На море в Гърция 2014 - IX

• 56 409
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Цитат
Таис, още един талант писателски в темата! Изумена съм, пишеш разкошно bouquet

С такова удоволствие чета разказите ви, Таис, pontes, Анабел   bouquet
Сега съм любопитна на къде ли се е насочила Параход  през септември, може би и  verano  Wink
Ние явно си нямаме късмет за втора Гърция - и миналата година така стана. На майка ми отпуската се провали, а искахме да оставим децата поне за 5 дни  Sad Все още има надежда да се измисли нещо, но при всички случаи няма да съм спокойна, защото единственият вариант е да са с баща ми през деня.

# 271
Понтес, ми аз съм споменавала тук и преди. Даже на 5-а страница в тази тема по случайност има една моя снимка оттогава, в Иа Grinning

Ние живеехме в различни държави по това време, общувахме си по интернет. Бяхме се виждали веднъж за малко в София.
След два-три месеца виртуално общуване си чукнахме среща на Санторини. Аз бях ходила вече доста пъти в Гърция, но точно там не бях и островът ми беше мерак. Той пък беше обиколил също голяма част от света, но никога не беше ходил в Гърция.

Технически погледнато, в Атина беше сборният пункт Simple Smile на самолета и оттам пътувахме заедно с ферибота.
И така Simple Smile

Kattrin,
вие ще сте първите, които ще научат, щом аз знам...
Тази година и на нас нещо ни минава котка път с почивките, силно почнахме през май с Пелопонес, ама цяло лято на тръстиката+ разни други проблеми. Надявам се през септември да поемем нанякъде, наесен с песен, дето се вика Grinning

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 11:31 от Параход

# 272
  • Plovdiv, Bulgaria
Ами смятаме да ходим края на август или началото на септември

# 273
По повод за мъжете да питам аз  Simple Smile
Дресирали сте ги с много ходене в Гърция, или такива си ги избирахте?
Щото моя ако го поведа по разни сокаци да разглеждам и снимам по жегите...  Laughing

Ние и двамата сме луди авантюристи. Никой никого не е променял. Ако ви кажа какво ми беше сервирано днес!!!!  Дето щяхме да ходим да лежим и четем в края на август.

# 274
  • София
Понтес, ми аз съм споменавала тук и преди. Даже на 5-а страница в тази тема по случайност има една моя снимка оттогава, в Иа Grinning

Ние живеехме в различни държави по това време, общувахме си по интернет. Бяхме се виждали веднъж за малко в София.
След два-три месеца виртуално общуване си чукнахме среща на Санторини. Аз бях ходила вече доста пъти в Гърция, но точно там не бях и островът ми беше мерак. Той пък беше обиколил също голяма част от света, но никога не беше ходил в Гърция.

Технически погледнато, в Атина беше сборният пункт Simple Smile на самолета и оттам пътувахме заедно с ферибота.
И така Simple Smile

Параход, много романтично  Blush

# 275
Здравейте и от мен! И аз съм от тези, влюбените в Гърция. Ходила съм на доста местенца и няма място в което д ане съм влюбена. Четох доста неща, но не можах да изчета всички теми Simple Smile Разбираемо. Искам да ви питам , някой почивал ли е на Сивири, Касандра, Халкидики? Каке плажа там? Водата? И дори ако някой може да ми препоръча семейно хотелче за настаняване.

Благодаря ви предварително!

# 276
ТАИС  Hug пак ме прати да зяпам из картата на Гърция и да мечтая   bouquet и ми оправи мрачния и дъждовен софийски работен ден  Wink
....давай още, като те гепи музата ..... Praynig

# 277
# 278
Здравейте и от мен! И аз съм от тези, влюбените в Гърция. Ходила съм на доста местенца и няма място в което д ане съм влюбена. Четох доста неща, но не можах да изчета всички теми Simple Smile Разбираемо. Искам да ви питам , някой почивал ли е на Сивири, Касандра, Халкидики? Каке плажа там? Водата? И дори ако някой може да ми препоръча семейно хотелче за настаняване.

Благодаря ви предварително!

последните ми няколко поста са именно за там
погледни ги плс

# 279

Благодаря, Bled. Аз търся спокойно място, защото съм с малко детенце- на година и три месеца, по възможност да е по-близо до границата, за да не се пътува много, защото и това е сложно Simple Smile Сещаш ли се за някое сравнително близко местенце, с хубав плаж, което да ми предложиш?

# 280
  • софия
Стига вече, че още повече завидях  Laughing
Пращам моя за обучение  Sunglasses

# 281
Здравейте, момичета.
Искам да посетя за първи път Гърция и ме интересуват местата, които са по-близо, т.е. да не пътуваме много.
Ще трътна с кучето си и съм много навита на бунгала на къмпинг.
Моля дайте конкретни места, а ако може и линкове, защото от няколко дни търсене и четене във форума съвсем се обърках.

П.П. И да не забравя- моля не ме изпращайте в 5 звездни хотели с нощувка за 200 евро .

Weary   #Shocked

# 282
  • Варна
Новият клип на Индила бил сниман в Гърция Simple Smile
Знаете ли кой е този плаж, където се събират от две страни вълни, като триъгълник?

# 283
  • София
Здравейте, момичета.
Искам да посетя за първи път Гърция и ме интересуват местата, които са по-близо, т.е. да не пътуваме много.

Weary   #Shocked

http://www.camping-natura.gr/bg

# 284
Новият клип на Индила бил сниман в Гърция Simple Smile
Знаете ли кой е този плаж, където се събират от две страни вълни, като триъгълник?

Прилича много на моста на моста на Халкида. Нали там се сменя течението.

Редактирам се, даже е той http://www.greeknewsagenda.gr/2014/07/film-your-video-clip-in-greece.html

Общи условия

Активация на акаунт