Лакове за нокти-93

• 62 267
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
   Бързам да споделя, момичета, че от BeautyOne са пуснали доста от лакове на Zoya на страхотната цена от 9 лв. Промоцията е валидна до 15 септември или до изчерпване на количествата. Peace

http://www.beauty1bg.com/razprodajbi?page=4

# 706
  • София
Коте, благодаря за инфото!  Hug
Момичета, искам да попитам как се борави със сух брокат.  Blush Посипва се директно върху нокътя или може с нещо да се нанесе върху него (например гъбичка)? Опитах се снощи да си направя нещо като омбре, започващо от върха на нокътя, сложих топ лак, за да се залепи (с маникюр, който щях да трия бях и реших да си поиграя), но нещо не се получи желаният ефект.  Laughing Брокатът не се задържа върху гъбичката, пробвах директно с пръст и май се получи по-добре Rolling Eyes Вие как процедирате със сухия брокат?

# 707
  • Sofia
   Моля, Миленка! Hug

За жалост, лаковете, които аз исках да си купя, не са намалени и май ще пасувам от промоцията. Confused

# 708
Вчера си направих ето този маникюр.

Не е нещо особено, но пък на мен много ми хареса, защото по принцип обичам да нося кафяво-червени цветове по ноктите си.

Това са цветовете:

За повече инфо ако ви е интересно ето тук: http://vanityfairdesie.blogspot.com/2014/09/flormar-nail-enamel.html

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 16:24 от Miss_Bingley

# 709
  • Germany
Момичета, искам да попитам как се борави със сух брокат.  Blush Посипва се директно върху нокътя или може с нещо да се нанесе върху него (например гъбичка)? Опитах се снощи да си направя нещо като омбре, започващо от върха на нокътя, сложих топ лак, за да се залепи (с маникюр, който щях да трия бях и реших да си поиграя), но нещо не се получи желаният ефект.  Laughing Брокатът не се задържа върху гъбичката, пробвах директно с пръст и май се получи по-добре Rolling Eyes Вие как процедирате със сухия брокат?

Аз ползвам такава четка:
Скрит текст:
Загребвам от броката с нея и посипвам внимателно върху ноктите.  Hug

# 710
  • Стара Загора
От 4.09 заздравителя на Евелин (8 в 1) ще е на 3,95 лв в ДМ, не че имат значение 50 ст, но го видях в журнала и да споделя. Laughing

# 711
Много го хвалят този заздравител 8 в 1 и тъй като и на мен ми го похвали една познатаще си го взема, но след като ми махнат гела, че сега не ми е нужен. Имам много меки и чупливи нокти, дано и аз да съм доволна.

# 712
  • Варна
Само при мен ли този топ лак става на ужасни балончета?

При мен също. Не можах да разбера какъв е проблемът. Имам един друг на Импала - този, който е 3 в 1 и при него не става така. Подозирам, че съм си взела някой застоял.

# 713
# 714
  • Пловдив

Аз сух брокат поставям с четка, приготви си само тампонче с лакочистител в близост, за да може да си почистваш четката между временно.

# 715
# 716
  • Пловдив
Дами,омбрето стои ли добре на къси нокти? Може ли линк как се прави омбре най лесно..като за лаици.. Blush

# 717
  • Пловдив
Получих си заветните Римел-и  Flutter

Тези 3 цвята - одеве се намацах с лилавия - покрива още с първия слой, с широка хубава четка и се нанася много лесно. Утре ще опитам да щракна - това не са мои снимки. Моите нокти са в окаяно състояние след морето - цепят се. С тези лакове получих и заздравител на Римел, както и още няколко лака  Blush

# 718
  • Belgium
Лилавия Римел го имам и аз, много е хубав и издържа дълго, само се маха малко досадно  Peace

# 719

Какво ти е мнението за марката? Аз досега не съм използвала техни, но съм си харесала един от новата колекция- Ясен и ме интересува като нанасяне/съхнене/трайност?

Общи условия

Активация на акаунт