На море в Гърция 2014 - IX

• 56 391
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Cllaire, правилно ти е казала Мохаред,  много се шашкаш.  Ама в Гърция аларма не ви трябва, там  хората не крадат ! Laughing
Сега   питам мъжа ми за бензина - а  той - Е, аз колко пъти  съм ти казвал, че  колата просто мърка  с  техния бензин, ама аз  нали не съм му обръщала внимание като говори.... Laughing

# 706
Moharet, абсолютно си права - шашкам се по всички правила. #Crazy  #CrazyJoy Просто съм свикнала да съм изрядна и не искам нито да притеснявам хората около себе си, нито да нарушавам установените закони на всяка една държава, която посещавам. Това ми е принцип и затова разпитвам в подробности. Изпрочетох толкова много и пак имам разни въпроси в главата си.  ooooh!

Еmonaem,  искрено ти поднасям благодарността си, че си така загрижена към мен! Приятно е да се споделят мнения с непознати хора и да се чувстваш обгрижен!  smile3525 Понякога съм се хващала, че съм голям перфекционист и това ми е в повече май и за околните, но какво да се прави - характер  hahaha Joy Дори скоро прочетох един съвек към моята дата на раждане  -  да не се придържам чак толкова към правилата, но ... пусто - не мога!   sun Много ми се иска всичко да е тип-топ, нали съм организатор и сюрпризчик за рожденика  Joy, та това ме прави по-отговорна.

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 22:35 от Cllaire

# 707
  • София
Cllaire , не се притеснявай, питай каквото те интересува - все някой от темата ще може да ти отговори  Hug Ама разпусни малко душата, все пак това е почивката ви и трябва да ти е лежерно  Peace

# 708
  • София
Moharet, абсолютно си права - шашкам се по всички правила. #Crazy  #CrazyJoy Просто съм свикнала да съм изрядна и не искам нито да притеснявам хората около себе си, нито да нарушавам установените закони на всяка една държава, която посещавам. Това ми е принцип и затова разпитвам в подробности. Изпрочетох толкова много и пак имам разни въпроси в главата си.  ooooh!

И аз се присъединявам към апела - не се шашкай толкова!  Wink Нашата кола е с аларма, която се пуска заедно със заключването. Дори не сме се замисляли дали е позволено. Но то май няма случай да е пищяла.  Laughing 

B Гърция се кара без фарове през деня.  Wink

Ние не успяхме да видим остров Хриси. Ако ходите, имайте предвид, че трябва да се отиде преди обяд. Ние отидохме към 2-3 следобяд и вече нямаше корабчета. Но пък отделихме повече време на Йерапетра и останахме очаровани.

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 22:53 от Тaня67

# 709
  • София
Не само бензинът, и дизелът в Гърция е в пъти по-добър от нашия. Ние винаги използваме случая да заредим до горе когато сме там.

Cllaire, не се шашкай, страната е красива, спокойна и със страшно вкусна кухня  Simple Smile
Сигурна съм, че ще си изкарате супер и пак ще повторите, потретите, и т.н.

# 710
Едно Ставроско залезче за Cllaire, нали за там сте се запътили   Wink 

# 711
http://www.chrissi.gr/
Simple Smile

Не съм сигурна, че става за старчески дом, но изглежда потресаващо.
Има и разписания на лодките Grinning

# 712
  • София
Привет от мен от Евия. Вече четвърти ден  сме тук, всичко си е все така прекрасно. В сряда планираме круизче до Скиатос. Само нета ми е мааалко бавен, а и пиша през телефона, та за сега толкова.

# 713
  • София
Параход, не знам дали става за старчески дом, ама на сайта имa секция Buy a property  Laughing

Теди, да разказваш за Скиатос  Hug

# 714
  • София
Хриси е съвсем малък и равен пясъчен остров. Докато пътувахме с корабчето към него изобщо не го виждах в далечината, защото е съвсем плосък. Почти в края на пътуването го забелязах. Хубавият плаж е от обратната страна на кея. До него се стига по пясъчна пътека през дюните, покрити с ниска растителност. Водата е удивително прозрачна, тъй като дъното на морето е покрито с плоска, бяла скала почти навсякъде.
Moharet, тез имоти не са на Хриси, а в някакви села, вероятно на Крит.

# 715
  • София
Аз дори не ги бях разгледала, признавам си без бой  Embarassed Ама е много подвеждащо да сложат такава секция в сайта на Хриси  Peace

# 716
  • София
Теди, хапнете едно контосувли за нас  Hug
Тю, само преди седмица се върнахме, а Гърция пак ми липсва.

# 717
  • Варна
Абе я пак да идем.Simple Smile
Въпреки че почти през ден успяваме да се топнем я на Кабакум , я на Шкорпиловци или Фичоза сме замислили една септемврийска седмица в по близката Гърция и се двуомим между Макри , Фанари или Миродато.Има и една мисъл за Стомио и лариските плажове ама все още има време да мислим или пък ще решаваме в движение както най ни харесва.

# 718
Момичета, моля ви, ако знаете дали са разрешени GPS - системи или са забранени да ми отговорите.

ситурен съм че има забрана на GPS   но в северна кореа

# 719
Виктория,много благодаря, че ми отговори   bouquet . С едни дружки имаме планове във връзка с пенсионните ни години, та се замислих дали да не сменим острова.  Много, много красиво е на снимките,които намерих.

Anna bel,
о.Хриси съм го планирала за след 3 седмици, живот и здраве  Heart Eyes
Дано и времето е подходящо и има лодки.

dechy, вие в колко часа взехте корабчето?

Общи условия

Активация на акаунт