Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 435
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
Търсих темата с търсачката  Crazy

Днес пак ползвах новата петица на ИСЛ и за мен това се очертава любимата есенна палитра - възторгва ме   Heart Eyes Много пигментирани и искрящи цветове, но не точно перлени, прекрасни преливки, прекрасна  Heart Eyes

Не изглежда много впечатляващо на снимка, но при ползване е чудна Simple Smile

Първия път ползвах двата цвята в дясно и средния за затъмняване,  а сега за по-меко затъмняване - ползвах и долния цвят, като средния само за ъгълчето  Blush

За очна линия - не можах да ползвам любимата на МАС, веднъж е останала леко незатворена - т.е. затворена, но без щракването и до там беше - ползвана 2-3 пъти  Cry Ползвах тризъбеца на Кларинс, но ми е труден за рисуване, той е за друга цел  Confused Ще го ползвам до край, но без да е с голямо удоволствие  Mr. Green  Затова днес взех и очната линия на Лореал - тип фулмастер  Blush .

Спиралата е различна - на Бенефит they're real - не ми харесва повече от предната, единствен плюс е, че има малко топчесто боздуганче в края на четката и то страхотно хваща миглите във вътрешната част на окото:

# 601
Back to school идея в блога

# 602
Откъде мога да купя от тези малки обли топченца, които използват за съхранение на четките:

Скрит текст:

# 603
  • в 1001-та нощ
Мисля, че в Джъмбо има и в магазини за декорация  Peace

# 604
Купи си кафе на зърна, най безболезнено за четките и миризмата е приятна.

# 605
Такива топченца поръчвах онлайн от някакъв американски онлайн магазин преди две-три години. Не излезе особено изгодно като цена. После тук имаше пуснат линк към сайта на цветарски магазин, който предлагаше такива топчета. Помня само, че реалният магазин беше във Варна.  Peace Ако пуснеш търсачка, може да излезе. Беше в темите за четките за грим.

# 606
  • София
В Джъмбо няма подходящи топчета.

Конкретно моите (втората посочена снимка) са от тук http://www.elegantz.bg/aranjirovachni-materiali/purple-nuggets-0-7-mm По абсолютно никакъв начин не са повредили дръжките на четките ми. А за аромата на кафе мога да поспоря колко е приятен  Mr. Green

# 607
Мерси  Simple Smile
Ще търся в Джъмбо, значи. Онлайн не ми се поръчва за едни топчета. Кафе си мислех, но топченцата ми харесва повече как стоят.
Нямам много четки, та спокойно могат да си седят и просто сложени в чаша, ама отдавна ме влече да си организирам не многото гримове и пособия като ю тюб гурутата, които показват разкошни, идеално подредени тоалетки.

# 608
  • в 1001-та нощ
 Blush  Днес пробвах няколко нови продукта Simple Smile

Guerlain Ecrin 4 Couleurs #17 Les Violines

Изцяло матови цветове. Най-светлият цвят не е бял, чудесен е за опушване на външния контур - при мен почти 1:1 се слива с кожата  Peace Вторият светъл цвят - също не е много силен Simple Smile

Тази очна линия:

Благодаря на kopche, че я препоръча Simple Smile Бях скептична, защото имах и кофти опит с някои подобни на други марки Simple Smile Но съм много доволна - с лекота рисува, не се размазва и се сваля лесно  Blush

Този ФДТ на Шанел се въздържам от доста време да пробвам, защото никак не съм по ФДТ-ните. Нищо общо с ФДТ, които съм виждала - при нанасяне моментално изсъхва - лицето е сухо след това. Не, като след крем, по-скоро, като след пудра, но липсва пудрата. Много особено усещане. И хем мат, пък има едно специфично озаряване. Много покривен. не съм свикнала на толкова покривност. Нанесох го с пръсти, нямам идея дали ще е по-добре с четка или блендер - предвид сама консистенция и засъхване  Thinking Ако някой го ползва, моля да сподели как го нанася  Blush

Пробвах и няколко червила с грима. Снимките - трудна работа - защото самият грим не е цветен, но показвам каквото успях да снимам  Blush

# 609
  • София
Аленка, очите ми останаха в очната ти линия!!!!   Hug
Феноменална и изразителна! Радвам се, че ти е допаднала! Peace

# 610
Алена, аз от известно време ползвам само този фдт на Шанел и отначало го нанасях с бъфинг четката на РТ, но в последно време ползвам само с гъбката на РТ и много повече ми харесва, по-естествен е завършекът. Или просто с пръсти. Иначе съм напълно съгласна с теб, почти веднага засъхва и е доста покривен, въпреки че аз съм и с проблемна кожа и някои пъпки пак си личат, слагам и коректор отгоре. Но съм доволна, това е първият фдт, който ползвам от няколко години пауза.

# 611
  • в 1001-та нощ
Благодаря ти  Blush Аз ползвам доста непокривни продукти и съм ОК с това да си личат несъвършенствата на кожата, но да не се занимавам с напасване на цвят и постигане на красиво нанасяне Simple Smile Затова малко се стреснах в началото  Blush

Има колагенови блендерчета, Жаки ме  светна за тях, но не съм отваряла пакета. Замислих се именно - заради бързото засъхване, но ще пробвам и с тях как е Simple Smile

Ти кой номер ползваш?

# 612
С 30 beige съм аз, засега е ок, мислех, че ще ми е тъмно, но добре се слива. Но за по-натам ще ми трябва 20ка вероятно. А ти кой цвят ползваш?

# 613
  • в 1001-та нощ
Моят е 12  Blush

# 614
12 ли? Мислех, че вървят 10,20,30 и тн.  Thinking Simple Smile А тези блендерчета какви са?

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 13:24 от Iseult

Общи условия

Активация на акаунт