Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 171
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • при късмета
Смърфи, оправяй се  Hug
Тоя идиот, бишвшия феш на мъжа ми, даже си позволи да ме заплашва, че не трябвало да спим спокойна, ако пусна жалби. Е, пуснах ги. И в инспекция по труда подадох сигнал и в инспектората, за различни нарушения. В понеделник ще входирам жалба и в полицията за заплахите и даже дело обмислям, че от инспекцията ми казаха, че само така може да си вземе парите. Освен това може да го осъдят да му внесе осигуровките за цялото време и да му изплати отпуските. Казах му аз, че ще му излезе по-евтино да му даде парите, той не вярва

# 376
Ма ко, дано успеете  Praynig И да знаеш, че ти получих съобщението  Hug Мислех да ти звънна следобед, обаче нещо се забаламосах и забравих, извинявай  Embarassed
Смърфче, лек полет! Ще те чакаме да се разпишеш вече от колумбийска земя, напълно оздравяла  Wink
Славе, как ще си ме засегнала, няма такова нещо! Аз нали виждам какво е със собствените си очи Tired
Лейдибърд, много си права и ти  Hug
Ох мм гледа преди няколко дни Джейми Оливър как прави салата с прошуто и пъпеш и познайте - тази вечер имаме такава салата на вечеря  Sick Обаче на мен хич, ама хич не ми хареса и той разбра. Познайте сега дали няма намусени физиономии, след като ми беше обяснено как 1 час я е правил, пък с каква любов я е редил в чиниите, пък после как 40 минути му текли лигите, докато ме чака да оправя децата и да седна да споделя с него таз вкусотия неземна....Пфу, да му се не види и Джеймито значи, развали ни вечерта  Twisted Evil

# 377
Лейди Щастливка е добре.Днес я видях.Започнала е работа и децата са на градина.Най-вероятно това е причината да не влиза често.
По късно ще ви прочета и ще пиша.С тея ремонти се побърках.Уж утре приклучват.

# 378
Смърфи пристигнаха ли куфарите ?
vio знам ,много е трудно да крием какво мислим, и аз имам същия проблем, и се ядосвам  Hug  Дано поне мъжът ти не е злопаметен , че моя натяква с години...
ма ко успех с започнатото .
Марчето и тази вечер я няма  newsm78
Стади не е писала скоро, ама май мъжа и е отпуска и почиват.
Вале седмицата е към края , Мими как е ?
Ladybird_ от няколко дни гледам тази гривна и все за теб се сещам и все да ти я покажа , ама ето Simple Smile
Скрит текст:
Преди 20 минути изпратих групата за София и сядам.Много приятно ни изненадаха Simple Smile В 18 ч на мъжа ми стринка му му звъннала да го чуе, преди седмица се чуха.Той ми обяснява по време на вечеря ,че му се сторило ,че иска да каже нещо но не е казала. Взехме да умуваме понеже миналото лято ни гостува с едната братовчедка и почти всичките деца , а тази не дойдоха и малко и е мъчно че се видяхме само за няколко часа като бяхме там.След половин час се обаждат да ги посрещнем Simple Smile Те сладурките с другата и дъщеря и двете деца ходили до Поморие за 2 дни и само се обадили да разберат дали сме в къщи и ни изненадаха , пийнахме хапнахме побъбрихме за 2 часа и ги изпратихме , че децата бързаха ,едното за дискотека ,другото за среща  Crazy

