Препоръчайте добра ветеринарна клиника в София

• 161 801
  • 385
  •   1
Отговори
# 345
  • Тра-ла-ла
Здравейте! Някой може ли да препоръча добър ветеринар за котки. Бяхме,но казват,че нищо ѝ няма,а почти не може да върви и губи ориентаци.Вече е възрастна и ако не намерим някой който да и даде адекватно лечение най-вероятно ще се наложи да приспим котето…
Какви точно изследвания са правени?!  И защо да я приспивате?

# 346
  • София
Нормално е за възрастно животно.
И аз ще питам защо искате да я приспивате, когато не изпитва болки или страдание?

# 347
Amy_nka, за съжаление не си спомням името му. Работеше там през 2013-2014 г. Ще преравям старите портмонета за визитка.
Св. Антим добре ли е за кастриране и зъбен камък ? Препоръчаха ми и нея.

# 348
  • София
Ние водим всичките ни животни в Св. Антим.
Вече сме само с 2 кучета, но и двете се следят там. Най-важното за нас е, че работят 24/7.

# 349
Точно това е,че видимо доста я боли и се мъчи много,а за приспиването говорих,ако се влоши състоянието ѝ и изобщо се обездвижи

# 350
Какви изследвания са правени на котката? ЯМР ?

Иначе, ако е нещо свързано със ставите, като артрит има добавки, които могат да помогнат. Може да проучите и CBD капки за животни.

# 351
Точно това е,че видимо доста я боли и се мъчи много,а за приспиването говорих,ако се влоши състоянието ѝ и изобщо се обездвижи
Какво ѝ е на котката? Колко е годишна?

# 352
  • Тра-ла-ла
Така и не разбрахме дали и какво е изследвано на котката?!

# 353
Изследваха кръв,ехограф и рентген и всичко си беше наред.
На 11 Години е.
Днес и купих добавки за стави ми препоръчаха,но не смятам,че ще имат нужния бърз ефект..едвам ходи.
Имаме записан час за 9-ти в Нечовешката Клиника Панчарево(където и са правени изследванията)но днес прочетох доста лоши отзиви.

Така и не разбрахме дали и какво е изследвано на котката?!

# 354
  • София
Изследваха кръв,ехограф и рентген и всичко си беше наред.
На 11 Години е.
Днес и купих добавки за стави ми препоръчаха,но не смятам,че ще имат нужния бърз ефект..едвам ходи.
Предишният ми котарак в един момент взе да влачи дупето си. Не можеше да го повдигне. На рентгена се видя, че има проблем със ставите. С 2-3 противовъзпалителни инжекции и добавки с глюкозамин, се изправи и живя още 8 години. Добавките приемаше ежедневно. Бяха овкусени и си ги хапваше като му ги оставях пред муцуната.

11 години изобщо не е стара котка.

# 355
  • Тра-ла-ла
В Добро хрумване са добри ортопеди/невролози д-р Влади Кирилов и д-р Димитър Иванов. Като вторият го дават по-ориентиран към неврологията. За тях имам добри лични отзиви.

За този вет съм чела добри отзиви. Преди години работеше в ЦВК https://doctorzlatinov.com/

# 356
Котарака ми го приспахме на 15г, заради злокачествен тумор, който ни го взе за 2 месеца. Първите симптоми бяха болка в едната лапа. И то от време на време даваше сигнал за това. Ходихме до ЦВК по спешност няколко вечери и му правиха скенер - нищо. Даваха обезболяващи и това е. Месец по-рано бяхме пускали пълни кръвни изследвания, които пращаха в Германия -наред. Пак пускахме - наред. Пробвахме какви ли не добавки, но без резултат и започна да отказва са яде. Накрая звъннах на  Златинов и го помолих да направи всички изследвания, за които се сети без значение от парите  и ЯМР-то показа тумор, който беше се разпространил навсякъде и вече нямаше спасение. 2 седмици след това го приспахме, защото нещата много се влошиха. Моят съвет е друг лекар и да обсъдите ЯМР. Аз лично не бих прибягнала до приспиване, ако не съм напълно сигурна, че просто това е единственият изход и няма какво друго да се направи.

Ако е възпаление на ставите, то добавките помагат. CBD  олиото не е толкова разпространено в България, но имам позната, която с него си вдигна на крака кучето. Надявам се котето да св оправи.

# 357
Много благодаря за съветите и мненията на всички!
Най-вероятно ще сменим доктора и се надявам да намерим лечение на животнинчето.
Бъдете здрави!

# 358
  • София
Вижте и в Свети Серафим, не е далеч от Свети Антим, в Света Троица се намира.

# 359
  • София
Вижте и в Свети Серафим, не е далеч от Свети Антим, в Света Троица се намира.

Не ви съветвам.

Едното от кучетата ни разви проблем със ставите на 8 г. Зимно време се обостря и затова избягваме излизането и студа. С добавки, инжекции и дозирано движение проблемът отшумява за 1-2 седмици. Случва се да се схване 2-3 пъти в годината, но вече е на 12+ и си живее щастливо, изключвайки епизодите на криза.

Общи условия

Активация на акаунт