БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
ИнаТ, не пропускаш коледният базар. За там ги правиш нали?   

Да, тези са за там. Тази година ще има и в Пз, досега правеха само за Великден. Ще ми липсва нещо, ако пропусна да се включа. Някак естествено се превърна в част от живота ми участието в базара Simple Smile
Днес пробвах да направя едно етикетче за сватбения подарък, обаче етикетчетата, които ми подари Ферхи за РД са много малки. Май ще им направя по едно малко мотивче и ще отидат на базар и те Simple Smile А за моето таг-че си изрязах по-голямо картонче, ще покажа направо на опакования подарък.

# 601
ИнаТ, аз пък поръчах на Юлето да ми направи картичка с джоб за пари или нещо такова, пратих й снимка на гоблена и ще я направи тематична. Чакам с нетърпение да ми се обади и да каже - готово. После ще мисля как да опаковам всичко или да го занеса да ми го опаковат.

# 602
  • Стара Загора
Гибли, мисля, че под 2 м момичетата имат предвид непрегънат конец. От стандартните чилета и аз с толкова шия, т.е. с 1 м двоен конец, повече ми се вижда немислимо. А иначе мен точно комплектите на Дименшънс ме научиха да започвам с подпъхване, защото 90 см като се прегънат - ужасно къс конец се получава, а 90 см си е добре. Пък и с къс конец много повече време се губи, както и конец повече се хаби, естествено. Ето, сега шия едно ню-ню Дименшънсче, отново на любимата Debbie Mumm, то е от комплектите с късите кончета - е, няма такова изнервящо нещо Tired. Ако беше с нормални конци, да бях го свършила 5 пъти по-бързо, аз го мотая от морето още...

Ето етапче:

# 603
Цитат
т.е. с 1 м двоен конец

И аз така разбрах. На мен лично това ми е дълго  Peace Аз като помня преди с какви къси кончета съм шила Rolling Eyes

# 604
  • Пловдив
От цяла седмица не съм Ви чела. Едва наваксах. Много ми хареса дамската обувка на
Hrisi . Възможно ли е да покажеш схемата й. Допада ми за подарък.

# 605
Да, всичко е въпрос на свикване. И на мен ми е по-лесно да започвам с примка, но се научих и по другия начин.

Не помня кой пита какво им е лошото на полиестерните конци - не знам Simple Smile Просто го споменах, понеже обикновено конците за бродиране са 100 % памук, а въпросните китайски конци също са означени като 100% памук върху опаковката си, а всъщност не са такива. Едва ли е нещо фатално. Аз съм бродирала с конци от 100% полиестер (така си бяха означени на етикета) и не съм имала забележки освен по-голямото размъхване на конеца. По-"меки" са от памучните.

# 606
Аз питах за тях  Grinning На моите не пише какви са, само, че са за бродиране. Това за размъхването го знам, също и по-лесно се късат.

Синеочке, схемата ми е на хартия, беше готов комплект, но разбрах, че я има в интернет, всъщност имам някаква схема на подобна обувка, ще я потърся и ще я кача, но е без ключ. Аз и за моята схема нямам ключ. Но ако искаш мога да ти пратя по пощата схемата и мостри на конците.

# 607
# 608
Пингвинчето най ми хареса.
Ето и аз да покажа до къде я докарах. Не че съм шила много, де ...

# 609
# 610
Аз си взех гоблена и го показвам в рамка вече.

Скрит текст:

# 611
  • София
Момичета, търся ключ към малката схема на Арабското момиче на Ланарте. Имейлът  ми е rgarkova@abv.bg

# 612
  • Плевен
SINEICKA помощ и от мен

Свалих всичките ,но са в РМ.Извадих само тази която си харесала  Peace

ключа е за рози в лиллаво

Аз си взех гоблена и го показвам в рамка вече.
Скрит текст:

Разкошен   bouquet   bouquet   bouquet

ИнаТ - рано пиле -рано пее .Поздравление за качеството и количеството на избродираните картички    bouquet

Роси 123
  -  както не шиеш ,така напредваш  Peace  bouquet

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 18:49 от pepen

# 613
  • БЪЛГАРИЯ
               Privet! Nyama da pisha mnogo, zashtoto po nikakuv nachin ne moga da prinudya durtoto kopele da bachka- sega ne iska da pishe na kirilica!
               Pokazvam podaruka si ot Nosferata s mnogo golyamo udovolstvie i blagodarnost! Vchera gi "izpratih", da se nadyavam veche da sa pristignali u doma blagopoluchno.

# 614
  • Пловдив
Много благодаря на всички отзовали се за схемата на обувката.

Общи условия

Активация на акаунт