# 379
Добра вечер!!!

Мони дано се оправите с лекарства  Praynig Тази лудница е приятна   bouquet
Смърфи дано имате лек полет   bouquet Ще те чакаме вече да се обадиш от далечната страна здрава и отпочинала! Лек път!
Славка   bouquet
Ма ко късмет в трудното начинание  fingerscrossed
Вио  Joy и аз така реагирам на екзотичните комбинации! Да не говорим, че това няма и да го помириша, защото пъпеш не ям  Joy За положението в което си мога само да кажа моето разбиране - тя е голям, зрял човек с отговорности. Тя е наясно с всичко и мисля че единственото нещо което ще й помогне е разбиране и любов от близките - не я упреквайте, тя не е избрала състоянието си. Не й отнемайте правото на собствено мнение и вземането на самостоятелно решение - тя може сама да прецени дали има сили да премине през всичко това. Не се отнасяйте с нея като с непълноценен човек - това убива, а не болеста. Просто и покажи колко я обичаш и застани до нея без значение какво ще реши!!! Никой не знае колко е дълъг собствения му живот, но всеки иска да го изживее, колкото и кратък да е - с усмихнати лица около себе си, а не с погледи пълни със съжаление...
Тити това е добра новина!!! Дано нещата при нея са се успокоили и наистина е щастлива!
Джейми гривните са прекрасни, само дето аз си харесах дантелите  hahaha Малкия прави само първите, тези другите са виш пилотаж, но задължително ще му ги покажа - тази мания още не е отминала  hahaha Имала си прекрасна вечер   bouquet
Като разглеждах дантелите се сетих за Писенце - и тя скоро не се е появявала. Дано всичко е наред при нея и се похвали с нова плетка!
От снощи си мисля за трудните избори, които трябва да правим в този живот и се сетих за един мой любим филм - "Морето в мен" на испанския режисьор Алехандро Аменабар, а в главната роля е Хавиер Бардем. 2005г. печели "Оскар" за неанглоезичен филм. Горещо ви го препоръчвам!!!

# 380
  • при късмета
ВиоHug що така разсърди мъжо  Laughing Как се чувства сестра ти вкъщи? Децата там ли са или при теб?
Калинче, за избора си права. Но когато избора касе и две деца, тогава става много сложно. Още повече, че тя им е единствен родител. Оф, ама наистина е много сложно това
Смърфи, лек път и да пишеш веднага като пристигнеш
Писето и аз се сетих, че скоро не е писала. Гледам й градината във фейса, много е хубава
Джейми, браво, че сте имали хубави емоции
Марчето, де се затри
Креми ти още ли си на морето?
Славе  Hug
Люска, теб защо те няма вечер? Липсваш
Ако съдя по себе си, всички трябва да све в ПМС или в Мц, че нали си ги изравнихме  hahaha Сигурно затова липсват половината.
Като стана дума, Бонболина, какво стана с прегледа?

# 381
  • Бургас
Сега пък се одертих да не засегнах Смърфи. Sad
Както казва ММ "престани да се заблуждаваш,че можеш да се шегуваш."
Ох,ще се побъркамНе е лесно да почваш от почти нищото,а да си на 40 и кусур години.Не знаем как да се съберем.Здраве да е!
Лейди,много мъдър човек си! Hug
Дай Боже,как се моля само тази млада жена,сестричката на Вио да се оправи! Praynig
Свекърът го изписаха от психиатрията,но не мога да го позная.Вегитира като зеленчук.
Татко е на аб и на катетър и евентуално след като утихне инфекцията,ще го оперират.
Радвам се само,че отиваме на любимото ми място,където наистина си почивам,при моята приятелка в Гърция.Там душата ми пее!!! Heart Eyes
Лека нощ!Радвам се,че ви познавам! Hug

# 382
Добър вечер -не ми се пише нещо,иначе ви чета.
Вио-кураж и Калинка е права,решението не е лесно,бъдете подкрепа на сестра ти. Hug Confused
А скоро не си пускала снимки на Дея и Ванко.
Славка-като слушам за банката,хич не ви е лесно.Важното е да сте здрави всички,ще се справите!
Джейми-честито книжка и безаварийно каране!!!  bouquet
Ма ко -хубаво,че е фейса там съм редовнаи разглеждам снимки!Гледам и схеми и плетки та все там се ровя. Laughing
Тити-вие хубаво ремонта го свършихте,а на нас тепърва ни предстои.
Дават го дъжд през другата седмица,молете се да не вали. Praynig
Тази седмица се разправях по ремонта,мерих ,изчислявах разпитвах и така.Оправях се и по лекари и моите си документи и рецепти.Другата седмица продължавам,стискайте ми палци във вторник-имам нужда! Confused
И снимка с моите цветя за лека нощ.

