Електронна поща: алтернатива на АБВ, Mail.bg, Gmail, Yahoo?

• 3 865
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, чудя се дали има някаква добра алтернатива на Yahoo, Outlook.com, Абв, Мейл.бг, Gmail и други популярни пощи? Държавата няма значение, лично на мен БГ провейдерите не ми харесват. Дали да не пробвам някой от руските? Държа на семплия, дори леко ретро интерфейс.

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 00:03 от misho88

# 1
Gmail всъщност отговаря на посочените от теб изисквания. Виждам, че си я добавил в пощите, които не те устройват, но не разбирам защо.  Дай малко повече информация.

Като някаква (вероятно) по-позната алтернатива (заради интерфейса напомнящ офис продуктите) мога да ти препоръчам Outlook.com. Това е новата мейл услуга на Майкрософт. Целта и е да замести стандартния за Windows XP (и по-ранни версии) вграден мейл клиент със същото име.

# 2
Търся нещо семпло, но да има функция stationery (писане на писма с фонови картинки). Като цяло много ми допадат руските и украинските портали и пощи като функции, съдържание и изглед.

# 3
Споменаваш три неща, които се изключват взаимно Simple Smile Лично аз не бих си направил поща в руските домейни по много причини. Не си спомням поща, която да поддържа stationary освен gmail, ако не се лъжа, но понеже самият аз не го ползвам не мога да твърдя със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт