Препоръчайте ми преса за коса, моля!

• 94 270
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Дами дали някоя си поръчвала преса от тук, защото в цената на Регмитън има голяма разлика? Става въпрос за тази - http://www.enzo.bg/remington/straighteners-keratin-therapy-za-iz … avjane-na-kosata/

# 271
Здравейте,

Имате ли мнение за Remington S 8670 - комплект?

Благодаря предварително!

# 272
Здравейте!
Много съм объркана от всички преси за коса - искам да попитам, заслужава ли си за ВАФЛИЧКИ да се изръся с много пари за преса?

Някой има ли мнение за керамични преси на Елеком например или Елит, много ли горят косата?
Имам една алуминиева на елеком и не съм доволна, но се чудех за керамичната.
Искам преса само заради вафлите, не ми трябва изправяне, а за маша въобще, на етажи съм.
Има един мулти стайлър Бейбилис, някакви отзиви?

Моля помогнете, отчаяна съм Grinning

# 273
  • SF
Аз за вафлички не мога да ти помогна, защото никога не съм имала такава преса. За Елит ти казвам не.
Вземи си тази на Бейбилис, ако те устройва цената. Не знам какъв ти е бюджетът за преса с вафлички. Бейбилис поне е някаква марка.

# 274
  • София
Аз използвам преса на Ровента,keratine and shine,много съм доволна.
Моята коса е много гъста и "непослушна",чуплива  ooooh!
Изправям се бързо,не ми се начупва след душ,нито като стоя с вързана коса.Стои идеално права,с хубави прави краища,мека и бляскава.
Може би е важно да кажа,че не се боядисвам  Peace

# 275
  • SF
Jеnny търси преса за вафлички, а как изправя не я интересува.

# 276
  • София
А темата не е ли Препоръчайте ми преса за коса?  newsm78
Аз не пиша на Jenny конкретно....
Вафлички не си правя  Peace

# 277
За вафли имам тази Babyliss Pro преса за обем 2512

Много лесно се работи с нея, прави ми добър обем, доволна съм.
Ако имаш въпроси питай.

# 278
За вафли имам тази Babyliss Pro преса за обем 2512

Много лесно се работи с нея, прави ми добър обем, доволна съм.
Ако имаш въпроси питай.
това май е точно каквото търся!
Благодаря Simple Smile

# 279
Също така се чудех за марката "Valera" прочетох някъде че е професионална, но на irecommend.ru пък казват че много сушала.
Става въпрос за

# 280
Също така се чудех за марката "Valera" прочетох някъде че е професионална, но на irecommend.ru пък казват че много сушала.
Става въпрос за
Всяка преса изсушава косата според мен.
http://www.bellissima.bg/?45,%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0% … c-texture-b12-100 тази също не е лоша Simple Smile)

# 281
Когато купувах Бейбилис гледах и тази на Валера, пробвах ги и двете, продавачката ми препоръча моята, Валера прави ситни вафли, при Бейбилис са по едри т.е. вдигат косата в корените повече, а аз търся този ефект.

# 282
  • Враца
Здравейте, аз съм в търсене на преса за изправяне. Имах ремингтън, но ми гореше косата и сега се чудя за Исо.  newsm78
Тази преса на Валера, която обсъждате е много добра. Фризьорката ми има такава и прави страхотен обем в корена и то без да задържа, само с едно щракване и е готово. Препоръчвам я.

# 283
  • SF
И Исо ще ти гори косата.
Аз ползвах дълго време и двете. Ами горят си, въпреки много добрата термозащита, която ползвах. Сега съм само с Ремингтън. Гледам да я ползвам рядко.

# 284
  • Щастлива мама на 3 слънца
Някои ползвал ли е от лидл ?

Общи условия

Активация на акаунт