Ени

и за всички

Дано да имаме повод в близко бъдеще да ни вълнува точно толкова или поне толкова, колкото ни вълнува сега и колкото ни е вълнувал и до сега

Моите представи и усещания до момента, за да не се повтарям се припокриват с на Марти. За мен е важно като актьор какво ще покаже, личния живот е негов. Да, чета всичко каквото се публикува и се дразня много от клюкарските коментари. От два месеца, както казва и Алекс, независимо каква е основната новина, тя обикновено е в едно изречение в края на статията, а през цялото време се обяснява за 6 годишния брак, който е приключил и... Ето това ме дразни... но... За мен всеки развод е нещо тъжно, защото все пак двама души са се събрали с любов и както за брака са нужни двама и решението е на двама, така е за развода. Дано са щастливи и двамата по отделно и да не съжаляват за решението си.
Да не започвам с болното мислене на едни "фенки". Не заслужават даже внимание, защото аз не съм лекар. Проблема е техен. А Мурат е достатъчно толерантен, интелигентен и поне моето усещане от макар и за няколко часа присъствала на мероприятие с него, той много приятелски и дружелюбно се държи с всички, но в същото време винаги усещаш прозрачната дистанция, която трябва да спазваш. За което казвам: Евала! И адмирации за благородната кауза. Пожелавам му успех! И да не забравяме, че той помага за събирането на средства със своята известност и няма нищо лошо да привлича повече фенове на тези благотворителни срещи, независимо какви са. Нали и на нашата среща имаше подмятания, че си плащаме, за да го видим

Май и аз се увлякох...