Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 863
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
машина, хубав пащърнак видях на пазара на Стадион "Пловдив". Не ти е по квартал, но ако решиш да имаш вариант.
Преди около месец купих от Медената къща, но беше на връзка (2 лв./ вр.), и бяха изключително анемични.

Поръчах диадеми и фибки от тук - http://www.fancyhouse.net
Благодаря за включването на nina и toni  bouquet

# 361
Да знаете къде в Кършиака бих могла да намеря био плодове и зеленуци? И супер много ми тряба пащърнак, може и да не е био- да сте срещали из мъхълътъ?

В Кършяка няма. Има фермерски пазари, неделя мисля на 2 различни места.

# 362
  • Пловдив
На пазара на Стадион "Пловдив" сергията си е редовна, не е от специалните по време на фермерския пазар.

# 363
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте! Може и да не съм за тази тема, извинявам се предварително. Да знаете някой, който дава квартира под наем в Пловдив или има ли такава тема за квартири/апартаменти под наем?

Зависи за кой район търсиш. В нашия вход се появи обява, че дават апартамент под наем. Подозирам за кой точно става въпрос, но тъй като не познавам собствениците, не мога да кажа повече. НО - в "Изгрев" е. В бялата част. В голяма близост /да не кажа под терасата ми буквално/ до детска градина.

# 364
  • Пловдив
Здравейте! Може и да не съм за тази тема, извинявам се предварително. Да знаете някой, който дава квартира под наем в Пловдив или има ли такава тема за квартири/апартаменти под наем?

Зависи за кой район търсиш. В нашия вход се появи обява, че дават апартамент под наем. Подозирам за кой точно става въпрос, но тъй като не познавам собствениците, не мога да кажа повече. НО - в "Изгрев" е. В бялата част. В голяма близост /да не кажа под терасата ми буквално/ до детска градина.
Ами трябваше да напиша, че Не искам да е в Изгрев, Захарна фабрика, Прослав, Остромила, Филипово, Гаганица.

# 365
  • Пловдив
В Лидл от четвъртък ще има за момичета черни еластични дънки до 152 см.
Скрит текст:
Отдавна е в дамската номерация - 152 см беше преди две години...Вече нищо от детското не й става...

...
...онлайн има униформи в  george.com...
Моето е много претенциозно - тряя да мери и да се хареса...не смея да й поръчам онлайн...

Благодаря, момичета!

Ако някой още се сети къде мога да проверя за бели ризи и черни дънки/панталони...

# 366
Бенджи, Уайкики? Аз за работа наскоро си купих от там ризи, намалени на 6 лв. Може да провериш

# 367
  • Пловдив
Момичета от къде мога да купя картотена кутия, в която да се сложат дрешки за кръщене? Проверих в магазина за опаковане на Отец Паисий, но там са много скъпи.
И ако може да ми кажете къде има качествени хавлии с детски мотиви, но не за бебета, а за по-големи деца.  Hug

# 368
  • Пловдив
*Бенджи*, в Пен силует може да има поне ризи. Знам, че шият ученически униформи. http://www.pensiluet.com/

# 369
  • Пловдив
Там има, ама са изкуствени - държа дрехите й, поне тези непосредствено до тялото, да са памук.
Затова и не ползваме оригиналните ризи от фирмата, която шие униформите им.

Миналата година изкара с ризи от Теранова - много добри излязоха, но сега нямат.

beauty, благодаря!   bouquet Доста време не съм ходила В Уайкики - ще мина да ги проверя и тях.

# 370
  • Пловдив
Там има, ама са изкуствени - държа дрехите й, поне тези непосредствено до тялото, да са памук.

Браво за избора и усилията!

# 371
  • Пловдив

Миналата година изкара с ризи от Теранова - много добри излязоха, но сега нямат.

Ние от униформените дрехи взехме елек и пуловер. Тениски и ризи купувам от Asda и досега не съм грешала в избора си. Тениски тип лакоста 2 за 4 паунда ( е няма къде да намеря такава цена и хубава материя (100% памук) в БГ) Жалко, че щерката не можеш да я навиеш за такава покупка. Няма да съжалявате. Ето какво има от момичешките ризи: http://direct.asda.com/george/school/shirts-blouses/D10M2G1C1,default,sc.html

# 372
  • Пловдив
Момичета от къде мога да купя картотена кутия, в която да се сложат дрешки за кръщене? Проверих в магазина за опаковане на Отец Паисий, но там са много скъпи.
И ако може да ми кажете къде има качествени хавлии с детски мотиви, но не за бебета, а за по-големи деца.  Hug
Кутии от Джъмбо.

Имам гарсониера за давано по наем - но още не е готова - аман от майстори  Whistling

от къде да си купя дамаска - искам да претапицирам 4 стола.

# 373
http://www.bibtex.bg/
в пловдив имат няколко магазина

# 374
Ами трябваше да напиша, че Не искам да е в Изгрев, Захарна фабрика, Прослав, Остромила, Филипово, Гаганица.
И такъв квартал ли се завъди в Пловдив?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт