Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 180
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро момичета   bouquet
Лус благодаря за кафенцето  Heart Eyes
Бонболина  Hug не се вкарвай във филм, а си изчакай докторката!!! Компетентно мнение ще получиш от нея - всичко друго е ненужно филмиране! Със сигурност дявола не е толкова черен!!! Успокойсе, усмихни се и всичко ще се нареди   bouquet
Писенце бегонията ти е супер   bouquet Пускай снимки, че да се пръскам от завист! Красота!!!
Креми радвай се на почивката и семейството   bouquet
Контеса браво за организацията и за постигнатите успехи   bouquet Както е казал Суворов "повече пот в учението, по-малко кръв в боя!" Правилната подготовка винаги е улеснявала реализацията!!! Пък за банковата история тм е много прав, ама и ти си го знаеш. По широкия свят това е едва ли не най-важната история на човека, но какво да се прави - живеем в свят зависим от парите... Само в бг тази история изобщо не се зачита и използва...
Дами въпроса за куража и усилията, които ние полагаме е доста спорен - аз полагах дори повече усилия в бг... разликата е в крайния резултат - той те мотивира... Тук си мотивиран да се квалифицираш, да работиш, да учиш, да разширяваш бианес и знаеш, че усилията ти не остават на вятъра... Ако разкажа на местните за проблемите на Ма Ко - те няма да схванат как е възможно това, ако им кажа за случката с Мони и реакцията на полицията - ще си помислят, че се шегувам, да не говорим за здравеопазване, образование, стартиране на бизнес... Та като човек на средна възраст, който е с бг образования, чинно и почтенно си е плащал 25г. всички данъци и осигуровки в бг., учил и работил по времето на комунистическия режим, учил и работил по времето на т. нар. "преход", смело мога да кажа, че тук живота е много по-лек и ако всички усилия до този момент ги бях прилагала тук, резултатите щяха да са коренно различни... Та от моя гледна точка хората полагащи усилия да се реализират и да водят нормален начин на живот в бг са за похвала, а не ние... Пожелавам ти утрешния ден да е изпълнен с много радост, усмивки и цветя   bouquet Да имаш най-добрия клас и една успешна учебна година!!!
Валенце с право можеш да се гордееш с децата си!!! Браво на Мария   bouquet Мечтата на моя син е да си има ферма - та може един ден да дойдем да поискаме ръката на щерка ти за фермерска булка  Joy
Вио то е ясно, че без драми няма да стане  Hug всеки период с раздялата с детството е така...но и това минава   bouquet Ще се справиш  Hug Пък и такава весела седмица се задава, че и на детенце ще хареса. Ще си позволя съвет относно подаръка - вземете нещо малко и не скъпо, че да може да си го занесе на следващия ден в градината да се похвали... аз вземах от онези металните коли, дето са умален макет 1:48/има ги по бензиностанциите/ около 5-8лв. са - супер ценно е да се похвалиш, а и не могат да ти я счупят  Joy
Ма Ко дано имаш спокоен ден и ти отмине главоболието  Hug
Джейми малкия много хареса моделите на гривничките  Joy имаме и такава основа за плетене и кукички, ама си е гъзорък сладура  Joy Та ще видя дали ще му стигне упорството да направи такива красоти  hahaha
Славка пускай смело принцесата на градина - винаги има вариант да я спреш, ако драмата е голяма. Не позволявай на страха да те води, а и от разказите ти виждам, че тя е много зависима от теб - градината може и да ти помогне   bouquet
Смърфи дано не е хванала стачката - беше 5 часова, а и незнам траекторията им, че има пак затворени въздушни пространства, заради вулкан в Исландия... Дано всичко е минало ок и си почива вече  Hug   bouquet
Получих си новия фотоапарат онзи ден и вчера правих снимки  Joy довечера ще кача, за да ви разходя из наше село  Joy От днес дават времето да се затопли, да спре да вали и вятъра да утихне - та вероятно ще имаме две седмици лято тази година  hahaha една в началото и една в края  hahaha Хуквам на разходка и ви пожелавам усмихнат ден   bouquet

# 406
 Grinning
Днес поспах до 8 ч.Мъжа ми снощи едни температури поддържа , странни, днес ако видя че вървят по същия начин нещата ще го хвана за ръчичка и на дежурния кабинет че утре е наряд и няма как да отиде при личната.

dam4o права си и аз съм ви колежка , но заради един куп неща се отдалечавам много от така желаната от мен професия.

