София - Дружба 2

• 27 954
  • 312
  •   1
Отговори
# 255
HIPP, ако звъниш на тази от общината, моля те, разбирай се с нея за срещи след вторник, 26.06.2007, че ме изпращат командировка за няколко дни и няма да съм тук дотогава, а искам и аз да дойда на срещата. За химическо не се сещам.

anche_mamche, жалко, че сме се разминали. Надявам се следващият път вече да се запознаем.

# 256
Мами,

след 30-40 мин на Калеята за по питие?
Безалкохолно или не - вие си решавате.

Grinning

# 257
Ей , голяма жега sweating

# 258

Много да, днес едвам се прибрах от пазар в 11:30....  sweating

То вече след 8 става за излизане, а маимунко в 8:30 иска да се къпе... уйде ни кафето Sunglasses

# 259
Здравейте!
Моля ви, вижте тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199154.0;all. Червената шапчица организира митинг (протест). И моли да се разгласи, колкото се може повече, за да има повече народ на митинга. Кой с каквото може - да помогне Wink.

# 260
  • София
Здравейте мамчета.
И аз да се присъединя към дружбенските майки. Детенцето ми се казва Николай, роден е на 29,12,2006 и сега е почти на 6 месеца. Живеем в бл 502, вх Б.
ICQ 385371342 - хайде обаждайте се и на мен за разходки, че аз не познавам много мами наоколо, но след понеделник 25, че дотогава сме в Пловдив на гости на моите родители.
Анче мамче ти къде живееш - виждам че нашите сладурковци са най-близки по възраст.

# 261
здравей, pkrassimira

а сега да кажа:
все още не съм се обадила на г-жата в района, но намерих приемното й време /може би и затова не съм се обадила още Wink/
вторник 9:30 - 12:00 ч, сряда 14:00 - 16:30 ч, стая 314
просто в тези жеги няма как да отидем, а и часовете са такива, че трябва да водя Марин с мен, няма на кой да го оставя
предлагам другата седмица да направим опит отново да се съберем, какво ще кажете?

# 262
здравейте и от мен!

Ами става за другата седмица! Аз лично предпочитам вторник към 9,30 часа - хем по-хладно, хем със сигурност ще мога да дойда, защото от там директно ще ходя на работа. Следобедното време ми е по-неудобно в интерес на истината. Така че вече сме две!
Ще се включат ли и други мами?

# 263
ох, преди малко ми съобщиха, че във вестник "24 часа" от днес 28.6.2007, пише, че спират топлата вода в Дружба 2 от 9 до 27 юли
....
нямам думи просто... #Cussing out
ако някой има повече инфо, дали за цяла Дружба 2 се отнася и т.н., нека сподели моля

# 264
ох, преди малко ми съобщиха, че във вестник "24 часа" от днес 28.6.2007, пише, че спират топлата вода в Дружба 2 от 9 до 27 юли
....

Е , нали нямаше да правят повече профилактика , миналата година не са правили.
И какво ще правим с малките бебета, как ще ги къпем ? Ужасно  #Cussing out

# 265
ами не било профилактика, а ремонт  newsm78
какво ще ремонтират не знам

# 266
Ако спират наистина - не е добре, бойлерът ни е развален. Пак ще има изваждане  Sad

Hipp, като гледам, няма други желаещи за ходене до общината освен аз, ти и naomi. Ако искате, вторник да отскочим дотам сутринта. Само незнам, трябва ли да си записваме някакъв час предварително?

# 267
За срещата в общината и аз имам желание да дойда само трябва да знам няколко дни по-рано за кога е за да уговоря някой да гледа децата.
А за топлата вода-какъв е този толкова продължителен ремонт?От известно време за Младост 1 знам че нямат топла вода дали няма нещо общо с техния ремонт?

# 268
ох, дано не забравя в понеделник да звънна, за да питам за час  Crazy
...
а относно водата - ще се къпем със слънчева вода, какво по-хубаво от това  Rolling Eyes

# 269
Мами , относно водата решението е проточен бойлер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт