Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Мерси, момичета. Аз не и се притеснявам чак толкова, но просто като знам с Ванко какво беше и ми се виждат малко 100 грама. Ванко на нейните месеци качваше по кило на месец, като пак сме се кърмили и захранвали по същия начин. Нищо де, важното е че е добре, пък в грамчетата няма да се вторачваме чак толкова  Peace
Контес, от септември е на градина, да. Има - няма 10 дни и се почва. Хич не ми се дава, ама няма друг начин. След 3 години вкъщи, вече си му е време да ходи с останалите - направо го усещам как има нужда да общува и с други хора/ деца, не само с нас. Порасна ми момчето, мда.

# 196
  • София
Здравейте, прекрасни!  Hug
Людка, честит празник на детето! С най-добри пожелания за здраве и много късмет!

Вио, здравей! Как сте??
Нещо ме боли главата, по-късно ще мина да ви видя.
 Heart Eyes на всички ви разбира се.. Simple Smile

# 197
Добра вечер момичета!!!
Наздраве за здравето на Петьо!!!

Лус както винаги успяваш да излезеш от ситуация!!! Много прегръдки за рожденника и дано вече е добре!!!
Контеса лека работа за теб!!!
Вио значи с Контеса трите имаме ученици от 2-ри септември  Joy Да ни е успешно началото и да повлечем късмета към тези, които ще тръгнат на 15-ти!!!
Марче пий някакъв хап и да ти минава главата!!!

# 198
  • София
Благодаря на всички Hug

# 199
Здравейте, момичета!
Лус, честит ти рожденик! Да е здрав, щастлив, радост на мама и тате! И аз с две ръце за Вомитус хил-а.
Вио, добре завърнала се!
Контес, успех с новата градина и училище!
Стади, намери ли картата?
Лейди, не се ли постопли при вас вече?
Имам доста ангажименти напоследък, но ви прочитам.
Кажете нещо против хълцане. Мишето от два часа не е спряла:-(.

# 200
Добро утро! Пия кафе, а Гого дивее покрай мен. И чакаме ММ да се върне от наряд и да му почне отпуската. Поне ще си имам отмяна и помощ близо месец. А и сме си измислили програма, че ми омръзва постоянно вкъщи.
Картата не я намерих. Блокирах я и в края на седмицата ще е готова новата. Хубавото е, че не е теглено от нея. Аз не се и съмнявах, че ще са пипани парите, защото няма ПИН на нея. Голяма съм шматка. Всеки друг път като тегля пари проверявам по 3-4 пъти прибрала ли съм си картата в портмонето, а този път - не. Бяхме с майка ми и щяхме да ходим по магазините да купя малко есенни дрешки на Гого и въодушевена какво да му взема въобще не помислих за картата. Станалото - станало!
Лус, да е жив и здрав Петьо.
Мушкат, не знам лек за хълцане.

# 201

Утро, кафе, опитвам се да се убедя да ида до плажа, че то отпуск не остана, ама нещо ме мързиии...
Хубав ви ден!

# 202
Добро утро и от мен.
Дамчо, отиде ли на плаж?
Стади, как така без пин?  newsm78
Люска, как е Петьо?
Марчелка, привет  Hug Добре сме, благодаря. Почиваме си от почивката  Party
Мушкат, вие стегнахте ли вашата почивка вече?
Ох аз изпратих Ванко в баба ми и гледам да поизчистя малко. Деичката снощи беше много неспокойна, буди се, сука 1000 пъти, хленчи...Не знам зъби ли са, какво е, ама нещо сериозно я мъчи. По принцип като заспи към 9 и спи до сутринта, снощи какво и стана, не знам  Thinking

# 203
Добро утро и от мен момичета!!!
Дами благодаря за кафето   bouquet Хуквай към плажа там да си помързелуваш!!! Как е мама?
Стади всичко е добре, когато завършва добре!!! Аз също си забравям картата  hahaha само дето не тегля в брой, а пазарувам с нея и редовно касиерката ми напомня  hahaha Кога тръгвате на почивка?
Хортензия не се стопля тук  hahaha стоим си на 9-15гр.  hahaha към 25-ти го дават да се постопли до 18гр.  hahaha но пък днес няма да вали  hahaha За хълцането аз се навеждам силно напред, поемам въздух и се разгъвам максимално назад - трябва да се отпусне диафрагмата. малкия като започне да хълца съм забелязала, че е прекалил с храната  Joy
Лус как е Петьо днес?
Тити май днес лети...
Марче как си?
Ма ко навярно се препича   bouquet
Джейми какво стана с шофьорската книжка?
Вале къде се загуби?
Смърфи  Heart Eyes
Морена до кога сте в Сандански?
Креми я отнесе щастието  Embarassed
Вио може и зъбки да са, но и децата си имат особенни дни  Joy Как е сестра ти?
Плами огън не остана и ще хапваш баклавички  Joy
Контеса как е новата смяна?
Славка  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Писенце къде се изгуби?
Усмихнат ден ви пожелавам и ще ви наглеждам днес - нямам много излизания, но смятам да постоя в градината, че после пак го дават дъжд  Joy

# 204
Мдааа, днес съм мързелана и не стигнах до плажа, но след малко излизам - тук не е толкова жегаво последните дни, та се трае и по обед. Защо толкова болни дечица - Луска, как сте? Вио, дано Деичка е наред! Калинка,
Скрит текст:
мама не е много добре, ама не искам да ви се оплаквам все, та затова не пиша. Вчера бяхме на лекар - просто казват, че отново като при другите й операции влиза в лошата статистика на бавно възстановяващите се. Те така.
Мятам се навън, то явно и другите маат гащите нанякъде.

# 205
Правя си кафе и продължавам с задачите за днес.

Джейми какво стана с шофьорската книжка?
  предполагам че вече е готова мисля утре да се разходя да видя дали ще ми я дадат .
dam4o   Hug
vio милата душица , може да е от зъбче , дано тази вечер е по -спокойна  Praynig
luss как е Петьо ?

# 206
  • Sofia
Хлъц... и аз тук. Simple Smile  Привет!  Grinning

За хълцането... ще го пробвам чалъма на Калинуш. Иначе нещо подобно съм опитвала и рязана вода също... ама общо взето съм на мнение, че панцея няма.
Калинуш, до около края на август сме тук. В първите дни на септември се очаква първолашката РС.
Люска, да са ви живи и здрави двамата рожденници!  Hug

Ние в понеделник на шляй пазар се сдобихме с чисти ябълки "Златна пармена", много съм доволна.   Ако има още жената, ще си взема за зимата. smile3508

Болничките да оздравяват!
Поздрави и  Hug!

# 207
Привет! Лейди, благодаря за съвета! Измъчи се детето снощи, почти 3 часа хълца. Накрая ми дойде на ум да пее, та като се разпяхме по нощите... Но се получи - спря.
Вио, дано тази нощ ви е спокойна!
Аз лягам да дремна, че до 4 сутринта се въртях като пумпал, но не заспах.

# 208
  • Fort Worth, TX
Привет на всички.Чета, но няма време за писане.
Люси, да ти е жив и здрав и дано е вече ок.В Равда е готино.Днес ходихме до Несебър.Накупих си сума ти магнити Laughing
Целувки за всички.

# 209
  • Sofia
Навън е 37гр., хапвам праскова, а после пак кафе... и те така.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт