Нумерология

• 85 847
  • 423
  •   1
Отговори
# 135
Как се изчислява за даден месец под вибрацията на кое число сме? и .....,също за даден ден?
Вибрацията на годината събираш с тази на числото на месеца.
Година под 9 за юли/7 месец е 9+7=16=7 вибрация 7.
Вибрация на деня= вибрацията на месеца+ числото на деня

От горния пример месец под вибрация 7 , 14 дата= 7+14=21=3 денят е под вибрация 3

ок! Благодаря!      bouquet
Ако ти е удобно пусни/изпрати някой сайт за месеците и дните. newsm03

# 136
Имаш предвид, където да ги изчислява автоматично ли?

Може и да има, но не ги знам, аз съм си ретро, смятам на ум.
Предполагам , като се напише в нета и ще излязат

# 137

Не,Примерно - този месец вибрацията е 5 или за даден ден вибрацията е 9.За значението на числата.В интернет пространството се намира повече за годината,за месеца и дата - не съм срещала.
Новата лична година от рождения ден ли започва?

# 138
Здравейте,

Този уикенд, 18-19 юли, ще има курс по Питагорова нумерология в София, а на 1-2 август и във Варна.
За повече информация:
http://www.vselenabg.com/10531091108410771088108610831086107510801103.html

# 139

Не,Примерно - този месец вибрацията е 5 или за даден ден вибрацията е 9.За значението на числата.В интернет пространството се намира повече за годината,за месеца и дата - не съм срещала.
Ако правилно съм те разбрала, т.е. питаш за ден с вибрация 9 какво е характерно? Или ден с вибрация 5 какво е характерно? Както и месец с тази вибрация?
Ами значението на цифрите си е същото. При месец под 1-ново начало, поставяне на основи и т.н. същото се отнася и за деня

# 140
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
момичета, малко помощ

път 6, лична година 6, число 3 във втори жизнен цикъл. Какво да очаквам?

ако съм го сметнала правилно за 22.12.1979

# 141
момичета, малко помощ

път 6, лична година 6, число 3 във втори жизнен цикъл. Какво да очаквам?

ако съм го сметнала правилно за 22.12.1979
Хубава година, общуване, комуникация, приятни емоции, особено след края на юни.
Ако не си омъжена или със сериозна връзка, до края на този 9г. цикъл ще се случи

# 142
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
благодаря, анирам. Не мога да кажа, че е хубава година, но до края има време  Grinning да се надявам, че нещата ще потръгнат

# 143

Ако правилно съм те разбрала, т.е. питаш за ден с вибрация 9 какво е характерно? Или ден с вибрация 5 какво е характерно? Както и месец с тази вибрация?
Ами значението на цифрите си е същото. При месец под 1-ново начало, поставяне на основи и т.н. същото се отнася и за деня

Ясно.Благодаря ти!
От това,което си написа по-горе -сметнах,че 7 е числото на живота ми и тази година 7 - ми е лична година.Има повтаряемост. Какво бих могла да очаквам??

# 144
  • София
Ани, какво да очаквам при лична година 7, път на живота 3 и първи жизнен цикъл под 8?

# 145
Ани, какво да очаквам при лична година 7, път на живота 3 и първи жизнен цикъл под 8?
От кога е започнала годината? Как я усещаш? Трудно ли ти е, усещане да си сама и неразбрана, ограничение на комуникацията. 7 ни кара да се променим и издигнем духовно, не винаги по лесният начин, зависи от гледната точка. 8 е хубав цикъл, трябва да си била материално ок, или поне с възможности да постигнеш удовлетвореност в материален аспек. Догодина, определено ще ти бъде материално успешна година, поне би трябвало цикъл под 8 и година 8.

# 146
  • София
Годината започна преди по-малко от месец. А иначе в последно време се чувствам така, както си го описала.

# 147
  • Някъде на юг
Здравей, aniram Simple Smile Може ли да попитам какво да очаквам, при следните изчисления и обстоятелства! Път на живота 7, втори жизнен цикъл, с вибрация 7, лична година 2 / след около месец, живи и здрави ще имам рожден ден Simple Smile / . Благодаря ти!

# 148
Здравей, aniram Simple Smile Може ли да попитам какво да очаквам, при следните изчисления и обстоятелства! Път на живота 7, втори жизнен цикъл, с вибрация 7, лична година 2 / след около месец, живи и здрави ще имам рожден ден Simple Smile / . Благодаря ти!
zam , след месец, когато имаш РД ли влизаш в година под 2, или сега си в този период и след Рд влизаш в 3?
Хората с път 7 са умни и мъдри, интуитивно усещат повечето неща, обстоятелства, хора.
Деветгодишен цикъл под 7 с път 7 и година 2, как го усещаш? Питам винаги първо това, защото искам и аз да придобия опит и впечатления. Би трябвало в цикъл под 7, да има събития, които да ти дават духовна мъдрост и израстване, понякога това е с цената на самота, или усещане за такава, но в година под 2, ще имаш нужда от хора около теб, ще трябва да се съобразяваш с околните и да работиш в екип. Мисля си, но не съм сигурна: усещаш нещата, искаш да си сама, но от друга страна, имаш нужда от хората около теб, за да има мир и хармония. Не би трябвало да е лесна година, ще трябва да правиш компромиси, година под 3, ще има успешна комуникация, и всичко ще се получава по-лесно.
Естествено, може да не съм права.

# 149
  • Някъде на юг
Анирам, личната година не започва ли от рождения ден? Ако почва, значи още не съм под влиянието на 2, а на 1 Simple Smile
Иначе си права, изпитвам голяма нужда да съм сама, самостоятелна, свободна! А в същото време търся подкрепа!!! Странна работа newsm78 Усещам, че вътрешно се променям, като правя равносметка за неща, на които съм отдавала голямо значение! А сега ги смятам за незначителни! Вътрешно израстване! Благодаря ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт