София - Дружба 2

• 27 941
  • 312
  •   1
Отговори
# 300
Привет майчета!

Няколко пъти сядам и пиша едни дълги фермани и като тръгна да ги публикувам, нещо става и писането ми отива на кино.

Та сега по-накратко.
Misty, привет! Радвам се да те видя отново тук. Кажи какви снимки и информации ти трябват и ще ги набавим. Иначе и аз мисля да затворим тази тема и новата да я попълваме постепенно. За реда в детската градина не се тревожи - вече има нови правила - подават се молби година за година, така че януари ще подадеш и готово.

Анче_мамче, говори с журналистката да направи един материал. Това списание за хората е притурка на Стандарт, а пък Стандарт са много социално ориентирани, така че ще ни свършат работа. Колкото повече шумим, толкова е по-голяма вероятността да ни обърнат внимание.

Предлагам да съчиним едно писмо, което да разпратим по институциите - районния кмет, Бойко Борисов, Озеленяване, Столична община, Паркове и незнам какво си там.... Това може да стане тези дни - явно по жегите няма да можем да се видим, но можем да съчиним това.

Също така предлагам да направим електронна подписка за градинките и детските площадки изобщо. Като съберем достатъчно подписи, ще я дадем на момичетата от сдружение Настоящи и бъдещи майки да я връчат в Парламента и където е нужно още.

Освен това разбрах една неприятна новина за Дружба. Освен, че нямаме градинки и площадки, освен че сме в промишлена зона и гълтаме дима от комините на ТЕЦ-а, освен че имаме сметище, където балират отпадъците на столицата, вече ще се сдобием и с чисто ново ГРОБИЩЕ. Честито! http://www.zagrada.bg/show.php?storyid=360806  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 301
Misty за спокойна , семейна почивка , горещо ви препоръчвам Черноморец . Миналата година бяхме там , морето е до колене , вътре е ограден детски кът с батути и парзалки , спокойно е , няма дискотеки и шумове вечер. А всяка вечер от 6 часа имаше програма пред общината , от рода на Мими Иванова , Като Лъвовете и т.н
Абе с две думи , няма да сбъркаш , ако отидете там  Peace

# 302
# 303
Risha, благодаря ти за съвета!   bouquet

Какво става, ще има ли среща днес, или не?

# 304
Risha, благодаря ти за съвета!   bouquet

Какво става, ще има ли среща днес, или не?

Аз викам, да има? 7:30 под Китайския....м?

# 305
аз мисля да дойда  Peace

# 306
Misty , страхотни са снимките   bouquet

# 307
Misty , страхотни са снимките   bouquet

Peace Hug

# 308
Радвам се, че ви харесват.  Grinning

Като заключат тази скачаме към новата темичка, пуснах я, но първо да завършим тази.

Колко сме за довечера, трите ли само?
Confused

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 14:59 от Misty

# 309
Радвам се, че ви харесват.  Grinning

Като заключат тази скачаме към новата темичка, пуснах я, но първо да завършим тази.

Колко сме за довечера, трите ли само?
Confused

Уха! 3-ка!

Не ми пбръшайте внимание, изпушвам напоследък.... Joy

Ще заключваш ли?

# 310
Само модераторите заключват, аз не мога Grinning ..
Но по-добре да се прехвърляме окончателно там.

# 311
Само модераторите заключват, аз не мога Grinning ..
Но по-добре да се прехвърляме окончателно там.

Аз съм там, довиждане на тази тема  Hug Heart Eyes

# 312
довиждане и от мен
най-накрая да напълним една тема  Laughing
отивам в новата

Общи условия

Активация на акаунт