София - Дружба 2

• 27 954
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
Hipp, дали може да питаш за час около 9,30, че аз в 10,30 часа имам един ангажимент утре? Или пък запиши за следващия вторник, става ли?  Wink

Вчера люляхме децата на едни люлки и мъжа ми като се загледа, каза, че можем и сами да си направим люлка. Той се заема с изготвянето на чертежа, имаме познат, който може да завари елементите, трябват само материали.

# 271
ок, ще звънна, но май и на мен ми е по-удобно за другия вторник, утре сме на ваксина сутринта и може да се забавим
...
а ако действаме бързо пясъкът за пясъчника е от нас  Wink

# 272
Хей, мами:)

Ние бяхме за една седмица на вилата и съм пропуснала клюките. Това с водата хич не ме кефи  Crossing Arms Пак на бойлер - ужас. Ние от доста време нямаме никакво налягане на топлата и е ужасно., Ако става дума наистина за ремонт, може би копат до нашия болк...  #Cussing out

# 273
мами, я се стегнете
бая зор видях, докато намеря темата, а другите квартали по колко вече смениха, ние една не можем да напълним
...
по темата за разговора с общината и госпожата там
както и предполагах ще е трудно намирането й, ако въобще успее някой да ме свърже с вътрешния , то там никой не вдига
ще продължавам да звъня
притеснява ме само, че идват отпуските и накрая да не я изпуснем
...
предложения за среща и запознаване, чакам  Hug
днес или утре привечер? какво ще кажете?

# 274
мами, я се стегнете
бая зор видях, докато намеря темата, а другите квартали по колко вече смениха, ние една не можем да напълним
...
по темата за разговора с общината и госпожата там
както и предполагах ще е трудно намирането й, ако въобще успее някой да ме свърже с вътрешния , то там никой не вдига
ще продължавам да звъня
притеснява ме само, че идват отпуските и накрая да не я изпуснем
...
предложения за среща и запознаване, чакам  Hug
днес или утре привечер? какво ще кажете?

аз днес няма да мога,за утре незанм,че съм на фитнес по обед,а после съм гроги...предлагам ако е утре да е поне след 6-7 Simple Smile

# 275
явно няма да е днес, и времето не е много подходящо
да видим утре как ще е
по-принцип говоря за среща точно към 6-7 за тези, които работят да е удобно също
анче_мамче ти къде ходиш на фитнес? да не е тук до нашия блок? в тази сградата на два етажа с фитнес и магазини, а отгоре май е жилищна  newsm78
ако е тук, сподели, хубаво ли е , какви са цените?
фитнесът по-принцип не ми е от любимите, но като няма друго наблизо и това става

# 276
hipp,
и аз говоря за утре, да:)

А фитнеса е този, до фризжорския във втора част. Незнам кой е твоя болк, но фитнеса е средна работа. Ходила съм в доста по-добри, но става. Някой от уредите дето ми трябват ги няма, но ... като за квартален и единствен - става. Карта за двама, за 3 пъти в седмицата е 40,50лв. И да знаете,че кантара им не е верен  Grinning На долния етаж,където са лежанките, демек по-мъжкия сектор нЕма да казвам как ухае... ако някой мъж чете тук от дружба - молИМ, парфюмиросвайте се, или си обезкосмявайте мишниците  red И няма никакви огледала, а във фитнеса трябва да има навсякъде...както и да е де. Отрицателните качества на фитнеса са по-малко отположителните.
Ние за сега сме 4 момичета и ходим към 14х полсе ще ходим след 7. Grinning

# 277
а днес и студена вода няма да има
очаквам утре и тока да спрат и ... ще се #2gunfire

# 278
а днес и студена вода няма да има
очаквам утре и тока да спрат и ... ще се #2gunfire

КАКВО?????

КОГА???????????????????

# 279
не смея да се похваля, но ни размина спирането на водата
иначе ето инфото: http://bulgaria.actualno.com/news_111712.html

# 280
не смея да се похваля, но ни размина спирането на водата
иначе ето инфото: http://bulgaria.actualno.com/news_111712.html

мда, аз се изплаших и изпонапълних де що видя. И сега имаме 2 кофи с вода и 4 кани. хихихии

А, забравих да ви кажа, че се видях с моята приятелка журналистката. Нейно е списанието "За хората". Ще се уточня с нея, каза, че може да ме свърже с журналист от Стандарт.

Лека ноШ, и до скоро Hug

# 281
Прибрахме се от почивка   grinning039 Simple Smile

Бяхме във Варна , времето беше чудесно , но водата си беше леденичка , но за това пък намерихме един басейн с водна пързалка , в който температурата на водата беше 38 градуса и се шляпахме там  Grinning

После ще кача и малко снимки

# 282
# 283
Ух, че се хубавиии!  Големи зъбатковци! Браво бре!  Peace  bouquet

# 284
Да имаме си 5 зъбчета  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт