Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Правилно ли е да се пече цяло пиле с гърдите нагоре или с главата надолу?
Как да приготвя свинско месо, което трябва да се размрази и сготви за вечеря, без да стане сухо?
Какво е правилното съотношение на ориз към вода за приготвяне на пиле с ориз?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Правилно ли е да се пече цяло пиле с гърдите нагоре или с главата надолу?
-
Как да приготвя свинско месо, което трябва да се размрази и сготви за вечеря, без да стане сухо?
За бързо приготвяне на свинско месо, покрийте го със зачинки и подправки по ваш вкус и го изпечете във фурна. Като алтернатива можете да нарежете тънко филетата и да ги задушите с подправки в тиган за по-кратко време. За да приготвите свинско контра филе, така че месото да не стане сухо, препоръчва се то да се накисне в соев сос за 30 минути преди готвене. Можете също така да добавите бира към соевия сос за по-добър вкус.
-
Какво е правилното съотношение на ориз към вода за приготвяне на пиле с ориз?
-
Как да направя бухти, които да изглеждат като на снимката?
-
Как да направя хумус с правилна консистенция?
нещо ми куца тенджерата под налягане или шкембетп е упорито. Един час го варих в нея, не е омекнало. Май бях прекалила и с водата. Излях малко и пак е на котлона
