Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 437
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
Аз днес пробвах Коктейлната палитра на Шисейдо  Blush Може би вече съм се преситила на палитри и някак не бях толкова впечатлена, колкото очаквах, а и ми се правеше друг грим, но нали бяхме на зелена тема за днес Simple Smile

Искам да пробвам и касиса, може би, като застудее още малко Simple Smile

# 586
  • София
Алена, много хубаво се е получило, а и миглите са чудни!  Heart Eyes

# 587
  • гр. София
Аленка, страхотен грим. С коя спирала си?

# 588
  • в 1001-та нощ
Благодаря Момичета Simple Smile Имахме грим код за срещата - зелено, иначе ми се пробваше Герлена, но утре ще се случи Simple Smile

Спиралата е тази:

Започнах хубаво да обирам туша и съм много много доволна. Много хубаво разделя Simple Smile и подрежда  Blush

Получих възможност у дома да тествам и миглоизвивачката Шу Уемура, ами - за моите очи тази на Шисейдо в по-подходяща. Много ме глождеше - дали не прибързах, като избрах на Шисейдо, сега съм убедена, че за моите очи е била правилната.

Ще опитам утре да ги снимам в паралел за сравнение, ако това ще е полезно за някой, който умува Simple Smile

# 589
И аз съм много доволна от тази спирала на Есте, единственото, което не ми харесва, е съвсееееем леко размазване и то след 4-5 часа, мисля, че ще го преживея:-)  Максимайзерът на Диор дали влияе на размазването, трябва най-накрая да го пробвам...

# 590
  • в 1001-та нощ
Аз я ползвам с него и не ми се е размазвала до сега Simple Smile

Ама пробвай го моля Simple Smile Отворих нов преди дни и виждам, че е с нова опаковка  Blush

И забравих да похваля  този флуид:

Ф-А-Н-Т-А-С-Т-И-Ч-Е-Н  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

Първо ми се стори, че е много тъмен, обаче се адаптира някак към кожата, кадифен финиш, покривност и чудесна хидратация. Бих могла да остана само с него, без пудра и без каквото и да е отгоре Simple Smile

Ако някой му се чуди да го пробва непременно Simple Smile  bowuu bowuu bowuu

# 591
  • Велико Търново
Алена, много красив грим и много ти отива Hug Очната ти линия е перфектна Simple Smile

# 592
  • в 1001-та нощ
Благодаря Simple Smile Имах проблеми точно с нея  Crazy Защото ползвам една на МАС, която не бях затворила добре и връхчето изсъхна  Crazy Мъчих се веднъж, но сега нищо не стана и ползвах тризъбеца на Кларинс  Cry За жалост писецът на МАС ми харесва повече и не се размазва. Имаше лек такъв дефект във вътрешния ъгъл на едното око, коригирах  Thinking Два пъти съм го ползваал и не се е случвало, но за такава линия писец е по-добре от тризъбец  Blush

Може би ще взема писалката на Лореал, която Копче похвали, дано ми хареса Simple Smile  Blush

# 593
  • София
Може би ще взема писалката на Лореал, която Копче похвали, дано ми хареса Simple Smile  Blush
Peace
 Аз имам и друга идея за вкарване в работа на писалката на Лореал. Когато започне да свършва, да не я хвърлям веднага, а да я ползвам за прецизно нанасяне на гел очна линия. Вместо четка. Ще чертая с писеца направо.   Simple Smile

# 594
  • Русе
  bouquet {Тони}, мерси за отговора. Май за момента ще се въздържа от покупката им. Ще си помисля още малко.
Алена, страхотен и свеж грим!

# 595

Аз имам и друга идея за вкарване в работа на писалката на Лореал. Когато започне да свършва, да не я хвърлям веднага, а да я ползвам за прецизно нанасяне на гел очна линия. Вместо четка. Ще чертая с писеца направо.   Simple Smile

Дъщеря ми ползва точно така един изхабен писец с гел очната линия на Мак и става перфектно.  Peace

# 596
  • София
Ей, това младото поколение са пълни с идеи! Grinning Пак са ми "откраднали" патента! Joy

# 597
Хах,  Joy Чудих и се на акъла, докато не се убедих, че всъщност е лесно, бързо, удобно и с чуден резултат.  Simple Smile Въпреки това аз не съм пробвала този вариант, а само се чудя коя поредна четка за очна линия  да си купя.  Confused

# 598
  • в 1001-та нощ
А аз да те видя и с очна линия  Party

# 599
Момичета,идеи за марка червило с този цвят.Това е Lime crime cosmopop  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт