След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 166

• 33 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Соня, Hug Припомни ни хубави моменти от ЛиН.

Влизам с малко инфо от хърватките:

1. Мурат си е тръгнал от Грузия още в сряда. /? доколко е достоверно/
2. Мурат ще бъде в Атина само за концерта и не са предвидени интервюта и среща с журналисти.
3. Книгата ще бъде готова до края на годината. Пишат я на гръцки, но ще бъде преведена на турски, арабски и др. езици.
4. Премиерата й ще бъде в Гърция и Турция в периода - април-май 2015 г.

Живот и здраве, ангажирам се с превода от френски, стига да се доберем до издание.  Peace

Хубава вечер!

# 31
  • София
Кети newsm51,нета беше залят с фенски фотки с Мурат/и аз да се фотна и аз ще се похваля разбира се/,но това измести от нашия фокус защо Мурат е там.Но не мисля че се е изместила целта на визитата му.Той се срещна с болни деца,направи клип за тях със тяхно участие,обърна вниманието на обществото към проблема.Това е според мен.

Сонче, аз се опитвам да се изразявам правилно и мисля, че в повечето случаи успявам. Ако ти нещо не си разбрала, ще ти обясня. От моя фокус не е се изместила целта на визитата на Мурат в Грузия. Нито пък  аз съм забравила защо той е там.  Направи ми впечатление това, че самите организатори, в частност главната организаторка със странно за нас име нещо се обърка. Това градинско увеселение, където тя е с един безумен тоалет, полуоблечен при това, снимките на отрупаната с лакомства маса, обяснението за цените на подаръците, които са направили на Мурат ми се струва някак неестествено. Той не е там, за да му правят подаръци, а самият той дарява  - времето си, съчувствието си, сърцето си и  славата си дори за доброто на децата.  Мога още много да ти обяснявам, но май няма смисъл. Когато четеш нещо е хубаво да прочетеш целия текст и да се опиташ да вникнеш в смисъла му. Ако не ти е ясно, питай. Ако си убедена, че пишещият не е прав, това вече е разлика в разбиранията и тогава няма смисъл разговорът да продължава.

# 32
Сонче,  Hug

Марти, добър анализ за Мурат си направила.  Hug Но хърватките да ме извиняват, ама няма как да си е тръгнал в сряда, защото в четвъртък на обяд излезе снимка с него, на която пишеше, че е направена преди половин час близо до Тбилиси. А след това излязоха снимките от приятелската вечеря с пищните софри, за която говори Кети и тя е била в четвъртък вечер. Вероятно е пътувал вчера. А и вечерните снимки са от няколко различни вечери. Както и да е, това са подробности.

Кети, май си яхнала метлата  Joy Joy Joy И мен ме дразнят тези показности с подаръците, да не говорим за онази писалка, ама... не ми се ще да си развалям настроението с подобни мисли.  Grinning Каквото и да е правил Мурат там - на каквито и вечери и обяди да е присъствал, каквито и подаръци да е получавал, с когото и да се е снимал, ако ще и да си е гушнал някоя девойка през нощта /няма лошо  Grinning/ за мен най-важното остава това, че е отделил време, сили, енергия, емоции, чувства, за да помогне доколкото може на дечицата. Другото не ме интересува изобщо.

Мурат е последвал Аслъ в Инстаграм - да видим сега какви приказки ще тръгнат по тоя повод  Joy Joy Joy

А по повод на днешната снимка на Мурат, Дженнет е пояснила, че Ердек е близо до Балъкшехир, където живее сестра му.

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 21:08 от alex_b

# 33
Здравейте прекрасни, ЛиНки!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Дори и с малко закъснение моля да ми разрешите да поздравя едно хубаво и мило момиче.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕПИ!!!
Здраве, щастие, много любов, късмет и сбъдване на твоите най-съкровени мечти ти пожелавам! Hug Heart Eyes txtloves

# 34
КЕИИ, Hug Heart EyesБЛАГОДАРЯ за новата прекрасна тема!!!

# 35
Добър вечер ЛиНки  Hug Hug Hug
Кеии Hug Hug Hug както винаги си ни направила прекрасна тема  smile3525 smile3525 smile3525

# 36
  • София
   Алекс, и ти толкова си разбрала какво искам да кажа, колкото и Соня. Аз нямам забележки към Мурат.  Той е там, където го заведат, след като веднъж е отишъл с огромно желание да помогне.  Вместо да покажат на света това, което прави за децата, те показват неща, които не са от значение.  Софрите, подаръците.  Някак не върви при страданието на хората и липсата на средства за лечение на децата да се показва веселата част. Особено някои моменти. Как ви се вижда това?

Не съм виждала никоя жена от близките си така съблечена пред чужди хора, камо ли на официално мероприятие.

С това приключвам тази тема

# 37
Рождените дни отдавна отминаха, но искам да поздравя техните майки.
Кети, Hug Heart Eyes Heart EyesЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ани!!! Здраве, щастие и
много обич Ви пожелавам!

Теси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на твоя син!!!Бъдете живи, здрави и много щастливи!

# 38
Алекс HugТанче HugМарти HugКети HugСоня HugНаде HugТони Hug

# 39
  • София

Надя, благодаря ти много за честитката. Рождения ден на детето си е празник, дори и със закъснение.

Актуализираме списъкът "децата на темата", ако искаш, направи го и ти.
 Пиши рождените дни на децата, за да се знае кой кога празнува и колко му е голямо детенцето.

# 40
Скъпи приятелки,Алекс, Танче, Хриси, Марти, Кети, Сонче, Тони, Ени, Кате, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes– моя поздрав за Вас.

https://www.dailymotion.com/video/xi8di0_savas-yasemin-a%C8%99k-ve-ceza-wonderful-tonight_shortfilms

# 41
Наде, чудесен поздрав! Благодаря!  Heart Eyes Hug

# 42
http://www.dailymotion.com/video/xcgsoi_ask-ve-ceza-klip-2_music?from_related=related.page.int.meta2-only.25806ae6d02a004adeceff141d374bd3140770104

# 43
# 44
Наде чудесни клипчета си ни избрала   bouquet smile3521

Общи условия

Активация на акаунт