Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 44 122
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
И аз тъкмо гледах Селфи, долу горе същото ми е мнението Simple Smile

# 586
  • София
Още един глас за Селфи  Peace
Хареса ми начинът по който историята от "Моята прекрасна лейди" е адаптирана към фейсбук поколението, а Карън се справя определено добре с ролята на съвременната Илайза.

# 587
Да се отчета с първи епизод на

http://www.imdb.com/title/tt3205802/?ref_=nv_sr_1

не съм сигурна, че ще продължа с втори.

Аз му (How to Get Away with Murder ) дадох шанс и с 2-ри епизод .... Не е толкова зле по завъртя се малко, но е по-добре от това (Awkward и The Fosters) сладникавото с което си запълвам времето последната седмица две поради липса на друго интересно и не гледано  Peace

# 588
  • Ямбол
Качили са пилотката на The AffairThinking

http://zelka.org/details.php?id=407747

# 589
Излязъл ли е? Набелязала съм го.

# 590
  • Ямбол
Излязъл ли е? Набелязала съм го.

Да, излязъл е една седмица по-рано.

# 591
# 592
# 593
Мхм, то още от синопсиса беше ясно. Аз нямам намерение да го гледам, нищо че Тенант пак си играе...
Но ако някой от гледалите оригинала се прежали - ще ми интересно да прочета сравнителна оценка.

Сравнителна оценка на премиерата, ако не си я видяла:

‘Gracepoint’ Review: Fox Remake Is a Compelling Mystery Saddled  … Flat Performances

Интересно започна първи епизод. Голям доза мистерия има, нещо доста се е объркало покрай тази афера, май говорим за убийство. Неговата и нейната гледна точка, коренно различни естествено. Рут Уилсън и Джошуа Джаксън много ми харесаха.

# 594
  • Пловдив
Според IMDB на 6.10(вчера) е първия епизод за новия сезон на "White collar". От къде мога да разбера дали е излъчен? И да преценя кога ще мога да го сваля и да го гледам Simple Smile

# 595
  • в морето до колене
Дали не си се объркала, Янтра.  Simple Smile
Според това, което аз виждам в IMDB, а и според другите ми източници, новият сезон трябва да започне на 6 ноември, а не на 6 октомври.

# 596
  • Пловдив
 Rolling Eyes
Дали не си се объркала, Янтра.  Simple Smile
Според това, което аз виждам в IMDB, а и според другите ми източници, новият сезон трябва да започне на 6 ноември, а не на 6 октомври.
Rolling Eyes Shocked Blush Права си. А аз съм заплес. Laughing

Сега се подтиснах, основните, които искам да гледам започват ЧАК през ноември.  ooooh!

# 597
Момичета, нещо подобно на The Last Ship?

# 598
  • София
El barco, Last resort.

# 599
На мен пък много ми харесва "Двама мъже и половина" с Аштън Кътчър, а не с онзи противният Чарли Шийн.

На мен и двата варианта много ми харесват, но за съжаление това ще е последния сезон на сериала. Sad
Рано или късно всяко хубаво нещо свършва.

Общи условия

Активация на акаунт