Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета много съм щастлива да ви споделя че чхг -269 от вчера.Надявам се всичко да е наред този път. Нямам търпение за първият си преглед.

Браво за голямата новина! Лека бременност и прекрасно бебе ти желая!

Муцуни и ние сме решили да запазим стволови клетки, но малко да напредне бременността.
Мамаивана мерси за линка, аз отдавна знам, че Future Health са най-добри в областта.
Ивана радвам се, че нещата се оправят, стискам ти палци мила!

# 241
Честито, фолиевата, лека бременност и да износиш здраво и хубаво бебе!

Веспова, как мина пункцията, скоро ми предстои и съм се притеснила.
За стволовите клетки изобщо не се колебайте. Темповете, с които се развива медицината е направо задължително.

# 242
Здравейте момичета много съм щастлива да ви споделя че чхг -269 от вчера.Надявам се всичко да е наред този път. Нямам търпение за първият си преглед.

Честито и от мен, лека бременност мила и живот и здраве след 9 мес.  да запознаем децата си! Simple Smile
 Момичета,  става ми лошо изведнъж, едвам издържам до банята, повръщам и съм най - щастливият човек на света.
Бебеланче, не се притеснявай, някои казват, че ги боли, но  аз чувствах само леко придърпване, без болка.

# 243
Здравейте, иазвадиха 9 хубави яйцеклетки. Сега чакам...
Бебеланче, всеки реагира различно, боля ме таза, но не е непоносимо и имах малко кървене.

# 244
Браво Веспова, сравнение с мен си отличник. Чакането е неприятно, но Дойчев си знае работата.
Стискам палци, успех!

# 245
Здравейте мили дами, минавам да видя как сте и да ви питам за амниоцинтезата. Една приятелка ми вкара мухата, че в Америка на жените след 30 г. задължително им я правят. Вие какво мислите.
Веспова виждам, че нещата добре се развиват, но не разбрах трансфера кога ти беше.

# 246
Здравейте мили момичета. С малко закъснение  ви честитя пролетта и ви пожелавам както природата така и вие да се усмихнете от щастие!
Муцуни, изследванията индикират ли проблем, че питаш за амниоцинтезата.
Фолиевата, честито за хубавата новина, стскам палци всичко да е наред.

# 247
Здравейте, при мен всичко е ок, хапвам си, почивам си.
Муцуни, притесни ме, аз съм против това изследване, ако не се налага по здравословни причини.
Говори с д-р Баев и не се вкарвай във филми.

# 248
Здравейте, суеверието ме гони и не смея нищо да кажа. Два бластиоцита на 5ти ден, три замразихме. Не ме свърта на едно място... знаете как е.
Лилиберта, радвам се за теб, само така.
Муцуни, никакво амнио, има риск за бебето, има кръвни изследвания, правят ги в лаборатория в Германия.

# 249
Здравейте, FSH ми е високо и този месец няма  да правим стимулация.
Vespova, вчера беше благовещение и дано всички се похвалим с блага вест.
Liliberta, чувството да си бременна сигурно е страхотно.
Mucuni, какви ги говориш, взимай се в ръце, не дърпай дявола за опашката.

# 250
Момичета, мина и моята първа пункция, не било чак толкова страшно! Simple Smile Впечатлена съм от отношението и начина, по който ме предразположи д-р Баев. Извадиха 13 качествени яйцеклетки, не съм фаталист, напротив това е любимото ми число. За съжаление трансфер няма да правим.
Стискам палци  Веспова да се похвали.

# 251
В събота е пункцията ми, но забравих да питам и се обращам към вас-ако всичко е нормално, колко време ще трябва да остана да полежа, преди да ме пуснат да си тръгна?

# 252
Здравейте момичета, няма да правя амниоцинтеза, споделих притесненията си с д-р Баев, успокои ме, изследванията ми са идеални, плода се развива нормално, няма причини за притеснение.
13 е хубаво число бебеланче, жалко, че няма да има трансфер, какви са причините?
Много е неприятно чакането, направо ужасно, четох в друга тема, че едно момиче се е хванала като доброволка за да е ангажирана и да не мисли, това ми е съвета мила веспова.
слънце и луна, ако всичко е нормално,  би трябвало да те изпишат след 2 часа най-късно.
Хубав уикенд, въпреки че ще е дъждовно. Simple Smile

# 253
Привет в този слънчев ден. Минавам да видя как сте, зареждащо е когато  хубавите новини са повече. Дано и аз да стигна до трансфер,  д-р Баев е оптимист този път, ще видим.
slunce i luna, видях, че си донор, благодаря ти от сърце, постъпката ти е достойна за уважение. 

# 254
Здравейте, суеверието ме гони и не смея нищо да кажа. Два бластиоцита на 5ти ден, три замразихме. Не ме свърта на едно място... знаете как е.
Лилиберта, радвам се за теб, само така.
Муцуни, никакво амнио, има риск за бебето, има кръвни изследвания, правят ги в лаборатория в Германия.

Стискам палци vespova, съвета ми е да не си правиш тестове предварително, да не се подтиснеш.

Момичета, при мен за сега всичко е наред, но повръщането кога спира, направо...

Общи условия

Активация на акаунт