София - кв. Надежда (2)

• 19 078
  • 316
  •   1
Отговори
# 135
а къде ходите на козметик мили мами? newsm78
  bouquet

# 136
НА 20 И 21 МАЙ 2006 ГОДИНА, ОТ 10.00 ДО 13.00 ЧАСА, В ЮЖНИЯ ПАРК - ВХОД ОТКЪМ УЛИЦА НИШАВА, "ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" ЩЕ ПРОВЕДЕ ВТОРАТА СИ АКЦИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА, НЕОБХОДИМИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА МЕСЕЧНАТА НУЖДА ОТ ПАМПЕРСИ ЗА ДЕЦАТА В ГР. ПЕРНИК

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=84497.msg1718242#msg1718242

# 137
  • София
Анджи свършила си го вместо мен Simple Smile

Аз на фризьор ходя в блок 272. Преди имаха добра козметичка, но се махна. Сега май само с кола маска и педикюр се занимават, но можеш да минеш да питаш. Не съм им ползвала козметичните услуги, та не знам.

# 138
ми сръчко съм Mr. Green
и благодаря за инфото,то се оказа че в съседния ми блок има козметичка,ама не е много добра,ама ще се прежаля,че ми е близо и ако стана на маймунски г..няма да ме видят много хора-бързо ще се мушна в моя вход Mr. Green

# 139
мами,нашата ясла(61,зад СДС-надежда) ще почива август и няма да има сборна група,да знаете дали в някое одз ще има сборни групи и дали биха го взели като е от друго заведение?изобщо не съм наясно:oops: сефтето ми е това Mr. Green

# 140
Здравейте, момичета!
Хайде и аз да се присъединя към вашата групичка. Отдавна съм във форума, но за вас научих едва днес. Embarassed
Казвам се Гинка, на 30 години съм и имам син Ради на 1г. и 11м. Живея в бл.216,  между Фантастико и бивсшия кръгъл магазин. С две мами се познаваме, но ще ми е приятно да се запозная и с останалите.
Ходя на работа, затова разходките са ни предимно вечер след 18.00ч., както и събота и неделя. Педиатърът ни е д-р Ангелова от 8 ДКЦ. Ще се радвам ако се видим на разходка някой ден.
Я кажете на сладкарницата ходите ли през почивните дни, за да мина и да се видим , а в парка?

# 141
  • София
Добре дошла Гиги Simple Smile
Дияна ходи на градина в 38ма. Често се мотаеме около вас Simple Smile

# 142
Благодаря, AnMary !
Дано някога се засечем! Аз често водя детето в градинката на Центъра за работа с деца. Там е много чисто и приятно, има пързалки, люлки, дървена къщичка и Ради обича да играе там. Предполагам, че повечето от мамите я знаят, ако ли не ще Ви опиша горе-долу къде е. Намира се на улица "Траен мир" (на която е  бивсшия кръгъл магазин), около 50 метра в ляво като се върви в посока ул. Ген. Никола Жеков (това е улицата, по която минават автобуси 86,85 и 83)
Ще се радвам да се засечем с мамите , които пишат в тази темичка. Hug

Последна редакция: сб, 13 май 2006, 21:25 от Гиги

# 143
  • София
Ходихме веднъж там, лятото. Мислехме дали няма да можем да запишем на нещо хлапетата Simple Smile

# 144
  • в мъжки прегръдки
а къде ходите на козметик мили мами? newsm78
  bouquet
Козметичката ми ходи по къщите по желание. Иначе салона й е в Банишора. Много съм доволна от нея и взима доста евтино. За цели крака, триъгълник, мищници ми взима 20 лв. 

# 145
Добре дошла на мама Гиги!
Малко си далечко от 4-та част,но ако идваш в парка ще се радвам да се запознаем. Hug
Ходя и на сладкарницата но по-рядко,мързи ме чак до там  Rolling Eyes

# 146
BODLIVATA, благодаря!
Тази събота ходихме в парка, направихме обиколка край езерото, но не видях или не познах  мама от форума  Embarassed и отидохме в долната част на парка- при заведенията.

# 147
  • София
Този уикенд лекувах бъбреци Sad
Мъж ми и Дияна бяха в сладкарницата в събота. Мислеха в неделя да ходят до парка, но се шматкаха по жентъра Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 май 2006, 23:54 от AnMary

# 148
BODLIVATA, благодаря!
Тази събота ходихме в парка, направихме обиколка край езерото, но не видях или не познах  мама от форума  Embarassed и отидохме в долната част на парка- при заведенията.

Ами и ние с Маркрут бяхме в парка при заведенията, но като минеш по моста отзад в подножието на хълма с танковете. Ако ти се ходи в парка и няма с кого свиркай аз обикновено съм на линия до обед, защото взимам каката от 61-во ОДЗ и ми е удобно да ходя там.

# 149
мици и синчето е в 61 ясла Simple Smile
в коя група сте? той е в първа,ама аз го вземам след 17.30

Последна редакция: пт, 19 май 2006, 19:10 от anjeliNE

Общи условия

Активация на акаунт