# 383
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Hug
Направо не ми стига времето. Почти всяка вечер сме с приятели някъде да вечеряме, защото Мара я мързи да готви и така е намерила средата на хляба ѝ е по-лесно. После за малко минавам от тук да ви видя , кой какво е писал, така че съм в час с всичко, после ми започва филма по НВО и да си го гледам, после пуша няколко цигари и най-накрая си лягам. Програмата се повтаря на следващия ден. Така ще бъде докато е още хубаво времето. Друга седмица пътувам за Гърция за около 12 до 15 дни. Тук щяло да вали септември, но там времето ще е прекрасно за почивка, така че я чакам с нетърпение.
Калинче, подкрепям това което си написала . За съжаление такъв е живота, за някой е по-лесно, за друг е по-трудно, съдба и притеснения  само. Не бих искала да влизам в коментар и обяснение. Всеки си има своята истина и  си я постига по един или друг начин. Сложни са нещата, а може и да не са толкова, кой знае...След като прочетох някои книжки по разни теми имам си свое виждане на нещата.
Вио, имате си проблеми наистина. Дано да се разрешат по най-добрия начин за вас!  Hug
..............
Както казва ММ "престани да се заблуждаваш,че можеш да се шегуваш."
.........................
Не мисля, че е прав и така като споделиш някоя негова мисЛа страшно съм шокирана от изразяването му.  newsm78 Аз нали съм си устатница и веднага ще го сложа на място....мда.!
................
Ох,ще се побъркамНе е лесно да почваш от почти нищото,а да си на 40 и кусур години.Не знаем как да се съберем.Здраве да е!
.....................
[/quote]
Това да ви е побъркването, друго да не е. Случва се и пак се започва и пак се постигат толкова неща, честно, но най-мразя да чувам" то, нали е" старичко, скромничко и закърпенко, ама нали е чистичко"....това не искам да чувам!! За всичко си има начини, па не сме престарели толкова ,я...и не искам да се обръщам назад...НЕ!! Напред! Ще се оправите. Да ти кажа и падала съм и съм ставала отново, това е и продължавам.
Писе, почивай повече не се преуморявай, нали си знаеш.. Hug Красиви са ти цветята. Да ти кажа, моите след градушката така са разцъфтяли, че направо не е истина, а знаеш че бяха пребити. Само ми е интересно , защо там където цъфтеше червено мушкато/сакъз сега е в съвсем различен цвят, например в лилаво или розово....ММ ми казва, че "ако и теб те бях бил 15-20 минути и ти щеше да си смениш цветовете"  Joy... Ще взема да ги снимам да видиш колко нови пъпки имат.
Тите, така и не разбрах свършили този ремонт или още продължава тази хамалогия. Отвратително е, но пък после е толкова хубаво.  Simple Smile
Джейми, така и не разбрах тези гривни за какво са и от какво са. Те, на ръка ли се слагат....не знам.
Ма-ко, сложна ти е битката и дано да успееш, но да ти кажа не бих си го причинила. Толкова неприятности, късане на нерви, лоши думи се чуват...изобщо...пак не знам.
Вале, Мони, Людка, Креми,  Смърфи на добър път, Бонболинка я няма и нея и на всички ви.. Hug
Лека ви!

# 384
  • София

Вале седмицата е към края , Мими как е ?

Приказката за власите и Дунава нали я знаеш, та и нашата така.
Вчера следобяд два часа рева по телефона, че и мъчно, в обедната им почивка. Викам и да идем да я вземем, категорично ми забрани, това че и е мъчно, не значело , че не и харесва. ooooh! Просто и е мъчно и искала да си говорим по телефона и да си пореве по телефона...два часа. Казвам ви, направо си изля сълзите за  целия лагер наведнъж. Не се спря . Накрая дойдоха да ги извикат за следобедното яздене и изведнъж реката пресъхна. Laughing Вечерта ми се обади , превъзбудена, доволна, тръгваха за нощен поход с фенерчета. Сутринта сега като ми звъня отново доволна и щастлива отиваше да помагат на някаква баба за оградата, защото всяка смяна на лагера имали задача да направят по едно добро дело за някой възрастен човек в селото.
Довечера сме канени на представление, ще отидем и ако иска мчоже да се прибере с нас, ако не- утре си идват.
Побърка ме това дете.А как съм се пиртеснила заради тия вчерашни следобедни истерии да не се отдръпнат двете и най-добри приятелки , с които е там, от нея. Сигурно за първи път я виждат в такава светлина. Rolling Eyes
Иначе смятам лагера за успешен първи път- мъчно и беше, но с изключение на вчерашния плач по телефона изцепки не е имало, ако не броя всекидневното няколкоминутно разтъжване.