Скрит текст:
Като погледна назад във времето имаше моменти в които с лека ръка загърбвах всичко и рискувах... сега пак ще рискувам , но само ако се убедя че само това е начина и това е най - доброто за всички ни.
Сега когато освен мен и моите желания има и две малки момчета за които да мисля , и установявам че това което на мен ми се иска ще ме затрудни .Винаги и във всичко сме се оправяли сами, помощ от родителите си съм имала , докато живяхме с тях, направихме го за да можем по - бързо да си оправим нашето жилище , защото в него момент с заем и наем нямаше да се справим.
Сега чувам от тях упреци.Защо не съм си търсела работа по специалността.Ами  спестяваме им нашите тревоги, споделяме само когато вече наистина няма накъде, ето сега нито знаеха за курса на който щяха да пращат мъжа ми , нито за предстоящите съкращения.Но сме им казали че ако се наложи по някаква причина да търси друга работа , най- вероятно няма да е в страната.Те това не го разбират, не вярват мислят си че само така си говорим.
Смърфи видях че вече е "у дома " Simple Smile
Аз отметнах малко задачи, приготвих супа топчета за децата , за нас има една леща.Ще си извадя хартиите и ще си поиграя малко.Само това ме успокоява когато съм изнервена , а в тази част от месеца  Twisted Evil съм много.

# 407
  • при късмета
Добро утро!
Мъжете не са на риба, но аз все пак спах до 10ч. Голям кеф
Калинче, ще чакам снимки
Джейми, аз пък бях пропуснала, че си учителка. Болшиство сте в темата и Ста ди в това число. Дано ви се наредят нещата  Hug
Дами, дано ти се падне хубав клас тази година
Вале, пак браво на Мария! Видях клипчето. И аз искам така, ама пусти страх от конете.
Хортензия и тя се загуби, но те май са на море.
За днес са ми поръчали гювеч. Утре трябва да спретна една-две супи, че от вторник ще гледам племеницата до петък и да имат децата обяд. После ми остава една седмица за идследванията на шефа за градината, че тази година задължително трябва да тръгне на 15.09, освен ако не е болен. Досега го пропускахме септември. Ако видя, че има много вируси, ще му взема бележка и пак ще тръгне по-късно. Ще видим. Хич не му се ходи  ooooh!
От утре има нова игра на Милка. Стиснете ми по едни палци, че съм набелязала телефон.
Наградите са флашки, телефони и таблети, има ги на стикери в/у опаковките и вече се продават
Дойде септември да се събираме вече  Hug

# 408
  • София
Здравейте, дамен!  Hug
Тук съм си бре, още не съм тръгнала, чаааак другата седмица към края пътувам.
Какво да кажа, ами няма нищо. Мотам се. Нямам деца за детски градини, а и никога не съм ползвала такива, че да давам мнения. Означава , че ще си  мълча. За по-големите, пак нямам мнение, пак ще си мълча.  Simple Smile
Вчера ММ имаше обяд с един грък и този човек не знае ли, че ние ядем същите праскови тук, та ми е донесъл три касетки с такива огромни прасковки и две огромни дини... ooooh! Какво да ги правя направо не знам. Започна едно лудо раздаване на плодове по приятели и съседи.  Компоти не правя, категорично, сладко, ами не ми се занимава, а и не зная от праскови дали става, трябва и да ги беля предварително вероятно, а, не!! Не мога да си го причиня туй дело велико. Остава да мина на прасковена диета.. Mr. Green
Калинче, давай от онези хубави снимки да гледаме.  Heart Eyes
Вале, прекрасна е Мария, прекрасна!! Толкова мило детенце е. Държала се е великолепно за първи път самичка.
Контеска, направо имаш стройна формула за живот. Прекрасно се справяте!!   Heart Eyes
Ставам нещо да се помоткам и после ще излизам.
Приятен от мен!!

# 409
Здравейте. Изгубих се за малко. Бяхме на гости на моите родители и не ми оставаше време за форума, но ви мислех, защото ви обичам.  Hug То бяха едни гостувания по баби и лели, ама беше забавно. Особено за Гого- водихме го на село. Пипа малки пиленца, гони кокошки, ходи бос...абе като на село.
Днес се завърнахме, оправих багажа. Сега ме чакат перални, сушилни и чистене.
Не съм ви чела, защото нямам време. Надявам се всички да сте добре и аз да съм по- редовна. Много целувки на всички.

