Север-Юг - тема 24

• 28 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
ОО Зизке Hug, как се обърка,  Grinning Искаш да се похвалиш с баклавата и тука ли Mr. Green

Ваня Hug, завърна се убедително  thumbsupособено ми хареса края на разсъжденията (пътят пред Кизей и Джемре и сухите листа в ЗП символизиращи мъртвата любов)
Роминка Hug,с много неща  си ни почерпила днес Simple Smile
Гости Hug
Наде Hug,да малко е развълнуван диригент ама тая прическа му трябва за Курето Grinning

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 18:05 от Airra

# 646
Зизунке! Кой е тоз Убавелняк?  Hug

Аирче, нали много жегаво било по вашия край, викам да се поразхладите  Wink

# 647
Привет, сладурчета!
Наде  Heart Eyes благодаря за развълнувания  Laughing диригент! ааайде кажете ми , че и така не изглежда секси  Heart EyesА мен точно този дълъг бретон, с тази къдрица ме побърква в Сеит ...много ми харесва!
Ваня  Heart Eyes Hug wavey много се радвам да те "видя "! И както винаги, много ми хареса написаното от теб за двата сериала ... много ми харесват и двата, но КГ ми е по-любим. Може би, защото сюжета ме държеше през цялото време на педал или самата история  newsm78 Но и двата си заслужават гледането, определено! Не съжалявам и за секунда от времето, посветено на гледането  им ... Забелязвате ли обаче, че дори и страхливецът Бехлюл не обвинява никого другиго, освен себе си ...
Роминче  Heart Eyes Hug wavey благодаря, че се грижиш за нас! Как е времето по Германията ? Сигурно не е горещо като тук ...
Гости  Heart Eyes Hug wavey
Зизункееее  Heart Eyes Hug wavey къде се загуби ? Липсваш!
Айрче  Heart Eyes ето ти още едно видео, където можеш да забравиш, че момчето ни е комшия  Laughing

">#t=167[/video]
https://www.youtube.com/watch?v=laU71xXT1Q8#t=167
а и с моменти от любимия ти сериал ...

# 648
Фенче!  Hug Времето е хубаво днес, около 27 градуса, не е зле за тук  Laughing

# 649
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизунке! Кой е тоз Убавелняк?  Hug

Аирче, нали много жегаво било по вашия край, викам да се поразхладите  Wink
Роминка Heart Eyes Hug тоя е мангал...индиец демек...ама е Дъ бест моделс - Турция за 2005г. една година след Киво.

Фен Heart Eyes Hug Айричка Heart Eyes Hug

# 650
Оооо, Роминче, та то това си е жега за вас  Joy Joy Joy Joy Joy

# 651
Зизке, уби мА!  Mr. Green Ама не е чак толкова грозен  Laughing

Фенче, ме жега си е, и ние малко да се стоплим  Laughing

# 652
Зизунке  Heart Eyes ма много напомпан този бееее ... аз не обичам такива анаболни момци  Mr. Green пък и много църен за моя вкус  Mr. Green
вижте тук как го удря един с камера по главата наш момък  Joy Joy Joy зор да снима  Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=ojOZyLwIHpk

# 653
Фенче  Heart Eyes мерси мило,  от ЗП съм го гледала и преди, ама не пречи пак де Grinning

обаче  туй пък сега го намерих Mr. GreenКиво пее

Зиз Heart Eyes Hug не е лоша баклавата(нъл тъй му викате в Диспансера Mr. Green) ама в кой филм го гледаш, пък и гащи си си направила с него Grinning

# 654
Роминке Heart Eyes стаа в телОтУ...Аресва ми... Grinning
Фен Heart Eyes ка съ вика...трее на мен да ми аресва...добро си е момчето...кат изключим факта, че е мангасарян... Joy Joy hahaha hahaha
Айрич Heart Eyes в ''Малката булка" го гледам...ама на Нова ше го видим ча на гОдИн... Joy Joy

# 655
  • Плевен / София
Зизке, честити гащури....Ти разказа ли нещо за Гърция newsm78 или съм заспала на завоя....от толкова спам.... Embarassed

# 656
Зизке, честити гащури....Ти разказа ли нещо за Гърция newsm78 или съм заспала на завоя....от толкова спам.... Embarassed
Не съм...ко да кажа Гости Heart Eyes убаво бешИ...сал не ми ареса кючека на плажа...иначе стаа...напрайх си тен за Чешме...посетих некоя и друга таверна...Трайков качи Олимп....сички сме доволни.... Joy hahaha

# 657
Айрче  Heart Eyes е това дето пее, за пръв път ли го виждаш  newsm78 това беше много отдавна ...

https://www.youtube.com/watch?v=rfgLB-foTXE

Зиз  Heart Eyes е щом ти Аресва, хубау  Peace аз само си изказах мнението  Mr. Green
Гости , нищо не е разказвала, след Гърция се изгуби като захарта по време на купонната система  Joy Joy Joy Joy

# 658
Зиз, Hug мераба и тук лелче.
Еее Вие пък сега се хванахте за развълнувания диригент. Crossing Arms Joy
New Oyku with fan

,,,what a classy lady..!!!
Harvey Nichols Fifth Floor Cafe..London.. tea with Tülay .. ..

zerrintekindor
πριν από 4 ώρες · 5th Floor Cafe Harvey Nichols
Tülay'la çay..

http://instagram.com/p/rg63DMFKR8/?modal=true

# 659
  • Плевен / София
Зизке, това е целта на почивката, след нея всеки да е доволен....
Фенче, аз да питам, че от задачки и агро фитнес може да съм пропуснала, а Гърция ми е слабост....

Общи условия

Активация на акаунт