След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 166

• 33 763
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Скрит текст:

# 62
# 63
# 64
Добър вечер ЛиНки  Hug Hug Hug
Алекс HugТанче HugМарти HugКати HugТеси HugНаде Hug
Марти Hug мерси за четивото ,мерси и на Варна за превода   bouquet.Мдааа съвсем нормално е да се обърка любовта със сексуалното желание.В днешно време думата любов се използва доста често и както днес си влюбен в някой утре вече си влюбен в друг и това си е съвсем нормално.А при артистите тези чувства и емоции се подсилват още повече .Как да не си помислиш ,че си влюбен в някой като да речем за един ден са те накрали да му кажеш 20 пъти обичам те ,около 10 пъти са те накрали да го погледнеш влажно и още толкова пъти си го прегърнал ама не просто така ами силно ,мноооого близко ,усетил си му аромата и туптенето на сърцето.И някак си така  изведнъж хооооп почваш да усещаш любов и желание които обикновено преминават след завършване на сериаал .А ако не преминат тръпките ,ако останат  ето тогава вече идва истинската любов  smile3521
Мдааа ма как описах любовта само  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Днес яко ме напече слънцето от това ше да е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Танче като говорим за слънце ти си мнооого добре на плажа  smile3521.В лондон гледам е 19 градуса ,а тука скоро термометъра ще удари 40 градуса тъй че събирай слънчеви лъчи и добро настроение къз  smile3521
Наде винаги ни пускащ много мили и красиви нещица Hug.Благодаря ти   bouquet

# 65
От фейса,защото ми хареса-това след вчерашното гласуване.

Мдааа сега по новинте го гледах Ердоганчо как разправя да се забрави вчера и това което се случило.От днес щял да съгражда нова Турция  smile3511

# 66
Таня, smile3521 На мен ми направи впечатление и ролята на продуцентите /нещо, което винаги съм мислила/. newsm10 newsm11

Ооооо, да, Марти. Винаги и на мен са ми се въртели подобни мисли в главата. За тях е важна популярността и парите, които ще донесе и според мен са безскрупулни в това отношение. Не веднъж и два пъти по време на сериал се сменяха сценаристите. Та нали така стана и във втори сезон на ЛиН. Стигнало се е до там, че няма кой да пише сценария и са го пишели епизод за епизод. То и затова имаше такъв смачкан край. Това доста по-късно го научих от едно интервю на Мурат, колко трудно са работили по време на втори сезон, колко изнервящо и напрегнато е било. Сценария им е даван в края на седмицата, за епизод, който се снима от понеделник. И навярно в още много други сериали е било така. Но пък бяха страхотен екип и ние чак толкова не го усетихме.
  Аз току що изгледах 34 епизод, защото събота и неделя не можах да гледам и съм с прекрасно усещане. Затова малко си клъцнах     loveuuu  loveuuu  loveuuu

Ени Hug  за това ли говориш? Joy Joy Joy Joy Питай ги само какво им е Laughing

Събирам, събирам, да имам за цяла зима, но пък там май нямат зима... ще проверя и ще докладвам Simple Smile

Лека нощ от мен! Да ги сънувате  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 67
# 68
# 69

Добро утро, ЛиНки!

Започнете денят с кафе и многооооо интересно четиво.  smile3503
    Усмихнат и ведър вторник!

# 70

Още един клип, за който Танчето трябва да черпи в скоро време.  smile3501

Savas & Yasemin ~ Start The Fire - 928 682

# 71
Добро утро и от мен! Hug

Хриси  Hug ни е поднесла кафенцето с интересно четиво, а аз ви оставям една красива маргаритка да ви пази от слънцето, че, според Емо Чолаков, то днес доста щяло да напече.  Grinning

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 08:05 от alex_b

# 72
Хриси,добро утро!!! Добро утро, Алекс!!! Hug Heart EyesБлагодаря за сутрешното кафе, за приятната компания и за клипа на Танчето, за което тя наистина трябва да черпи скоро, а ако е по моето море може да се видим и аз да черпя. 

Скрит текст:
Танче, Hug Heart Eyesобади ми се, ако ще ти бъде приятно и удобно да се видим.[/size]
Добро утро, прекрасни ЛиНки!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нещо и от мен за Вас сладурки:

Скрит текст:

Желая Ви прекрасен, слънчев и спорен августовски ден! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 73
За съжаление, денят започва с тъжна новина - починал е невероятно талантливият и любим актьор Робин Уилямс. Човекът, който караше целия свят да се смее, не е успял да се пребори с депресията... Да почива в мир!

Туит и от Мурат за смъртта му

https://twitter.com/MYildirimResmi/status/499031113319600128

İyi yolculuklar Robin Williams..

Скрит текст:

# 74
Еркан е публикувал две снимки за новия сериал. Той е доста активен в социалните мрежи, и, след като ще е партньор на Нургюл, мисля, че мога да слагам някои неща от и за него.

Над това е написал "Скоро"

Общи условия

Активация на акаунт