Човек е много повече от зодията си. Има изключително много определящи фактори.
Съвсем наскоро, в темата получих разяснение от СлънцеЛуна точно по този случай.
Аз съм Риби. Определено съм труден характер, искам винаги да командвам, да доминирам и аз да определям правилата. Не само, че никога не съм имала проблеми с алкохол/наркотици ами точно обратното. Винаги съм била страшно против такъв тип зависимости и никога дори не ми се е искало да злоупотребя по един или друг начин. Не обичам да ми се налагат или бъркат в нещата, вироглава съм, с рогата напред.
Да, емоционална съм, но определено знам какво искам и тук няма 2 мнения. Не обичам хора, които са флегматични, искам винаги всичко да се случва сега, веднага и на момента.
Много близка моя приятелка е Лъв. Тя е много по-несигурна и емоционална от мен. Рядко умее да взима решения, а когато ги взима, се колебае с дни, седмици, че и месеци.
Така, че примери много ..
В тази връзка описанието на дома е съвсем релевантно при мен. На тази дата избягах от сватбата, на тази дата се омъжих години след това за друг човек, тогава започна една дълга връзка, тогава и приключи ( години по-късно) .... и не само това
относно връзките, да доста драма е имало, която произтича повечето случай от някакви обстоятелства извън двойката, лесно започват връзките ми гладко вървят, без големи скандали, но изненадващо приключват