Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 396
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Бургундито изглежда страхотно.  Heart EyesКакто и другите цветове. Благодаря ти. Ще ги потърся.  Simple Smile

# 676
  • в 1001-та нощ
Веси, честито бойно кръщене  Hug Мен са ме молили многократно:"Хайде де, ти можеш ..." Хората изобщо не разбират, че е различно ...

Имам приятелки, които бих гримирала, но се помотвам  Blush

# 677
Аз два пъти съм гримирала приятелка за поводи, честно казано на нея се справям по-добре отколкото на мен. Нейните очи са много лесни, моите никак.

# 678

Заповядай Simple Smile
Тиквеният цвят  Joy е моя, но е страхотен Simple Smile
За моя РД ще отстрелям и номер 16 или 18.
Днес в пристъп на гняв към представител на другия пол влязох в магазин за козметика и грабнах 18. Чудех се между 18 и 16 и трябваше да взема и двата. Със 16 останах и като се поглеждах през деня много ми харесваше. Simple Smile))

# 679
  • в 1001-та нощ
Честито  Hug

# 680
Здравейте, обръщам се към пробвалите новите четворки на Шанел - доволни ли сте?
Сдобих се с Tisse Camelia - хайлайтърът е страхотен - мазен, нанася се лесно; най-тъмният цвят е страшно пигментиран и също ми харесва, но с другите 2 цвята, които са всъщност сенките, не можем да се разберем. Трябва да наслагвам по няколко пъти, за да остане изобщо някакъв цвят, задължително с база, ако не сложа - след половин час няма и помен от сенките.  Rolling Eyes
Само при мен ли е така? Много съм харесала и Tisse Mademoiselle, но за тези пари бих потърсила друго май..

# 681
Аз имам зелената и Поези есенната, лимитка и съм много доволна и от двете. Искам да си купя и тази с корала или розовото вътре, но още не и дошъл ред. База ползвам винаги, така че не знам без как ще е.

# 682
  • София
Днес в пристъп на гняв към представител на другия пол влязох в магазин за козметика и грабнах 18. Чудех се между 18 и 16 и трябваше да взема и двата. Със 16 останах и като се поглеждах през деня много ми харесваше. Simple Smile))

Честито   bouquet,
Аз много харесвам № 18, но още му се чудя. Имам най-тъмното № 21 и много си го нося. Въпреки, че изглежда тъмно, на устни не е нещо фрапиращо, съчетавам го с тънка черна очна линия и спирала, без сенки. При мен глосът не лепне и го харесвам и след като гланцът изчезне. Обмислям и още един цвят, само че светъл. Може би № 13.

# 683
Честито   bouquet,
Аз много харесвам № 18, но още му се чудя. Имам най-тъмното № 21 и много си го нося. Въпреки, че изглежда тъмно, на устни не е нещо фрапиращо, съчетавам го с тънка черна очна линия и спирала, без сенки. При мен глосът не лепне и го харесвам и след като гланцът изчезне. Обмислям и още един цвят, само че светъл. Може би № 13.

Мерси   bouquet
18 изобщо не ми стои тъмно а съм със светла кожа (при фoн-дьо-тен NW20). Аз само очна линия не изтърпявам и слагам лека сянка, новият ми фаворит за това е най-светлият цвят от лятната палитра на Кларанс + хайлайтър под веждите и във вътрешната част. Днес определено ще взема и 16, при мен стои естествено и много деликатно като розов цвят. Усещам ги леко да лепнат, но това си има плюс - така неволно държа устните си много леко отворени и изглеждат по-сочни. Може и да разгледам и другите марки, но глосове не съм купувала с години... все червила, и то все матови напоследък. Последен фаворит ми бе MAC nouvelle vogue, ама пусти глосове сега...  newsm78
Можете ли да ми препоръчате на груга марка да разгледам цветовете?

# 684
  • в 1001-та нощ
Grumрy, да си призная, ползвам продуктите "агресивно", не ги жаля и щадя. Когато ми е нужно да взема цвят - насочвам четката с с въра към сенките и стържа, все едно искам да изтъркам загоряло. Така продуктът се набива между космите. Без да я изтръсквам я долепям до кожата и притискам нежно няколко пъти. Ползвам широка четка:

Kои цветове ти бледнеят от тези 2 суоча?

Аз имам тази, която densi е споделила, че планира и поезията  Peace

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 00:13 от a.l.e.n.a

# 685
Grumрy, да си призная, ползвам продуктите "агресивно", не ги жаля и щадя. Когато ми е нужно да взема цвят - насочвам четката с с въра към сенките и стържа, все едно искам да изтъркам загоряло. Така продуктът се набива между космите. Без да я изтръсквам я долепям до кожата и притискам нежно няколко пъти. Ползвам широка четка:

Kои цветове ти бледнеят от тези 2 суоча?

Аз имам тази, която densi е споделила, че планира и поезията  Peace

Явно аз ги жаля.  Laughing Бледнеят първият и третият цвят...странно ми е, че има огромна разлика с другите. А първият ми е любимият, заради него ги взех. Crossing Arms

# 686
  • в 1001-та нощ
И в поезията има сенки с различна текстура. Има дами - гримират се, колкото те да си знаят, но пробвай по-нещадящо да вземеш от сянката и потупвай - така няколко пъти - да се напласти поне. Може и четките да обмислиш  Peace

Може и на ръка да тестваш четки - слагаш база и действаш  Peace

# 687
  • на последния етаж
Научете ме, моля, мили момичета, как да нося тъмно червило. Имам 20 номер от матовата серия на Голдън Роуз, слагах го 1-2 пъти, но нещо не е наред... Ексфолирам устните, нанасям балсам, малко след това молив за устни и накрая червилото, но след няколко часа цветът е изтрит много "некрасиво" - някак на парцали (ако мога така да е изразя). Ако нанеса червилото отгоре - става неравномерно. На път съм да се откажа. Кажете ми какво правя не както трябва или трябва да сменя червилото?

# 688
  • в 1001-та нощ
Можеш да пробваш с друго червило, което не е матово, а също и с база Peace

# 689
но след няколко часа цветът е изтрит много "некрасиво"
Всички червила се изтриват и колкото по-тъмно е едно червило, толкова повече си личи, че се е изтрило и стои грозно. Затова и е трудно носенето на тъмни или много наситени цветове  и се налага да се следят и подновяват  Simple Smile
Щом при подновяването не става равномерно, можеш да го изтриеш напълно и чак тогава да го подновиш - за мен това е признак за некачествено червило или със изтекъл срок на годност.
Наистина можеш да помислиш за друга марка червила, но трябва да знаеш, че и те ще се изтриват и ще седят грозно ако не ги подновиш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт