След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.4

• 16 326
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • Керодиспансера
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 691
  • Керодиспансера
#2gunfire #2gunfire #2gunfire
#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 692
  • Керодиспансера
Сега е мой ред за монолог  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 693

Да си оплакнете очите и ушите Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 20:54 от babcheto44

# 694
  • Керодиспансера
Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 695

Аз монолог все още не съм си водела ама може и аз скоро да започна.
Пускам ви едни красиви снимки. Whistling Whistling Crazy Heart Eyes

# 696
# 697
  • Керодиспансера

# 698

Този тъп клип не иска да излезе!!

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 21:09 от babcheto44

# 699
Оооо  аз съм тук изчетох ви Simple Smile

Този дядо , няма ли си друга работа, в инстаграм  ще ми седи по цял ден : newsm78 newsm78 newsm78

# 700
  • Керодиспансера
Изненада  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 701
Да не би Зъбла да му е направила профил  Laughing Mr. Green

# 702
  • Керодиспансера
Като гледах клипчето с разменените двойки,мисля ,че Керем и Хазар ще стоят добре един до друг на екран  newsm78

# 703
Керем разкарва Зъбла от живота си

# 704
 Благодарение на Лени  Heart Eyes
  Момичета , ето и превода на интервюто на Ханде за списанието

КАКВАТО БЯХ ПРЕДИ И СЕГА СЪМ ТАКАВА
 Звездата на сериала „В очакване на слънцето „ : Актьорството е време на едно несвършващо учене и откриване, но какъвто беше животът ми преди, и сега е такъв.”

Отрасла е в Анкара
Разказа на сп.Лайф за любовта която изпитва към Истанбул и актьорството ….

НА ПЪРВО МЯСТО, КАТО ЧОВЕК, КОЙТО Е ОТРАСНАЛ В АНКАРА, АКО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ АНКАРА И ИСТАНБУЛ, КАКВО БИХТЕ НИ КАЗАЛИ ?
В сравнение с Истанбул, Анкара е по-студен град / в смисъл хората стоят на разстояние един от друг, не като климат/. В Истанбул по-лесно се потапяш в живота и хората, по-лесно се създават връзки / комуникация. Анкара е по-снобска, но аз харесвам това и студенината й. В Анкара може да останеш сам със себе си.

КАКВО НЯМА В ИСТАНБУЛ, КОЕТО ГО ИМА В АНКАРА ?
Трудно е да обичаш Анкара, но човек, който е роден и израснал там,  прекарал младостта си там, можеш да я заобича. Най –прекрасното си време прекарах в Анкара, може местата за обикаляне и нещата които може да правиш там да са ограничени, но пък създаваш прекрасни приятелства.

СРЕЩУ НАС Е ЕДНА БЛЯСКАВА ЗВЕЗДА, КОЯТО Е ВЪВ ВЪЗХОД, НО КАТО ПОГЛЕДНЕМ НАЗАД ВИЖДАМЕ ЕДНО СЕРИОЗНО ОБУЧЕНИЕ / ОБРАЗОВАНИЕ.  КОЛКО Е ПОЛЕЗНО ТОВА ОБРАЗОВАНИЕ, ЗА РАБОТАТА КОЯТО ВЪРШИТЕ СЕГА ?
 Мисля, че на каквато и да е тема , да сте напълно оборудван , в живота на един човек може само да ви бъде в полза. Да развиваш себе си, да се учиш, е един нестихващ / безкраен процес, който, каквото и да правим, може да ни отведе до успеха.

КАКВО Е АКТЬОРСТВОТО ЗА ВАС, МОЖЕ ЛИ ДА РАЗКАЖЕТЕ ЗА РАБОТАТА КОЯТО ВЪРШИТЕ ПРЕЗ ВАШИТЕ ОЧИ ?
Това е един процес на безкрайно учене и откриване. Във всяка работа ,която работих, във всяка роля , която изиграх, във всеки екип с който работих, откривах още малко  себе си.

КЪМ ДНЕШНА ДАТА, КАКВО Е КРАСОТАТА ЗА ВАС ПРИ ТОЗИ ВИД ИЗКУСТВО ?
Ако правиш нещо за ТВ, хората искат да видят красиви жени и красиви мъже, но според мен, играта ,която ще покажете и това колко тя е истинска, може да прикрие / покрие доста от вашите кусури. На тази тема зрителите са доста информирани. Тези , които изпитват/оценят актьорството ти според красотата и формата ти, мисля, че търсят друго нещо.

ПРЕДИ СТЕ СЕ БИЛИ И ЗАД КАМЕРА, ЗА В БЪДЕЩЕ ИМАТЕ ЛИ ПЛАНОВЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ТОВА /ДА ПРЕМИНЕ ОТНОВО ЗАД КАМЕРА/ ?

Във връзка с опита ми зад камера, все си казвам „добре че….” Даде ми доста. Чувството, да създадеш нещо, и после да го видиш насреща си, много ме удовлетворява. Нямам толкова смели мечти като режисьорството. От време на време ми идват на ум красиви истории, бих искала, някой ден любим от мен режисьор да ги заснеме.