Прочетох ви всички! Hug Желая късмет на нуждаещите се днес от него, на Писенцето- да си направи хубав ремонт без дъжд, на Смърфи- лек полет, на Марчето- весела почивка, на Ма ко- успех с жалбите, на Славчето-- успешно ново начало, на Вио- мъжът и да не се сърди, а пак да сготви нещо...нормално Mr. Green, на Джейми- още много хубави гости в дома и, ама не перкалено, че да не и омръзват, на Лейди- не се сещам какво ад и пожелая в момента....може би един хубав мач на детето Laughing, на всички неспоменати- много усмивки!

Ааа, днес имат имен ден Александровците. На първо четене се сещам за Кремчето и нейното момче- да е живо и здраво!  bouquet
Ако има и други именяци- да почерпят!  bouquet

# 385
Добро утро Simple Smile

Валенцето    Hug оф сетих се за една наша позната и раздялата с родителите  Tired как се прибраха тези хора в К-т , а тя след като тръгнаха си беше една весела спокойна ...
pisenxeto имаш палчета  Praynig

аз се сетих, че скоро не е писала. Гледам й градината във фейса, много е хубава
Ако съдя по себе си, всички трябва да сме в ПМС или в Мц, че нали си ги изравнихме  hahaha Сигурно затова липсват половината.
Joy Joy Joy Joy нали Simple Smile

Джейми, така и не разбрах тези гривни за какво са и от какво са. Те, на ръка ли се слагат....не знам.
Марче , ами тези гривни са последния хит при дечицата плетат е от едни ластички и на Ladybird_ момчето , че и тя покрай него творят Simple Smile
Ще изведа дивачетата докато не са потрошили апартамента , двудневния палатков лагер е вече спомен, лошото е че не направих малко снимки, всички столове и леглата им бяха палатки с всички 50 щипки( че тези които ползвам им бяха малкои извадих пакета с новите) защипани покривките и вътре едни стаи подредби...Снощи само се чуваха щракащи - излитащи щипки и някой става да си хване стената на палатката ooooh! Ама днес са....

# 386
Добро утро!!!

Славка сори, ама мисля, че сме по-широко скроени относно хумора  hahaha и въобще не съм мъдра, ами точно, че съм на 45+ и за пореден път почвам от нищото, ама и хич не ми пука  Joy Просто явно с цветята на Марче сме от един разсадник - чука ме живота, но продължавам да цъфтя - най-много да си сменя цвета на косата  Joy пък и е доказано - една жена като не се чувства добре - сменя прическата и е като нова!!! Приеми положението като поредно предизвикателство и хуквай спокойна на почивка да се забавляваш   bouquet
Марче добра програма имаш - точно лятна   bouquet Знам, че с теб сме чели и едни други книги дето пише "битието определя съзнанието"  Joy Когато живота те постави в положение да вземаш съдбовно решение в 1л.ед.ч. ти се променя светогледа. Не сме престарели - младите са злобни, арогантни, а тайничко ни завиждат, че вече сме доста над нещата и спокойно се вихрим  hahaha hahaha hahaha Гривните дето Джеми показа са от малки ластичета и от пролетта тук децата са луднали да плетат - вече имам над 10, че и мм е закичен  Joy На теб също ти пожелавам една спокойна почивка - с кеф да си пушиш цигарката гледайки морето   bouquet
Писенце благодаря за красотата дето сподели   bouquet Имаш стиснати палци от мен и се обаждай с понякое фото и тук   bouquet
Валенце  bouquet браво на принцесата - справя се отлично!!! Насърчи я да си остане с децата за връщането!!! Детенце правилно е преценило, че има рамо на което да поплаче, да й олекне и да продължи! Ти си майка за пример, само дето имаш да учиш някои неща от Мария  Joy Благодаря ти за пожеланието   bouquet след малко тръгваме за стадиона - малкия има такова голямо желание да играе, само дето да си добър футболист се изисква и талант  hahaha а той молия няма никакъв усет към топката  hahaha Важното е, че се збавлява! Добре, че напомни Креми да ти е здрав именника, много да те радва и късмета да го сапътства
Джейми при теб е весело   bouquet
Не ми беше спокойна ноща...миналото ме застигна, но въпреки всичко си спомних само хубавите неща - Фройд е изключителен психолог - То победи Аз, но така и се пречисти съзнанието...Мм хукна рано сутринта, малкия още спи, аз съм си запалила свещи, пия кафе с цигара и се чувствам щастлива...Пожелавам на всички вас да постигнете хармония със самите себе си, на пук на околните   bouquet

