Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 44 167
  • 756
  •   1
Отговори
# 570

Четох, че ще е абсолютно същия сюжет като Broadchurch  Peace.

# 571
Да, и аз. Бях се засилила да гледам Gracepoint заради Анна Гън, но като прочетох, че е едно към едно с Broadchurch, начело с Тенант, започнах британския и пилотката много ми хареса.

# 572
  • в морето до колене
Мхм, то още от синопсиса беше ясно. Аз нямам намерение да го гледам, нищо че Тенант пак си играе...
Но ако някой от гледалите оригинала се прежали - ще ми интересно да прочета сравнителна оценка.

# 573
  • UK
Първия епизод е идеално копие на първия епизод на Броудчърч но с американски акцент. Липсва част от атмосферата на БЧ, но е добър, страхотна актьорска игра, много естествени реакции, за разлика от обичайните в такива сцени. Развръзката ще е различна, но първите няколко епизода ще са пълни копия на оригинала. Гледалите първите седем епизода казват, че първите шест са почти напълно еднакви с оригиналните, от телевизията твърдят, че след трети епизод поемат в оп различна посока. Аз ще го гледам, въпреки че съм гледала БЧ. Simple Smile

Аз приключвам с излезлите досега епизоди на Нашвил, много ми харесва, само ми се иска да бяха избрали по добра певица за ролята на Рейна, нищо не казвам за актьорския талант на Кони Бритън, но като певица не струва, никога не би могла да стане голяма кънтри звезда, и ми се иска да бяха избрали някоя, която да може да пее, и да й пишеха по хубави песни. Защо пишат хубави на Скарлет, Джулиет и на мъжете в сериала, а на Рейна са толкова ужасни?

# 574
скорпион, мега як  newsm44

другата седмица е ей ем си дъ локинг  Laughing дед  smile3508

# 575
Първия епизод е идеално копие на първия епизод на Броудчърч но с американски акцент. Липсва част от атмосферата на БЧ, но е добър, страхотна актьорска игра, много естествени реакции, за разлика от обичайните в такива сцени. Развръзката ще е различна, но първите няколко епизода ще са пълни копия на оригинала. Гледалите първите седем епизода казват, че първите шест са почти напълно еднакви с оригиналните, от телевизията твърдят, че след трети епизод поемат в оп различна посока. Аз ще го гледам, въпреки че съм гледала БЧ. Simple Smile

Замислих се снощи, каква би била причината един актьор да приеме да изиграе абсолютно същата роля за втори път в рамките на година? На мен ми се струва непредизвикателно и отегчително. Да оставим настрана, че пробива на американския пазар(ако не е пробил досега) или точно това е причината?

# 576
  • срещу двата комина :)))

Замислих се снощи, каква би била причината един актьор да приеме да изиграе абсолютно същата роля за втори път в рамките на година? На мен ми се струва непредизвикателно и отегчително. Да оставим настрана, че пробива на американския пазар(ако не е пробил досега) или точно това е причината?

предполагам, че точно пробива е причината  Peace

# 577
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Shameless UK- много свеж. Харесва ми дотук, ще гледам по епизод-два от време на време.

# 578
Да се отчета с първи епизод на

http://www.imdb.com/title/tt3205802/?ref_=nv_sr_1

не съм сигурна, че ще продължа с втори.

# 579
  • UK
Това е причината, да, той тук е голяма звезда, но пазара е ограничен, все пак, актьорите са една шепа и навсякъде участват едни и същи, деца на предишното поколение актьори, общо взето, и полето за изява е доста по тясно от в Щатите. Аз не виждам нищо лошо, а и на мен на негово място би ми било интересно да видя разликите между начина на работа тук и там, особено ако ще се опитвам да градя кариера там, която не се основава на възраст от 25 години и вид на модел на бельо и паста за зъби. Simple Smile

# 580
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Започнах и The Knick. Пилотката е изключително завладяваща. Не е елегантен като "Детективите" и Peaky Blinders, но определено е грабващ.

# 581
Започнах и The Knick. Пилотката е изключително завладяваща. Не е елегантен като "Детективите" и Peaky Blinders, но определено е грабващ.

И аз съм го приготвила.

# 582
  • Ямбол
Да се отчета с първи епизод на

http://www.imdb.com/title/tt3205802/?ref_=nv_sr_1

не съм сигурна, че ще продължа с втори.

И аз така. Нещо сериалите на abc не са ми по вкуса.

Този също не ме грабна.

# 583
  • КиТ

На мен ми хареса,макар,че сигурно няма да се задържи много  Rolling Eyes

# 584
  • Свищов
Вторият епизод на How to get.... ми хареса даже повече. Случаят беше за мен интересен. Ще го гледам.

Гледах и новия сериал Selfie. Много повърхностен и предсказуем, но ме зареди с хубаво позитивно чувство. Става за пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт