Аз искам да се оплача от моето дете-започна да се тръшка. Засега само игнорирам и събирам възмутително-разбиращи погледи. Днес се тръшакще в метрото-направо ляга на земята. Вие имате ли подобни проблеми? Винаги съм си мислела, че децата, които се тръшкат са разглезени, но аз нашата не я глеза... Уф...направо не знам какво да я правя!?
Иначе тази вечер яко ни изкпрка с майка ми. Изкъпахме я и я слагаме вече да ляга и това дете като започна да се дави, да кашля, да си дава главичката назад и да спира да диша. Мина всичко, но не знам какво беше тпва, направо за астма си мислех.
И другото-зачервяват й се очичките - клепачите по-скоро. Не е от недоспиване, плач или някаква банална причина. А може и да е, но да не съм я открила. Абе като цяло нещо става с това дете, но не мога да разбера какво, има нещо, което не ми дава мира... Еатествено ми се въртят най-страшни мисли за най-страшни болести. Ще я следя изкъсо, надявам се да е само филм.
Как се събрахте толкова хора? По закон има глоба за деца без столчета

Само че вече всеки си сменя гумите на сервиз, съответно никой не завива болтовете на ръка и е абсолютно невъзможно на сама жена да ги развие ако се наложи.
Като го убихме беше бая наяден.Сума ти кръв се стече от него.От дурга страна пък..как ще се удари толкова жестоко и даже няма да се събуди?
Дейзи,Глупи,вие открихте ли го вече ?
Как ще ходя недоспала.Ще пътуваме едно 70 /80 км и много ме е страх.Тони не стои мирно в колата,нито в столче ,нищо...кошмарно ще е ,но сме обещали.
Хем се радвам, хем ми е мъчно...