Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Лейди, благодаря! Ще имам предвид този музей.
Дамчо, ти пък! Всеки с хобито си.  Hug Снимката не се отваря, дай пак.
Моренка,  и ние с летен тоалет, а ако е хладно...ще мислим какво ще е. Растат си децата , да са живи и здрави.
Аз нали се бях притеснила да не е дебела голямата- ами от февруари досега си стои на тези килограми-55, на височина само расте. Изглежда си закръгленка, ячка една такава, но не е пълна. Обаче с нейните дрехи и намирането им имам сериозни проблеми. Тя е в една такава никаква възрастова категория- ни дет, ни възрастен. Тийнейджърските дрехи ви казвам като за клечки са правени, честно. Панталоните с едни ниски талии, направо ужасно. Тя дънки и подобни не обича, на нея само трикотажни дрехи се купуват. Панталони трикотажни, не анцунг, а такива прави панталони от трико. Не обича твърди материи, само мекичко. А и като не е от слабите, дупето си и е големичко и едва откривам. Днес в Дино и взех страхотен панталон, много добре и стои.
 Хора, купихме и куфар на детето, сега и багаж стяга, стискайте силни палци да е наред всичко , да замине в понеделник спокойна и да си дойде жива и здрава. И научена да язди кон. Laughing

# 256
Вале колко е висока голямата принцеса? Браво на теб - учи малката сама да си стяга багажа - така ще знае детето и как да си го подреди на връщане! Моя понеже хем е мърльо, хем иска да е все опнат му правя пакет за деня - в торбичка слагам бельо, чорапи и дневния екип - така всяка сутрин си взема нова торбичка, а вечер като си ляга си прибира дрехите от деня в старата - така не ми смесва и мръсни с чисти дрехи, но той е ходил максимум за 5 дни. Дай повече доверие към детето и сама ще се учудиш от резултата! Дано имат подходящ учител за езда и да обикне този спорт!!! Малкия го качих на пони на 3г., а на голям кон на 7г. - за разлика от мен той се научи да язди!
Тити голяма си фурия  Joy Определено в мое лице имаш ревностен фен   bouquet
Дами и аз чакам снимката   bouquet

# 257
  • София
Дамчо, пак не става.
Лейди- 1,55м е. 55кг. Знам, че е множко, но се стараем много и мисля, че са добре нещата. Тя пие и противоепилептични, знаеш как действат те. Засега мисля всичко е ок, щом 6м не качва нищо, освен на височина. Движението го позасилихме, разходки много през почивните дни из планината, но през седмицата не се движи активно. Тя вкъщи седи на едно място основно, не е като другите деца да играе из цялата къща. В смисъл не да седи и да не мърда, прави различни неща, но не са свързани с движение много, а с прлеместване просто от едно място на друго из апартамента.
За лагера на Мария- аз ви бях пускала линк, то си е селска къща с ферма и конеферма към нея. Имат добри учители , отзивите от познати деца са прекрасни.Да видим какви ще са нашите. На шестия ден ще ходим родителите , за да ни покажат децата какво са научили- яздене, ориентиране из гората, подквасване на мляко Mr. Green, грънчарство.

# 258
Ох, исках да ви пусна албумче, ама що така newsm78Гъска съм си аз...Ще опитам поне снимка да вмъкна.
Успях ли?!
Май да - пак да кажа детенце е 195, ние инак сме височки Grinning

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 08:10 от dam4o

# 259
  • София
Успя! Много сте хубави всички, а ти си като сестричка на сина си. Wink

# 260
  • при късмета
Вале, много хубаво да си изкара детето му пожелавам. Ще се справи и сама. Представям си какво ти е. Аз за моя се притеснявах, като гиводиха на екскурзия, че беше без преспиване. И той не се е делил от нас и за сега не иска да чуе да ходи някъде сам. Като тръгне ще съм като теб. Мерси за рецептата.
Дами, много сте хубави.
Моя мъж си има доста врат  hahaha голям си е по принцип. С костюм изглежда като мутра, едно заради размерите си, едно че ходи почти без коса и с брада на катинар и от време на време цяла. Костюм облече с триста зора за сватбата(много го харесаха всички), вратовръзката обаче, твърдо отказа. Бил е с вратовръзка само на клетвата в казармата, това е. Ако питаш него с работните дрехи ще си ходи  ooooh! имал си и официални такива  hahaha
Оправих се с половината багаж. Само се подмотвам и се чудя какво да хвана. Ходенето до село остана за утре. Леля каза, че има къде да си набера бъз. Там тепърва тръгва да зрее, височко и студено е. Надявам се и сърнели да има, че вчера е валяло. Не съм яла вече 4-5 години, все ги няма, а много ги обичам.
И до апарата и камерата не мога да стигна, че да кача снимките. Ствам да хващам другия сак, оффффф

# 261
Дами  smile3501 Страхотен момък си отгледала   bouquet Ти къде по себе си видя излишни кг.? Много се радвам на такива снимки! Когато дойде ред да ви показвам на моя абитуриент снимките сигурно ще съм с бастунка  hahaha
Вале супер ти е госпожицата - явно си е имала период зимата с килограмите - хормоните се разиграват... Спомням си добре линка дето пусна - ще се забавляват децата отлично!!! С нетърпение ще чакам твоя разказ на края   bouquet
Ма ко значи спешната работа на теб се е паднало да я свършиш  Joy Сърнели и аз обичам много - из нашата си гора в бг знам къде има hahaha

