Няколко пъти сядам и пиша едни дълги фермани и като тръгна да ги публикувам, нещо става и писането ми отива на кино.
Та сега по-накратко.
Misty, привет! Радвам се да те видя отново тук. Кажи какви снимки и информации ти трябват и ще ги набавим. Иначе и аз мисля да затворим тази тема и новата да я попълваме постепенно. За реда в детската градина не се тревожи - вече има нови правила - подават се молби година за година, така че януари ще подадеш и готово.
Анче_мамче, говори с журналистката да направи един материал. Това списание за хората е притурка на Стандарт, а пък Стандарт са много социално ориентирани, така че ще ни свършат работа. Колкото повече шумим, толкова е по-голяма вероятността да ни обърнат внимание.
Предлагам да съчиним едно писмо, което да разпратим по институциите - районния кмет, Бойко Борисов, Озеленяване, Столична община, Паркове и незнам какво си там.... Това може да стане тези дни - явно по жегите няма да можем да се видим, но можем да съчиним това.
Също така предлагам да направим електронна подписка за градинките и детските площадки изобщо. Като съберем достатъчно подписи, ще я дадем на момичетата от сдружение Настоящи и бъдещи майки да я връчат в Парламента и където е нужно още.
Освен това разбрах една неприятна новина за Дружба. Освен, че нямаме градинки и площадки, освен че сме в промишлена зона и гълтаме дима от комините на ТЕЦ-а, освен че имаме сметище, където балират отпадъците на столицата, вече ще се сдобием и с чисто ново ГРОБИЩЕ. Честито! http://www.zagrada.bg/show.php?storyid=360806