Препоръчайте добра ветеринарна клиника в София

• 158 874
  • 385
  •   1
Отговори
# 330
Да, разбира се, ще споделя.

Не знам, аз съм малко скептична към консервативно лечение на зъби при животни по простата причина, че няма как да си изразят болката или ние трудно бихме я разчели.

# 331
а тези МВК към коя денонощна насочват? аз имам големи притеснения, ако стане нещо през нощта, какво да правя.
Не съм ходила през нощта; знам, че имат стационар, та сигурно има някой дежурен. Но дали приемат пациенти... едва ли. Ако ми трябва да знам, щях да им звънна просто.

# 332
Здравейте, може ли някой да ми препоръча ветеринарна клиника в София. На кучето ми му се налага да му се маха зъбен камък и ще съм благодарна някой да препоръча някоя клиника в София.

# 333
  • Sofia
Аз лично горещо препоръчвам д-р Атанасов – цък. Преди време извади всичките зъби на котето ми, като го направи виртуозно! Знам, че е специалист по денталните въпроси, а и е много симпатичен, като човек. Разбрах за него от форума. Peace

Иначе, в "ЦВК", чийто клиент съм от години насам, също биха ти свършили работа. Аз поне съм доволна и от там. Simple Smile

# 334
Здравейте! Моля да ми препоръчате добър ортопед (невролог може би също ще трябва) за куче в София.
Благодаря!

# 335
За ортопед мога да препоръчам Златинов. Не съм имала куче, но се познаваме с него покрай времето, което бяхме приемно семейство на коте с бионик лапичка. Вместо да приспят котето му бяха направили операция и мина дълъг процес докато сложат такава лапичка. За мен е много добър лекар и професионалист. Имах и проблем с моят котарак, на който му бяха сложили първоначално грешна диагноза и пак стигнах до него в крайна сметка. Направи му много обстоен преглед и ЯМР и накрая се оказа, че не му остава много време и след 2 седмици го приспахме.

Ако ситуацията обаче е спешна не знам дали ще има скорошни часове.

https://doctorzlatinov.com/

Късмет.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 16:04 от Пълнолуние

# 336
  • Sofia
Ох, да, Златинов... Наистина е много добър!

# 337
  • София
Ако Златинов е в чужбина, Войчев също е отлична опция.

# 338
Много ви благодаря! Записах час при Златинов.
Дано успее да я прегледа, че нашата е ужасно страхлива и прави страшни циркове пред лекарите, не дава да я пипнат, пищи, мята се…
Само мъжът ми успява да я удържи, но не е сигурно, че ще е на линия. А съм ужасно притеснена и ще рискувам, и сама да съм.

# 339
Котарака, за който писах само като чуеше гласа му и започваше да съска и да хапе каквото намери, а по принцип не беше такъв. Сърцето му започваше да бие като лудо, но предвид нещата през които е минал …  Но успяваше да го преглежда. За мен той има невероятен подход и винаги ми е обяснявал всичко в детайли.

# 340
Здравейте !
Моля за препоръка коя клиника да избера за почистване на зъбен камък и кастриране на мъжка котка. Колебая се м/у Син кръст и тази в Горна баня. От Син кръст имам впечатления, преди много години един лекар (за жалост не помня името му; но да е жив и здрав) оперира котката ми от доста тумори в мл. жлези, справи се отлично, котката живя доста години след това без никакви рецидиви.
За другата клиника нямам впечатления, имам препоръка, но тук коментарите са колебливи. Ако има някой с по-пресни впечатления ще съм благодарна/

# 341
  • Sofia
Според мен, за зъбен камък отиди при споменатия малко по-назад в темата – д-р Асен Атанасов. Той е специалист именно по денталните проблеми. Simple Smile

# 342
Две в едно искам да са манипулациите, за да не го слагаме под анестезия два пъти.

# 343
Лана, кажи име на вет оперирал млечни жлези успешно.

# 344
Здравейте! Някой може ли да препоръча добър ветеринар за котки. Бяхме,но казват,че нищо ѝ няма,а почти не може да върви и губи ориентаци.Вече е възрастна и ако не намерим някой който да и даде адекватно лечение най-вероятно ще се наложи да приспим котето…

Общи условия

Активация на акаунт