# 262
  • Sofia
Лелееее..., Дамчо, много сте хубави, бре!!! Страхотна усмивка има момчето, красавец!  Grinning
И аз като Калинката да питам за кг, а?  newsm78

# 263
Абе знам си аз, че ми е хубаво гарджето. Моите килца сега с 5 отгоре, все пак снимките са от миналата година, не съм дебела, ама си ми тежат. За пускането на децата сами - трудно е, ама се свиква. Моят беше в 5 клас, когато го изпратихме на лагер в Австрия, че и на палатки. Бяха по някакъв европроект и идеята беше да са като скаути. Още първата вечер ги прал страхотен дъжд и спали в помещенията с баните, щото палатките се намокрили, ама даже им харесало, а аз тук ги оплаках децата. После свикнах, а сега вече нямам избор Simple Smile

# 264
  • София
Дамчо, браво, много сте хубави и тримката. Всички сте  усмихнати, а ти с ММ сте младолики.

Вале, много хубаво да си изкара детето му пожелавам.

Моренка, 122 за момиче 1 клас е много добре, наистина е средния ръст Peace

Калинка, айде бе, боа... hahaha Добре си Peace. Относно дрехите - наистина влияят на поведението на човека, независимо от пола, годините...  Hug

Ма ко, значи не само моят ММ не иска официални дрехи Mr. Green Mr. Green Mr. Green А аз толкова харесвам, ама каквото.... Mr. Green

Днес купих си сандалки тип лайнодавци, досега не съм носила такива. Днес така ми заболяха краката на токовете, че влязох в магазина и взех си... Удобни са ми. Не знам дали гои харесвам... newsm78 Имаше на ток и съвсем на плоско... Реших да взема такива...
Скрит текст:

# 265
Добро утро момичета,
 нашите етикети пристигнаха .
Днес съм се разчистила и въпреки дъжда трябва да идем до обещаната библиотека и сладкарница за сладолед. Броим дните до новото у-ще и сме в трескава подготовка .Първолак за 3ти път  Shocked

Дамчо ,прекрасно семейство сте ,а сина е разкош с чудна усмивка   bouquet

Лек ден   bouquet

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 17:03 от Анонимен

# 266
Днес купих си сандалки тип лайнодавци
Ох, ще ме умориш от смях  Joy
Дамчо, много сте хубави  Hug
Вале, хубаво да си изкара малката госпожица, а на теб - спокойствие   bouquet Мен като ми дойде до главата да почна да ги пускам сами насам - натам не знам каква песен ще пея, ама като се знам каква съм кукувица ....  Crazy Сигурно ще се побъркам от притеснения разни  Crazy
Толкоз засега, че дребните искат баня и сън. Айде до после  Hug

# 267
Легнах да спя ,че скочих в 7 сутринта.Малкия сто пъти мамичкооо.
Баща му сега се раззвъня. Joy
Лейди фурия съм като не ми се пречкат из краката.
А до 2 не се очертава да ми е спретната къщата:)
Притеснено ми е,че като дойдат све трябва да е всичко ок.
Вчера удар щях да получа.Пише на листите в 9без 10 отваря.В 9 затваря врати училището.Всичко ще трябва да ни е в точната минута сутрин.
Вале страхотен ще е лагера!
Аз съм запален фен за ски,плуване ,езда.
Тази година проверявах във Варна за плуване,но е от 6 г.
Дано сега имат в училището.
Дами страхотни снимки.Елегантна мама си!
Валето като каза сестричка.Отиваме на летището.Питат ме имате ли пълномощно.А мм с една брада изглежда на 50.Обръщам се и казвам да имаме,но за какво ни е.Нали сме 2.Ами аз ви помислих за сестричката Joy
Имаше и две дами на мойте години с 50 год англичани.Изглеждаше ужасна работа.Хванах се за главата.
Лус честити ти обувки!

# 268
  • Sofia
Броим дните до новото у-ще и сме в трескава подготовка .Първолак за 3ти път  Shocked
Ох, Контес, как ме разсмя. Laughing
И ние днес притичахме до библиото, на зор... вчера ходихме и Гушкан си глътна двете книжлета още щом се прибрахме, за няма и час, та се наложи днес да повторим.  Сега пак е взела 2 от голямата гора и една друга подобна, та в понеделник пак сме там.
Пък сладолед... имаме си любим тук (не знам дали не го споменавах и преди  Thinking ) - едновремешният сметанов сладолед - плътен, страхотен!!!  Heart Eyes

Да знаете какво е безветрие тази вечер... хем ние сме до реката, където си има течение...  ooooh!  Всичко е отворено и няма мижав полъх...  И е 32 в момента. Те това е, 15 август мина, уж би трябвало нощите да захладнеят, ама не и тук! Следващата недяля - понеделник се изнасяме, а цяла седмица все горещо го дават. Добре, че са измислили климатиците!  Simple Smile

Хайде, аз пак в банята отивам.  Wink

# 269
  • София
Лека нощ, момичета.

Нещо днес съм изморена много и ми се спи. Лягам заедно с Петьо.

До утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт