Дамчо, ти пък! Всеки с хобито си.
Снимката не се отваря, дай пак.Моренка, и ние с летен тоалет, а ако е хладно...ще мислим какво ще е. Растат си децата , да са живи и здрави.
Аз нали се бях притеснила да не е дебела голямата- ами от февруари досега си стои на тези килограми-55, на височина само расте. Изглежда си закръгленка, ячка една такава, но не е пълна. Обаче с нейните дрехи и намирането им имам сериозни проблеми. Тя е в една такава никаква възрастова категория- ни дет, ни възрастен. Тийнейджърските дрехи ви казвам като за клечки са правени, честно. Панталоните с едни ниски талии, направо ужасно. Тя дънки и подобни не обича, на нея само трикотажни дрехи се купуват. Панталони трикотажни, не анцунг, а такива прави панталони от трико. Не обича твърди материи, само мекичко. А и като не е от слабите, дупето си и е големичко и едва откривам. Днес в Дино и взех страхотен панталон, много добре и стои.
Хора, купихме и куфар на детето, сега и багаж стяга, стискайте силни палци да е наред всичко , да замине в понеделник спокойна и да си дойде жива и здрава. И научена да язди кон.
Определено в мое лице имаш ревностен фен 
Гъска съм си аз...Ще опитам поне снимка да вмъкна.
голям си е по принцип. С костюм изглежда като мутра, едно заради размерите си, едно че ходи почти без коса и с брада на катинар и от време на време цяла. Костюм облече с триста зора за сватбата(много го харесаха всички), вратовръзката обаче, твърдо отказа. Бил е с вратовръзка само на клетвата в казармата, това е. Ако питаш него с работните дрехи ще си ходи
имал си и официални такива
Страхотен момък си отгледала

Сигурно ще се побъркам от притеснения разни
) - едновремешният сметанов сладолед - плътен, страхотен!!!