На море в Гърция 2014 - IX

• 56 393
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • София
caprice
За Стомио виж тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785268.msg28457166#msg28457166
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727535.msg28304707#msg28304707
Ако имаш други въпроси, попитай...
Мога да ти кажа и къде сме били в и около Ставрос...

# 391
caprice
За Стомио виж тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785268.msg28457166#msg28457166
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727535.msg28304707#msg28304707
Ако имаш други въпроси, попитай...
Мога да ти кажа и къде сме били в и около Ставрос...

Блед, благодаря ти! ти си истинска енциклопедия Simple Smile
Ще се радвам да споделиш и за Ставрос. В темата за Неа Врасна прочетох и видях снимки на мн. хубав плаж след Ставрос посока Олимпиада. Търсим нещо поне с включена закуска най- добре закуска и вечеря.

# 392
Може да погледнеш и това,щом търсиш със закуска и вечеря http://www.hotel-liotopi.gr/index.php?option=com_content&vie … d=214&lang=en, хотелчето е приятно.Наоколо са няколко прекрасни залива.Пиши им или оферирай на място, ще ти дадат както е обичайно при кореспонденция,  по-ниска цена от тази в интернет .Собственикът говори основните европейски езици и комуникацията е лесна.

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 14:15 от Kari2

# 393
  • София
caprice      bouquet
Да, има прекрасни заливи/Kari2 е права/, закътани плажове и места.
Бях направила една карта на плажовете от Кавала до Аспровалта, сега довърших до Олимпиада заради теб, ето ТУК Плажове
Ако някой се сеща за още нещо, да каже да го добавим...
Сигурно го има и този за който споменаваш.
Ще ти пусна и нашите варианти за нощувки....

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 18:05 от Bled

# 394
# 395
Bled супер си. Мерси.   bouquet
Аз ще пиша отзиви като се върнем септември.

# 396
Момичета, помагайте!
И мен времето ме притиска, а все още на нищо не съм се установила. Искам някакъв южен остров , с хубав не каменист плаж и не много дива екзотика ,че аз живея в провинцията и не съм чак толкова обременено от шум, трафик и прочие. Южен остров търся ,защото ми се иска обезателно плаж и мисля ,че там ще е по-сигурно с времето. За момента съм се насочила към Крит . Добър избор ли е или не съвсем, нямам никаква представа. За първи път се каним да летуваме в Гърция.

# 397
  • София
dalina_50 със самолет ли предпочиташ да пътувате, за кога точно го плануваш и колко време. Според мен Крит не е лош избор има и  доста добри чартърни програми. Но зависи и от бюджета, който си предвидила. Аз бих избрала Наксос, особено след репортажа на Таис, но зависи какво предпочитате.

# 398
  • София
dalina_50
тодоричка е права, всеки остров в тази посока може да се смята за южен.
Насоката ти също е правилна, Крит като възможно най-южен и пясъчните плажове също са налице.
Но да не забравяме, че южни острови има още доста, които заслужават внимание.
Karpathos, Родос, Symi, Tilos и т.н., все места, които не са за пренебрегване.
Но ако е Крит, да е Крит. Предлага много повече от това, което ви трябва.
Пясъка, които търсите го има на доста места, като например Vai, Balos, Elafonisi, Balos.
Все райски местенца, трябва да изберете позиция наблизо, разстоянията не са малки на Крит.
Това са част от по известните плажове, съответно и доста посещавани. Не бих заложила изцяло на тях, има десетки други, които също ще свършат работа. Но трябва да се знае поне мястото на отсядане и ще продължим.
От Ierapetra може да отидете и до едно място, където може да се почувствате на другия край на света, остров Chrysi. Няма хотели, няма кръчми/само една/, хора ще видите, такива като вас-туристи/понякога много/, никой не живее там.
Пясъка е налице, за водата да не говорим.
И още и още.......

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 22:33 от Bled

# 399
  • София
Влизам да ви споделя, че както ни е цветуща ситуацията в момента, си направихме резервация за октомври  Laughing Искаше ми се да е Наксос, но тъй като ще сме с още едно семейство и трябва да се съобразим с предпочитанията, резервирахме на Закинтос. Надявам се след 15 октомври да няма тълпи там. Наехме цяла къща с две отделни спални на много добра цена от 39 евро и съм супер доволна от тази находка  Laughing

Теди, много се радвам за резервацията ви  Hug Ако пък го съчетаете със Скирос ще е супер, много ми е интересен този остров  Laughing

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 22:54 от Moharet

# 400
  • София
Мохарет, честита ти резервация! Предполагам, че ще си изкарате чудесно. Въпреки това ми се иска да те предупредя след октомврийския си опит от миналата година. Обичам спокойствието, но някак липсата на всякакви туристически атракции малко ме подразни. Нито едно крузно корабче не работеше - нито от Парга и Сивота, нито от Нидри. Дори лодките, които "возят" от пристанището на Парга до отсрещната църквичка ги нямаше. Единствено в Нидри видях, че все още можеха да се наемат лодки. И гледката със затворените и запустели таверни не ми допадна особено. Затова за тази година съм се зарекла ако ходим някъде извън сезон, да е последните дни на септември и да не прескачаме в октомври.  Grinning

# 401
  • софия
А времето как беше?
Честита резервация, Мохарет, страхотно да си изкарате!

# 402
  • София
Влизам да ви споделя, че както ни е цветуща ситуацията в момента, си направихме резервация за октомври  Laughing Искаше ми се да е Наксос, но тъй като ще сме с още едно семейство и трябва да се съобразим с предпочитанията, резервирахме на Закинтос. Надявам се след 15 октомври да няма тълпи там. Наехме цяла къща с две отделни спални на много добра цена от 39 евро и съм супер доволна от тази находка  Laughing

Теди, много се радвам за резервацията ви  Hug Ако пък го съчетаете със Скирос ще е супер, много ми е интересен този остров  Laughing

Благодаря ти, честита резервация и на теб. За тази цена направо си е супер. А Скирос или Пелопонес ще го решаваме на момента. Ще ми се, но пък и Пелопонес не е за изпускане. Та дилемата ще е сериозна, но да видим накрая само да не стане от двата стола на земята   Laughing

# 403
  • София

Разкошно. Удължихме си лятото.  Wink Но малко преди да отидем е имало няколкодневна буря и морето се беше охладило. Къпахме се само на Бела Врака и на Дрепано, защото е плитко и водата отново се беше нагряла. На другите места само нагазихме. Но пък ние сме топлолюбиви. Имаше хора, които се къпеха и на дълбокото.  Laughing

Теди, не мога да дам съвет от личен опит, но ми се струва, че на Пелопонес му трябват повечко дни. А за Скирос ще ви дойде точно времето.  Grinning

# 404
  • София
Много благодаря, момичета   bouquet

Ех, Таня, тончо зареди твоите разкази от миналата година реших, че трябва да ида през октомври на море  Hug Да, предполагам, че корабчетата до Наваджио няма да работят вече, но честно казано това не ми е цел. Каквото ще да е, само стискам палци да случим времето да е приятно  Praynig

Теди, да и Пелопонес си заслужава на 1000%, така че на където вятър ви отвее, все ще е хубаво и ще разказваш после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт