бременна съм ,а остажам на улицата

• 18 290
  • 171
  •   1
Отговори
# 120
Колко приятели има във ФБ това момиче? Поне един истински от тях няма ли?
В скайпа разбирам, че е живяла и в Лондон. Това означава, че английски трябва да владее поне на прилично ниво. Един малък плюс на пазара на труда.

# 121
Дано нещо да си измисля, дано да си доокрасява, че като виждам как гърми при нас и каква буря излиза сърцето ми се свива... Sad

# 122
Тая история става все по-странна. Не видях фейса й, но помислих, че го е пуснала и после го е изтрила. Както и да е. Някой беше писал назад, че към 11часа тази сутрин е била активна във форума, но телефона си не вдига. Можеше поне да вдигне и да каже, че временно остава там, ако е имало скандал и после е утихнал. Какви са тези детинщини да вика на пожар, а после да се крие.....?
Не ми се мисли, ако е навън с детето, вече започва да мръква, може да завали, будя да излезе...
Какви хора има! Бре, напиши 2 реда, ако си добре, как може така! Crazy

# 123
Аз вече си мислех, че съм най-коравосърдечната сред вас и ме хвана срам, но май ще се окажа права. Миналата година имах личен проблем с една г-жа, която се вкопчи в сина ми, с 5 деца, разпръснати по близки и познати, от 5 различни бащи.
Такива ги усещам с кожата си, нечистоплътни истории за 2 лева...
Не се притеснявайте, тя вече се е наместиша някъде, нали вече писах, има хора, които обичат да играят жертви и си прожектират филми. Тая дама не отговори на нито един въпрос, върти , сучи, и все едно повтаря - аз, горката! Ами да се вземе в ръце. Както писа някой по-горе, едва ли ситуацията е от 2-3 дни. Тя на калво се е надявала досега?

# 124
  • София
Може ли някой да ми прати ЛС?

Как така се е вкопчила в сина ти една госпожа преди време? Ти голям син ли имаш?

# 125
Значи много е неприятно това разиграване и не виждам смисъл защо се прави.Ако все пак има някаква нужда от нещо пишете ми на лични,отказвам се да следя темата,защото се дразня да викнеш за помощ и после да те няма никакъв.

# 126
Като не пускала фейсбука си, вие как го намерихте newsm78

# 127
Може ли някой да ми прати ЛС?

Как така се е вкопчила в сина ти една госпожа преди време? Ти голям син ли имаш?

Много голям Laughing

# 128
Може пък в новия сезон на "Съдби на кръстопът" да гледаме подобна история. Кой знае....

# 129
Може пък в новия сезон на "Съдби на кръстопът" да гледаме подобна история. Кой знае....

И на мен това ми хрумна.. историята е много типична за това предаване. Дано момичето си е оправило проблема!

# 130
Аз все пак мисля, че авторката е намерила близки, при които да отиде. Поне видях достатъчно такива, от достатъчно скоро, та да не се отрекат от нея Peace
според мен в изблик на притеснение и опит да не обяснява на близките си в какво се е забъркала, пусна темата тук, свърза се с нас и тн. Не може човек с такъв живот, какъвто аз виждам по снимките, изведнъж да няма на кого да разчита, категорична съм. Но и има някаква драма и в това вече съм сигурна, дано да успее да я разреши, каквато и да е тя. Горе - долу разбирам и защо не е написала и казала истинската история, но това е нейно право, аз и не държа да знам драмите на хората, нито съм съдник, нито ще им ги разреша, пък и моите собствени грешки не са цвете за мирисане.
Ако все пак ни чете и има нужда от подкрепа, няма проблем отново да се свърже с мен, ако мога ще помогна Peace

# 131
Изчетох цялата тема. Поредния фалшив зов за помощ.

Дали все пак авторката ще се появи да чуем продължението?

# 132
На мен ми се струва, че някой използва профила във фейс бук на тази жена и семейството и. Не мога да повярвам, че някой би си публикувал телефонния номер, освен ако не е идиот, а тя звучи доста смислено и интелигентно.

# 133
И на мен ми е странно- моли за помощ към коя институция да се обърне в това положение и си дава тел. номер- не са присъщи на измамник действия...  Peace

# 134
Телефон в темата не е давала, просто ми звънна от един номер, който сега е изключен Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт