София - Дружба 2

• 27 954
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
Риша, къде живеете? Ние сме в 301-ви

# 286
# 287
Мами,

какво стана с инициативата за площадките?
Да говоря ли с журналистката или не?

Между другото - снощи желанието ти ХИП се сбъдна - спря тока на два пъти! Mr. Green

Кога ще си организираме среща пак?

# 288
усетих аз тока, че спря 
дано не се повтаря, че  #2gunfire

а за инициатива с площадките, малко изгубих връзката и аз, защото ме нямаше известно време
кога да организираме среща да се запознаем питам аз?
утре? или понеделник? привечер, че с тая жега...
чакам предложения

# 289
за мен е без значение кога, само да е след 7. Предлагам в кръчмето "Къщата" до автомивката. Онзи ден бяхме там - сянка, прохладно и що-годе сносни цени.  Peace

# 290
определено трябва да е след 7, че в тези жеги...
има ли съгласни за понеделник в 7:30? мястото допълнително ще го уточним, все пак си мисля, че кафето под китайския е по-подходящо, защото има къде да играят децата

# 291
определено трябва да е след 7, че в тези жеги...
има ли съгласни за понеделник в 7:30? мястото допълнително ще го уточним, все пак си мисля, че кафето под китайския е по-подходящо, защото има къде да играят децата

О, да... забравих, че не всички са с малки маймунки като мен  Crazy
Ами аз предложих кръчмата, защото е прохладно, но няма проблем - където и да е след 7 да е.

До тук сме с теб само  Grinning Дано не забравя до понеделник, че каквото съм склери.... newsm27

# 292
ще ти напомня, няма проблем  Wink

# 293
Иии.. леле, тая тема се раздвижи! Mr. Green
От миналата година... Whistling

И я надуших тъкмо навреме - ще има среща!!! smile3508

Ще вмъкна новите мами в поостарелия ни на вид списък, който в новата тема ще се поосвежи (сега няма топла вода така или иначе Laughing) ...

И Таня да не се ослушва тоз път и да дойде с нас! Grinning (Защото за предната среща разбрах със закъснение, по моя си вина... Sad)

ХИПП, аз съм с две ръце за "Вселената" /под Китайския/, защото е единственото свястно кафе за мен за деца... И е оградено и пясъчник има /в който не пикаят кучета, именно защото е оградено/ и люлки и какво ли не... само персоналът е малко отвеян, но това не е проблем! Sunglasses

# 294
Мамчета, ако искате, пратете ми на лични линкове към актуални снимки на бебоците и децата 85х85, или който не може да си направи сам - цялата снимка, аз ще я преправя, за да ги сложим на първа страница на новата тема. Тази ще я затворят скоро, защото максимумът е 15-16 стр. Може и предложения какво да има на първа страница, като информация. Premaman подбира страхотни информации и прави супер снимки, та ако й се занимава може да я пусне тя, ако не, на мен не ми пречи, но ще трябва да помагате. Hug

# 295
Misty, привет! Моля ти се, недей да всяваш паника със слухове за бой в детските ясли. Аз такова нещо не съм чула и не съм видяла. Моят син завършва тази година подготвителната група в 77 ОДЗ и за там само хубави неща мога да кажа. Имам пък приятелка, която работи в 85 ОДЗ и същото съм чувала и за там. Изобщо детските градини в района са много добри - това е и една от причините да няма места там. Другата причина е, че яслените групи са малко - по 1 или 2 в градина, в групата могат да гледат максимум 20 бебета (ако не беше и по-малко), заради по-големите грижи и поради  това има толкова много чакащи дечица, за които не стигат места. Гарантирам, че за 1 група в детска градина няма да има проблеми, просто защото във всяко ОДЗ има по няколко първи групи, в които могат да записват по 25-30 деца и положението е друго.

Ами не знам.. аз затова написах "по слухове", защото само това знам. Колко са верни, не зная, но ето, че много похвали чувам от теб и от куп още мами и това е прекрасно!  Grinning

Оообаче нещо друго не е прекрасно: не записах Крис!  Tired Толкова се помайвах и офлянквах, че изтървах срока. Но пък честно казано хич не ми се дава такъв малък. Но май трябваше да подам, пък ако го приемат, да го пусна, когато реша, а? newsm78 Свърши, така или иначе... Сега чак другият септември ли е? - 2008? Thinking

Ей, Risha, морските! Mr. Green И ние се стягаме за море, но идея си нямам за къде?! newsm78 Досега все сме били по Китен, Созопол и Несебър, все гъчканак, хавлия до хавлия, лудница и сега за пръв път трябва да търся нещо по-така, по-спокойно, по-кротко, по-тихо.. Дайте съвети, координати, нещо. Praynig

# 296
  • София, Дружба 2
Misty, обещавам този път ще се постарая да дойда! Grinning

Чак сега видях че ни има в списъка на първата страница - за протокола Ралица е родена на 18.09.2006 г. Wink
Мисля, че е време вече да кача снимки на Рали в Интернет, но пустото време все не ми достига. Тези дни ще гледам да свърша и тази работа и пускам веднага линка. Grinning

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 16:42 от Picky

# 297
Калоян е роедн на 12.12.2006 Mr. Green

Ето малко наши снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153821

# 298
И аз да се включа  Grinning

Габи е родена на 26.03.2000
Бобо ( Борис ) е роден на 03.12.2006

ето и линк с нашите снимки http://www.snimka.bg/profile.php

# 299
Risha, не се отваря линка, зарежда началната страница на сайта. Може да е така, ако имаш парола на албума. Избери си някоя снимка, която най-ти харесва и дай линк към нея (копирай го от пропъртис върху самата снимка).

Общи условия

Активация на акаунт