Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 704
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
За българско бельо - моя съседка работи в Ларж ...
...

Поръчваш ги от фабриката,или от магазин някъде?

Девойки,как може да бъде изпратен багаж от Сф до Пловдив най-изгодно? Около 20-25 кг куфар. С Еконт пощенска услуга,друго? Автобусите вече не вземат багаж без пътник,нали?

РЕД.Тара2,благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 14:59 от Трапезица

# 616
Някой беше питал за чаршафи Тач. Вчера случайно видях, че в Техномаркет на 4-ти километър има.

[/quote]

Девойки,как може да бъде изпратен багаж от Сф до Пловдив най-изгодно? Около 20-25 кг куфар. С Еконт пощенска услуга,друго? Автобусите вече не вземат багаж без пътник,нали?
[/quote]

Сещам се, че има група във фейсбук за пътуващите между Пловдив и София. Там можеш да се разбереш с някой.

# 617
  • Пловдив
За българско бельо - моя съседка работи в Ларж ...
...

Поръчваш ги от фабриката,или от магазин някъде?
тя ги купува от склада им направо. Не знам по магазините как са им цените

# 618
  • Plovdiv
Знаете ли от къде мога да купя детски обувки Chippo №   25 ?
Преди 3 седмици купих на дъщеря ми обувки Chippo 25 номер от едно магазинче в Кършака, ако те устройва квартала мога да ти обясня къде е точно, иначе имаше малко бройки обувчици и бяха на разпродажба по 12 лева. Но Chippo са уголемени, аз купих 25 номер и са и големи на дъщеря ми, но не ми се занимава с връщане Simple Smile

# 619
  • Plovdiv
моля споделете откъде бих могла да купя хубаво, качествено българско бельо за 2г. момченце, в смирненски или кичука, или по центъра, по възможност евтини. аз досега съм му купувала веднъж само от джъмбо, ама сега не ми се ходи до там чак
За съжаление в тези квартали не мога да те ориентирам, но в Кършака има магазин, от който вече 2-ра година купувам страхотни памучни комплекти /потник+пликче за момичета и потник+слип за момчета/ на цена 4 лв. комплекта, имат доста разцветки и номера и наистина са много качествени. Ако те интересува, ще ти обясня къде е магазинчето.

# 620
Магазин на Ларж има на Брезовска,но за съжаление не мога да обясня къде точно се намира.Продават на едро и на дребно. Може би в сайта на фирмата ще има инфо.

# 621
  • Plovdiv
Дами моля за идеи и съвети къде в район Северен мога да запиша сина си на някакъв спорт - бойни изкуства, плуване или друго подходящо за момче? Той е в първи клас в НУ Христо Ботев и може би някъде в този район би ни било най-удобно!?!

# 622
  • Пловдив
Плуване в Кършияка само в Новотела. Бойни изкуства имаше на бул. Дунав, след второто колело на панаира, като продължиш по павираната част на булеварда и там вдясно има една зала, пада се срещу някаква поликлиника.

# 623
  • Plovdiv
Плуване в Кършияка само в Новотела. Бойни изкуства имаше на бул. Дунав, след второто колело на панаира, като продължиш по павираната част на булеварда и там вдясно има една зала, пада се срещу някаква поликлиника.
Благодаря! Ще отида да проверя това с бойните изкуства  Peace

# 624
моля споделете откъде бих могла да купя хубаво, качествено българско бельо за 2г. момченце, в смирненски или кичука, или по центъра, по възможност евтини. аз досега съм му купувала веднъж само от джъмбо, ама сега не ми се ходи до там чак
За съжаление в тези квартали не мога да те ориентирам, но в Кършака има магазин, от който вече 2-ра година купувам страхотни памучни комплекти /потник+пликче за момичета и потник+слип за момчета/ на цена 4 лв. комплекта, имат доста разцветки и номера и наистина са много качествени. Ако те интересува, ще ти обясня къде е магазинчето.
Аз се интересувам, благодаря.

# 625
  • Пловдив
Дами моля за идеи и съвети къде в район Северен мога да запиша сина си на някакъв спорт - бойни изкуства, плуване или друго подходящо за момче? Той е в първи клас в НУ Христо Ботев и може би някъде в този район би ни било най-удобно!?!
А народни танци?

# 626
  • Plovdiv
Аз се интересувам, благодаря.
Шушулче тръгваш от х-л Санк Петербург в посока Практикер, но по отсрещния тротоар. Малко преди кръстовището на бул.България и бул. В. Априлов, отдолу под блока има наредени няколко магазина, има супермаркет /преди се казваше Братя Мирчеви, сега не знам/, след него има мебели и до тях е едно магазинче, пише нещо от рода "Всичко за всеки", има изложени на витрината играчки, шалове, детски дрехи - това е магазина. Вътре продават и дрешки, бельо, домакински стоки, чанти, наливни парфюми и много други. Комплектите са на българска фирма - има много цветове, отпред са с някава щампа на различни герой, но са качествени и са по 4 лв.

# 627
  • Plovdiv
А народни танци?
На мен лично би ми допаднало много, но в градината ходеше на танци и определено не е по танцуването  Confused Но ако знаеш, моля сподели, все пак е идея   bouquet

# 628
  • Пловдив

Къде в Северен има народни танци?

В зала Дунав има аеробика,балет и бойни изкуства.Поне това беше мин година.Залата е точно срещу ДГ Весела,на бул Дунав

# 629
  • Пловдив
Има ли някой да води детето си на бойни изкуства в 60 класното в Тракия?

Общи условия

Активация на акаунт