# 387
Добро утро! Изчетох ви набързо и няма да споменавам всяка поотделно, само ще ви пожелая нещата да се случват както ги искате, а може би и както трябва - така, че всичко да е наред. Абе нещо ме разчувствахте от сутринта - колко сте ми мъдри, добри, умни и позитивни. Тук наистина е място, където се зареждам положително. Благодаря на ВСИЧКИ! И честито на имениците!

# 388
  • Sofia
Гу гууу гу, гу гууу гу... това слушам от вън + разно цвър, цвър..., а по-рано беше кукуригуууу.... И тогава и сега пия кафе, баба и внучка миткат навън по задачки и аз днес лентяйствам по съботному.  Grinning
Добра среща, прекрасни!  Grinning
Благодаря за кафето  и закуската, Калинуш, ДамчоHug
Хареса ми пожеланието на Дамчо, та се присъединявам!

Крем, да му е ксъметлийско името на Александър, да е жив и здрав!  Hug
Честито на всички именници!

Вале, толкова е нормално, че няма изобщо какво да го мислиш и а те тревожи. Хубаво ти е рекла Мария (казвах ли, че много харесвам името...), умница е тя.  Hug
Пиши координати за този лагер, моля! Супер ми звучи, прекрасно просто!
Джейми, представям си колко им е било хубаво на децата.  Grinning
Писенце, балгодаря за споделената красота, страхотни китки! 
Калинуш, обичам, обичам... да те чета, пасват ми вижданията ти!
Прави си, че от 2ри започва и моята лудница, затова сега почивам.... Simple Smile
Душа, и теб много те 'аресвам! Ама и двете си го знаете, предполагам.  Simple Smile
С тия, твойте китки и ТМ, хем се смях, хем се зачудих какво ли ни вали, та цветята така са луднали след онази градушка... 
И те така... толкоз запомних...
Ама всички ви  Hug

# 389
Ку-ку!
Здрасти и от мен!
Вио, Praynig дано нещата  подредят  Praynig
Вале,огън служба не остана.Нормално си е всичко,все пак е първа сериозна раздяла(поне така помня)
Ма ко,ти си точен човек и ще му разкажеш играта на тоя.Браво!
Лек полет на Смърфи и бързо оздравяване.
Славе,дано и при вас да се подредят нещата,както здравословно,така и финансово.
Марчето...вятър я вее на бял кон  hahaha Нищо,като почнат дъждове и студове и пак ще си е вкъщи
Креми и тя ни забрави с това море...Честит именник.  bouquet
Тити,свършвайте вече ,че и ти да се видиш човек.
Люска и нея я няма...

Скрит текст:
При мен излязоха резултатите,акушерката реши да ми ги разчете,като видя диагнзата ме пита какви ми бяха симптомите и каза,че не й се връзва.Влезе да проверява и каза че нямало грешка.Обаче моя доктор е още отпуск,следващата седмица е на линия и ще отида тогава.Иначе говорих с личната и според нея това,което пише й говорело за ендометриоза.Четох 2 дни и изтръпнах,то големи хормони,терапии,операции и накрая редовно се получавал рецидив.Че и диета трябвало да се спазва.Е,не познаха пък  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт