Високо кръвно при 15 годишно момиче

• 5 087
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Има тема в която спокойно можете да си обсъждате вредите от ваксините, тази няма нищо общо с тях. Авторката и тези които имаме подобен проблем се интересуваме как да се справим с него, а не сгрешили ли сме като сме ваксинирали децата си.

може и да има тема за ваксините и вредата от тях, но  истината е че всички теми, в които се обсъждат какви да било здравословни проблеми, имат общо и то много общо с ваксините.
ваксините са един ужасен бекграунд за надграждане на здравето, една сигурна предпоставка за некачествен живот на индивида....

казвам го със съжаление, защото и самата аз съм ваксинирана, децата ми също - поради незнанието ми когато бяха малки.
дано някой от четящите се замисли преди да ваксинира децата си...

# 16
казвам го със съжаление, защото и самата аз съм ваксинирана, децата ми също - поради незнанието ми когато бяха малки.

Не губи надежда, пий си хапчетата редовно, има и санаториуми.

# 17

Не губи надежда, пий си хапчетата редовно, има и санаториуми.

доста изтъркано, Вещице, дето трещиш /Трещерице /    Mr. Green
явно ти не си изпила, обаче, твоите, щом ми даваш такъв "смислен" съвет    Mr. Green

# 18
Става въпрос за дъщеря ми, на 15 години е и от година-две е с високо кръвно. Никой не можа да ни даде обяснение защо - тя е слабичка, физически активна, няма фамилана обремененост или прекарана сериозна болест. Даже напротив, и аз и мъжът ми сме с ниско кръвно. Лекарите ѝ предписаха лекарство, което да взима, в случай, че почне да ѝ става зле, но напоследък всеки ден е така. Кръвното ѝ постоянно е 130/90, сутрин се събужда с ужасно гадене, а следобед почва да я боли главата. Минахме през какви ли не изследвания и не се вижда нищо нередно, казаха ми, че просто трябва да го претърпи. #Crazy Което ми звучи абсурдно. Всеки ден с тези хапчета, накрая ще се съсипе преди да е минала пубертета. Моля ви, дайте ми някакъв съвет как да нормализираме кръвното. Както казах, тя се движи достатъчно, а и цялото семейство гледаме да се храним здравословно - приемаме много плодове и зеленчуци, рядко пържено и почти не употребяваме сол. Ще съм благодарна за всички идеи. Simple Smile
Здравейте! В момента моята дъщеря е така.На 16 години е. Искам да ви попитам установи ли се причината за кръвното и дали го израстна след пубертета?

Общи условия

Активация на акаунт