Грижи за косата-Тема 95

• 58 640
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета!
 Искам да се запиша в темата с няколко въпроса.
 Мъжът ми страда от себорея , сега използва шампоан на Керастас против пърхот и има доста добър ефект. Той иска да си пусне малко по-дълга коса , сега е около 3-ти номер. Та с какъв шампоан да комбинира този против пърхот ? Някой дали има отзиви за шампоана на Керастас за мазен скалп и нормална коса?

За този има добри отзиви : http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/homme--za-mazhe/ … fiberboost-250-ml

А за този, още по добри, но от жени  newsm78  : NAPURA S|0 Anagen Шампоан за допълнително израстване на косата 200 мл. - но в момента е изчерпан в рибката, има само терапията : http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura … kosata-1br-h-8-ml

# 106
  • UK
 Благодаря за бързия отговор   bouquet

При него проблема е в това , че скалпа му е доста мазен и когато пуска по-дълга коса започва да се лющи много , затова ходи късо подстриган. Сега с шампоана на Керсатас изглежда и се чуства доста добре , но мисля че този шампоан не трябва да се използва всеки път или се бъркам newsm78 , на опаковката не пише колко често трябва да се ползва.

# 107
  • София
Благодаря за бързия отговор   bouquet

При него проблема е в това , че скалпа му е доста мазен и когато пуска по-дълга коса започва да се лющи много , затова ходи късо подстриган. Сега с шампоана на Керсатас изглежда и се чуства доста добре , но мисля че този шампоан не трябва да се използва всеки път или се бъркам newsm78 , на опаковката не пише колко често трябва да се ползва.

Има различни масла за себорея. Това си е проблем на скалпа и трябва да се излекува или поне малко да се потуши. Шампоана на Керастаз е добър, но той не е типично лечение за скалп, а на него мисля такова му трябва. Красотата на косата винаги е зависила от здравето на кожата на главата.
Това, което съм чела по между другото, защото нямам такъв проблем, е че етеричните масла от розмарин, пачули, чаено дърво, разтворени в базово масло от таману дават много добър резултат.

# 108
# 109
Също така  дали някъде в България мога да намеря http://images.iherb.com/l/MNT-54365-5.jpg Simple Smile

# 110
Също така  дали някъде в България мога да намеря http://images.iherb.com/l/MNT-54365-5.jpg Simple Smile
Mane 'n tail го няма в България,в ибей го има.Чувала съм,че прави косата страхотна  Peace

# 111
Mane 'n tail го няма в България,в ибей го има.Чувала съм,че прави косата страхотна  Peace

И аз чух страхотни отзиви за него. Simple Smile

# 112
И аз го издирвах този шампоан, но си купих Дермокан. Има го даже в продавалника. Косата ми 2 дни след къпането продължава да е бухнала и обемна, само се гледам в огледалото  Crazy Като цяло, мисля, че от всеки конски шампоан има полза..само човека от аптеката ме предупреди да внимавам, че да не почна да цвиля  Laughing

# 113
На мен пък конският шампоан, който ползвах хич не ми понесе  Thinking   Нито обем, допълнително омазняване , с две думи не беше моят шампоан  ooooh!

# 114
И аз го издирвах този шампоан, но си купих Дермокан. Има го даже в продавалника. Косата ми 2 дни след къпането продължава да е бухнала и обемна, само се гледам в огледалото  Crazy Като цяло, мисля, че от всеки конски шампоан има полза..само човека от аптеката ме предупреди да внимавам, че да не почна да цвиля  Laughing

Аз току що проверих и намерих http://olx.bg/shampoani-i-balsami-mane-n-tail-i55662184 и този продавалник.. Но дали е оригинален.. То конски шампоан, какво значи да е оригинален, мисълта ми е по-скоро да не е разреден  Mr. Green

# 115
Здравейте,

включвам се в темата със споделяне: пия рибено масло на Barlean's от 3 месеца, имам косопад и се надявам да има ефект  Simple Smile

# 116
Здравейте,

включвам се в темата със споделяне: пия рибено масло на Barlean's от 3 месеца, имам косопад и се надявам да има ефект  Simple Smile

Вземи си Биотин  за косопада  Peace 
А за рибеното масло има много информация, че масово продаваното не е никакво рибено масло - за да разбереш най- лесно , сложи една капсула във фризера, ако не е замръзнало значи е хубаво. Отделно има сайтове където се проверява чистотата на самото рибено масло на отделните марки  Rolling Eyes  Аз преди да си поръчам рибено масло се образовах 1 месец и си взех качествено от iHerb  Peace 

# 117
Искам да купя за дъщеря си някаква маска за коса, че има гъста права коса, която много се заплита.  Последно ползва  Wella enrich, но нещо  й беше слаба... Налагаше се после на влажна коса да пръска допълнително доста други спрейчета без изплакване, за да я разреши нормално.  Може ли да ме посъветвате каква маска да й взема -нещо което да омекоти и разплита косата й. Хидратираща, подхранваща или изглаждаща трябва да търся?  И за финиш какво да взема, че всичките, които аз ползвам са с протеини и по-скоро втвърдяват,  а не омекотяват косата?

# 118
Искам да купя за дъщеря си някаква маска за коса, че има гъста права коса, която много се заплита.  Последно ползва  Wella enrich, но нещо  й беше слаба... Налагаше се после на влажна коса да пръска допълнително доста други спрейчета без изплакване, за да я разреши нормално.  Може ли да ме посъветвате каква маска да й взема -нещо което да омекоти и разплита косата й. Хидратираща, подхранваща или изглаждаща трябва да търся?  И за финиш какво да взема, че всичките, които аз ползвам са с протеини и по-скоро втвърдяват,  а не омекотяват косата?
Препоръчвам ти маската Митик Ойл + олиото класическото Митик. Или някоя друга маска, но + олиото. При мен точно то дава едно гланциране на косата, което хем изглажда, хем разплита.

# 119
Freya, благодаря... И за си мислех за тази маска на Митик ойл или на Joiko синята... Аз имам за разлика от дъщеря си тънка коса и тези маски не съм ги ползвала.... А олиото на Митик спей ли е или си е истинско олио като коприната на CHI например? Колебая се олио ли да взема или някакъв спрей за финиш?

Общи условия

Активация на акаунт