БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 44 346
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Искам да направя чийзкейк без печене,но във форма за торта.Дали ще стане или ще се разлее при свалянето на ринга?
Много са лесни и бързи. След като преседи достатъчно време в хладилник, поне около 4-5 часа  може да се свали от формата и се запазва.

# 61
и то напет  Wink
DarinaK, защо са  ситно нарязани чушките, за салца ли ще ги ползваш?  Така съвсем им излиза лютото. Ако сложиш други чушки ще убиеш лютивината, но  трябва да е голямо количество  Peace Захарта няма да ти помогне особено тук

При приятели опитах и по тяхната рецепта ги направих. Ама моите чушки си бяха отровно люти и преди това. Ще опитам с обикновени чушки. Благодаря ти направо тук и за отговора за зимнината.

# 62
marcheva14,благодаря  bouquet

# 63
  • София
Момичета моля ви за изпитана рецепта за панирани топени сирена с корнфлейкс, какъв корнфлейкс купувате, натрошавате ли го или продават някъде по-малък, който може директно да се ползва за паниране?

Аз си купувам натурално саламче Хелиос, нарязвам го на колелца, овалвам в брашно и слагам във фризера за около половин час. После панирам, първо в яйце, после в начупен корнфлейкс объркан с малко галета. Стават супер  Peace

# 64
  • София
Децата си поръчаха боб за вечеря  Rolling Eyes Имаше някаква магия за да се свари по-бързо боба.... подскажете ми какво и колко се слага.

П.П. Нямам тенджера под налягане. Друга беше магията  Simple Smile

# 65
  • plovdiv
Момичета и Бонго колко време варите царевица на кочан,имам и херметик?

# 66
Onna-bugeisha, купи излющен боб

Аз варя царевица под налягане 20 мин след като започне да шушне

# 67
Момичета и Бонго колко време варите царевица на кочан,имам и херметик?

В тенджерата под налягане като засвири за 10 мин. След това изключвам и оставям на котлона  Peace

# 68
  • София
Onna-bugeisha, купи излющен боб

Аз варя царевица под налягане 20 мин след като започне да шушне

Не ми се ходи до магазина сега Blush А и не съм сигурна, че в околните магазинчета има такъв. Слагам го да се вари, пък когато стане, тогава ще ядат боб  Whistling
Обаче съм сигурна, че съм чела за нещо което се добавяше за да се се свари по-бързо пустия боб  Thinking

Аз варя царевицата около 30 минути Peace

# 69
сода за хляб в първата вода на боба. Да поври 10-1 5 мин.
После като се вари - малко твърд алкохол  Peace 50-80 мл., той ще се изпари

# 70
  • София
Вече изхвърлих една вода и сега завря за втори път от около 10-15 мин. Късно ли е сега да слагам сода и пак да изхвърля след това водата?

# 71
  • София
    Не е късно - аз винаги го варя със сода и е по - вкусен даже. Да поври 15 мин с него и смени пак водата. Ако е в първата вода варя 30мин. Peace

# 72
  • София
Благодаря, katri!

# 73
  • София
Децата си поръчаха боб за вечеря  Rolling Eyes Имаше някаква магия за да се свари по-бързо боба.... подскажете ми какво и колко се слага.

Аз слагам всеки път чаена лъжичка сода за хляб във втората вода. Peace

# 74
колкото по-бавно се готви , толкова по-вкусен става.
бързата работа - срам за майстора.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт