този топ лак става на ужасни балончета?

# 698
Момичета, включвам се да похваля топ лака на Импала за стъклен ефект (наистина придава супер блясък, макар че съхне бавничко)...

При мен този топ лак се напуква като стъкло още на следващия ден, да не говорим, че за три часа не може да изсъхне добре. Засега съм доволна от топ лака за бързо съхнене на GR. Ползвам го откакто са го пуснали в продажба, вече пета или шеста опаковка взимам и не съм имала никакви проблеми.

# 699
Здравейте момичета!

Редовно ви следя, показвате големи красоти  Hug

Включвам се с едно въпросче - къде в София мога да намеря заздравителя на Евелин 8 в 1 ?

Благодаря предварително!   bouquet

# 700
  • Стара Загора
Здравейте момичета!

Редовно ви следя, показвате големи красоти  Hug

Включвам се с едно въпросче - къде в София мога да намеря заздравителя на Евелин 8 в 1 ?

Благодаря предварително!   bouquet

Аз си взех миналата седмица от ДМ, но не от София. Няма начин при вас да го няма.
Струваше 4,50 лв.

# 701
  • Belgium

В ДМ  Peace

# 702
Топ лакът на Ревлон за бързо съхнене също се напуква като стъкло още на следващия ден... Поне при мен, де. ooooh!

# 703

В ДМ  Peace

Аз го взех от Лили,в Тhe Mall за 3.90.

# 704
Здравейте момичета  Hug
Много готини котета на последите страници!

За лентичките - добре е основния цвят да е изсъхнал, за да може ако се наложи да се отлепят за корекция да не оставят следа.

Общи условия

Активация на акаунт