КАКВИ СА ПЛАНОВЕТЕ ВИ ЗА В БЪДЕЩЕ ? КАКВА Е КАРИЕРНАТА ВИ ЦЕЛ ?
Снимките на сериала свършиха, и аз отделям време за себе си, за да си почина. А в това време оглеждам ,/ оценям / проучвам и новите проекти. Излязох от красива и качествена работа, затова трябва да избирам внимателно. Казано честно няма да е лесно решение за мен.

НЕВЕРОЯТНО Е ДА СИ ОБИЧАН ….

ПРЕДИ ВСИЧКО, СРЕД МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ИМАТЕ НЕВЕРОЯТНИ ФЕНОВЕ, КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА ?
Да бъдеш толкова обичан и подкрепян е невероятна мотивация, за да правиш винаги още по-доброто. Вече имам по-голяма отговорност.

МЕЖДУВРЕМЕННО СТЕ И ЗВЕЗДА НА СОЦИАЛНАТА МРЕЖА, БИХТЕ ЛИ НИ СПОДЕЛИЛИ ЗА ЕЖЕДНЕВНИЯТ ТРАФИК НА СПОДЕЛЯНИЯТА ВИ / В МРЕЖАТА / ?
Имам акаунти в социалната мрежа. Старая се, да не споделям много активно неща свързани с личният ми живот. Предпочитам да споделя филм ,който ми е харесал, някоя песен, или нещо което подкрепям, или пък снимка, която съм снимала.

МНОГО ГОЛЯМА ГРУПА ОТ ФЕНОВЕ НАБЛЮДАВАТ ВСЯКА ВАША СТЪПКА, ТОВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПЛАШИ ЛИ ВИ ?
 Мен много не ме плаши, защото какъвто живот съм живяла преди, продължавам да живея и сега. Нито имам нещо от което да се притеснявам, нито има нещо, което да ме накара да се ограничавам, затова, че съм на дневен ред. Затова мисля, че да пазиш тази дистанция, или да си притеснен от това, е въпрос на личен избор.

ИСТАНБУЛЪТ НА ДОАНДЕМИР ….
АКО ПОИСКАТЕ ДА ОПИШЕТЕ / РАЗКАЖЕТЕ ТОЗИ ГРАД НА ЧОВЕК, КОЙТО НЕ ГО ПОЗНАВА ИЗОБЩО, КОИ ДУМИ БИХТЕ ИЗБРАЛИ ?
 Забавления/приключения, вълнение и объркване …./ мен ако питате иска да каже ,че е като джунглата, или, че си на сафари например, - има премеждия, които са вълнуващи, но е страшно объркващо …/

ПОЛЗВАТЕ ЛИ СРЕДСТВАТА ЗА ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ , ПОСЛЕДНО КОЕ ИЗПОЛЗВАХТЕ ?
Ползвам метрото или корабчетата, в часовете когато трафикът е натоварен. Това е най-практичното решение. Последно ползвах морският транспорт.

КВАРТАЛЪТ КОЙТО НАЙ-МНОГО ОБИЧАТЕ ?
Обичам динамичният вид на Бейолу, а в Саръер харесвам спокойствието….

НАЙ-ОБИЧАНИЯТ ВИ ИСТОР.ЗНАК / СИМВОЛ ?
Обичам най-много истор.сгради и историите им
ОТ КЪДЕ ПАЗАРУВАТЕ /ДРЕХИ/ ?
 Може да е от всякъде. Най-много харесвам магазините за дрехи втора ръка. Накитите ми по принцип купувам от там.

В КОИ ЗАВЕДЕНИЯ ОТИВАТЕ ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ ?
 Не харесвам / обичам шумните и посещаваните места. Вместо навън, предпочитам да се събирам с приятелите си вкъщи. А ,ако ще излизам навън, за мен една прекрасна вечеря и приятен разговор, е най – доброто за мен.

НАЙ-ХАРЕСВАНОТО МЯСТО ОТ ВАС ЗА НЕДЕЛНАТА ЗАКУСКА ?
Една закуска, по време на, която ще поема морски въздух, би ми се отразила добре.
КОГАТО ВИ СТАНЕ НАТОВАРЕНО ОТ ТЪЛПИТЕ В ГРАДА, МЯСТОТО КЪДЕТО ЩЕ ПОЧИНЕТЕ ?
Предпочитам места , които са сред природата , далеч от центъра на града.
КАКВО ОБИЧАТЕ ДА ПОХАПВАТЕ НА УЛИЦАТА ?
Ориз с нахут.
АКО ИСТАНБУЛ НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ, КЪДЕ БИХТЕ ЖЕЛАЛИ ДА ЖИВЕЕТЕ ?
Едно приключение в Европа ,не би било лошо.

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 21:13 от krasi_anna - ламаринено око

Общи условия

Активация на акаунт