# 410
# 411
Вале гледах клипчето с ездата.Стахотно е!Чак на Емо му хареса и ме пита кое е момиченцето.
Вио  Hug HugДАй боже всичко да се нареди със сестра ти!
Писе ще мине и ремонта.При нас мина сега имам да боядисвам външни первази.Малко по-късно ще ги метна.Днес лежерно го раздавам.Готвих по пижама.Направих пържоли с дом.сос,картофи,мекици от бяло брашно,лимец и овесени трици.Сложих им и кашкавалче.Станаха страхотни!
Искам да правя кадаиф.Обяснете ми как става номера,че да не се излагам пред свеки.
Не мога да се чуя с майка.

# 412
Привет от мен! Вече сме в Богота, сега ще се оправяме с три огромни куфара и два по-малки. После пак ще намина да ви разказвам.

# 413
  • Бургас
Луси,защо идваш,сервираш бързо алкохол и пак обратно?! newsm78

# 414
Ей, празно е тук. Влизам само да споделя нещо много красиво и приятно, което гледам в момента - филмът Words and pictures. Подходящо начало за учебната година. Препоръчвам!

# 415
А тук съм Simple Smile
Мъжа отиде да посреща племенницата и гаджето и , не могли да си намерят квартира в поморие и ще ни гостуват тази вечер  Crazy Тъкмо се приготвях да слагам децата да спят Simple Smile Ама няма да стане сега с кака ще е весело .

# 416
Привет  Hug
Не знам да се гръмна ли, да скоча през терасата ли или да се самообеся вече  Crazy Ванко е болен - повръща няколко пъти днес, сигурно го е съборил летният вирус  Confused Утре ще го водя при лл и детската градина ще му се размине с няколко дни. Егати, направо ми се реве.
Стискайте палци бързо да го преборим, каквото и да е  Tired
Смърфи, добре че писа, че те мислех  Hug
Вале, гледах и аз Мария - страхотна е   bouquet
Ма ко, как ти е главата? Все ще ти препоръчвам едно лекарство, не знам дали си го пробвала - Енетра. 100 % нимезулид е, супер ефикасно (много ме спасяваше навремето, дори и при махмурлук  Embarassed ) и на много достъпна цена - кутийката струва около 3 лв., вътре са 10 хапчета. Ако искаш, пробвай, дано да ти помогне  Praynig
Ще се будува явно тая вечер, така че ще се навъртам наоколо.
Прегръдки на всички  Hug

# 417
  • при късмета
Вио, как ще се гърмиш бре  Naughty Да се оправя Ванко бързо. Сигурно с нетърпение чака нещо ново и сега болен. Ако много повръща давай му течности да не се обезводнява
Ще пробвам тази ентера. Ако не е силно дрога не знам дали ще помогне, но ще пробвам. Забелязвам в последно време, че освен, като се разваля времето ме почва мигрената при всеки мц. Не знам защо  ooooh! Поосвестих се днес, доста по-добре съм, втория ден ми е много критичен, всеки път.
Джейми, весело изкарване
Смърфи, добре си си дошла. Чакаме да се включваш вече
Днес на мързел го ударихме. Излязохме с шефа само до магазина, и да се разходим за чак и това беше. Мъжо го оставих да поспи, че много нерви му се събраха тази седмица.
шефа беснее и още не е влязъл в банята даже. Кога ще ляга това дете  Crossing Arms

# 418
Здравейте, момичета! Привет от моето! Вчера пристигнахме, но не остава време да седна. Мм ме обзаведе с таблет вчера, та вече няма да имам оправдание да липсвам. Целувки!

# 419
Мушкатова честита придобивка с здраве да я ползваш!
Вио да оздравява Ванко!
Аз поспах на обяд.Мм звъни Емо вдига и го чувам:Ами мама спи.Аз си играя и гледам детско. Joy
Ако ме види някой ще каже тая жена хич я няма.
Скочих и метнах первазите под прозорците.Ама понеже съм много умна и почнах от 1 ет.Утре ще продължа с останалите 3.Имам и да боядисвам малко петънца тук там.
Утре ще чистя,че вторник пристигат свекърва ми и свекъра.
А вторника смятам да готвя.
Четвъртък сме на среща с госпожата в училището.Това диване каза:Няма да й говоря.От срам може и да мълчи и гък да не каже.

Общи условия

Активация на акаунт