Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е клиниката Афродита и кой е д-р Баев?
Какви са мненията за клиниката Афродита и д-р Баев?
Какви процедури и изследвания се извършват в клиниката Афродита?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е клиниката Афродита и кой е д-р Баев?
-
Какви са мненията за клиниката Афродита и д-р Баев?
Мненията за клиниката Афродита и д-р Баев обикновено са положителни, като много пациенти споделят успешни истории за родителство благодарение на тяхната помощ. Има високи нива на доверие и уважение към професионализма и човешкото отношение на д-р Баев и клиниката. Някои мнения обаче варират, като някои пациенти имат отрицателен опит с клиниката и изразяват разочарование от практиките им.
-
Какви процедури и изследвания се извършват в клиниката Афродита?
-
Какви са мненията за личния подход и професионализма на д-р Баев?
-
Как и по какви критерии избирате лекар и клиника за ин витро процедура?

ама всичко ме интересува, преди да взема решение за една такава важна стъпка.
. Моя позната е била негова пациентка и от нея знам, че е останала доволна от Клиника Афродита и лично от д-р Баев. Но ще питам и гинеколога ми за съвет. Ще продължавам да следя и вашите отзиви. Едно такова решение за ин витро не е лесно- какво ли не ми се върти в главата. Сигурно ви е познато, щом сте минали по този път. Половинката засега е по-смел от мене, аз съм си доста страхлива, но желанието за бебче е по-силно и вярвам, че ще преодоления притесненията.С ваша помощ също. Успех на всички!
Мерси за линка, вече я видях тази статия -има интересни твърдения. Предполагам, че щом има бум на ин витро бебетата, нашите доктори са също толкова опитни, колкото и тези в чужбина. Четох за българки, които отиват в Англия, но аз вярвам на тукашните специалисти. А и не всеки може да си позволи процедурите навън. Затова се интересувам специално от д-р Баев и неговия опит. Ще се радвам някой да сподели повече за неговото отношение и подход изобщо в клиника "Афродита". Още не съм видяла цените, ще се поинтересувам и за тази част от проблема.