Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 163
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Мерси, Моренка, ако реша ще ти пиша.

# 316
Eто ме и мен, след ходене по банки, мама и така...Утре пътуваме за София, та довършвам разни неща, че ще съм във Варна чак по Коледа. Криво ми е за майка ми, а и детето остава, защото иска да поработи още, та да получи хубава препоръка. Той ще дойде в София колкото да го изпратим към Англия Sad Така е с порасналите деца.
Моренка, страхотни покупки! Вале, много се радвам за детето, браво! Славче, почини си, мила! Плами, ти нямаше ли пак отпуск? Калинка, ама колко си права за posh - има едни хора с протрити дънки, износени якета и т.н., ама ги носят като короновани особи, то просто си им личи класата. И обратното - прекалено скъпите и луксозни возила, дрехи обикновено говорят само за показност, кич и снобария. В БГ такива са мноооого. Мони, сетих се за теб - срамувам се от това, което става тук. Лошото е, че започва да ми е безразлично. Ето идат избори - няма да гласувам, не е правилно, ама за кого?!
Калинка, пишеш, че майка ти ще пътува - като дойде времето, ако се притеснява и има нужда от помощ - свиркай. Ще съм в София, ако трябва да се изпрати до аерогара...
И да ви почерпя - днес любимата ми сестричка има рожден ден- и не че ми е сестра, но е невероятен, всеотдаен човек, да ми е жива и здрава!

Останалите - де сте, бре?

# 317
  • Sofia
Дамчо, благодаря!  Hug
Да ти е жива и здрава обичната сестричка! Да и' е честит празникът!  bouquet
Ето идат избори - няма да гласувам, не е правилно, ама за кого?!
Както беше казал неотдавна в едно интервю бате Николай - "Престъпление е да се гласува за престъпници!"
Много ми допадна. Тъкмо такива са. Всеки драпа за там, за да се нагуши, за народа никой от тях не хае.
Личи си дали ще гласувам, нали...

# 318
  • София
Уф, моята девойка днес си поплакала. Следобяда. Звънна ми сега вечерта и и се разтрепери гласчето. Мъчно и е . Харесва и, но и е мъчно. И сега си седя и си рева тука  и аз и направо ми идва да хвана едно такси и право в лагера....

# 319
  • Бургас
Валюш,има такива моменти.Ванко,дъртото магаре и той една вечер вика "оле,колко ми е мъчно за Криста",но къде да Фукна към Алпите? Laughing
Утре ще се събуди с друго настроение,говори с нея по телефона,успокой я,че е временно,да се наслаждава на уединението си!Как добре те разбирам! Heart Eyes
Бяхме в Триград,където ходим от години,но вече може да не ни искат!

# 320
  • София
Добър вечер, мили дами!  Hug
Как сте?
Цял ден миткам нагоре и надолу и съм уморена. Трябваше и на една приятна среща да отида , е не можах за огромно съжаление. Нищо, някой друг път ще се спретна по-добре.
Вале, това са моментни настроения на детето ти. Може и да се е скарала с приятелка, да ѝ е паднало настроението и сега да ѝ е станало тъжно за вкъщи. Утре отново ще бъде в настроение.  Не се притеснявай, ако всеки път така хукваш да си я прибираш от някъде си, то какво ще стане...ами едно нищо. Нека да се пребори самичка, без вас, не е малка.  Разгледах снимките, ами прекрасно е мястото!
Дами, честито на сестра ти!
Моренке,  ...
Както беше казал неотдавна в едно интервю бате Николай - "Престъпление е да се гласува за престъпници!"
....................
[/quote]
то и аз натам клоня за съжаление. Няма за кого. Отчайващо е положението, това е краят на всичко, което имахме, което ползвахме,...всичко е за боклука, гадост! Чувствам се омърсена!

С това пазаруване от разни сайтове и мен ме запалихте и вчера си поръчах два парфюма и днес ги получих. Не очаквах в интерес на истината, че ще получа оригинални неща. Силно съм изненадана и то приятно!! Това са неща , които ги няма вече на нашия пазар и може само да са с поръчка, а и цените изобщо не ме затрудниха, напротив-...мда.  Доволна!! После, зарибена от вас отворих и още една фирма, която за огромно съжаление се затвори тук. Няма потребление. Тя е датска и дрехите ѝ са прекрасни. Сега съм направила поръчка и да видим кога ще дойдат. Но, въпреки че стоката ѝ е в намаление, цените ѝ хич не са ниски, но за сметка но това пък дава качество.  Ще ви се похваля по-късно. Моренке, ти си виновна аз така да се зарибя. Само те чета, "тук поръчах, там поръчах..." е и аз поръчах. На първо време  само две тениски и един пуловер. Дано да съм си уцелила размера, но аз предварително го проверих по мои по-стари неща.
Друго, ами няма.
Поздрав най-сърдечен!

# 321
Добра вечер!!!

Вале  Hug Hug Hug лагера е прекрасен, а и детенце реагира съвсем нормално  Hug Hug Hug
Дами да ти е жива и здрава сестричката, много щастие и късмет   bouquet Благодаря за помощта, но се надявам да няма нужда - преди да се пенсионира работата й беше свързана с чести командировки в София, а и е летяла от там, та е навикнала да пътува и да се оправя, само дето минаха 15г. от тогава - София се промени, хората се промениха, а и тя остаря...
Морена хубави неща си избрала   bouquet Аз за училище купувам стекове с 0,5л. минерална вода, а за стадиона ползваме от шишетата за спорт
Скрит текст:
Славка   bouquet
Марче затъжих се за теб  Hug Честити ти покупки!!! Аз не съм от феновете на онлайн пазара, но съм абсолютно съгласна с това, че понякога това е начина! Пазарувала съм, връщала съм поръчки и стигнах до извода, че мога да си го позволя само за неща, за които мога да правя компромиси или има на кого да подаря после  Joy Но пък като знам цените и стоките в бг - май онлайн пазара е за предпочитане...
Утре съм на дофтор, че и аз като свекървата на Вио нещо ми щракаше средния пръст на дясната ръка, но сега започна и да боли, Накрая се наканих да си запиша час, та утре ще видя как ще ме церят тукашните специалисти  Joy щото за нашенските си знам - за 15мин ще ме оперират и ще ми решат проблема  Joy  

# 322
Добър вечер!
Появявам се и аз тук, сигурно сте ме забравили вече, но аз вас не съм-чета ви, но не намирам време да драсна някой ред. Ми не ме свърта хич вкъщи, но така съм си лятото аз, даже вече ми се иска да свършва, че се поуморих.
Добре съм иначе, тъкмо се бях "ожалила", че това лято няма да мръдна по-далеч от морето с тази нова работа и ми се отвори парашута-в петък заминавам за Велинград на фирмено парти! Simple Smile В четвъртък вечерта пък съм на концерт на Васко Василев-фенка съм му голяма и отсега се кефя!
С бургаските девойки май и това лято не успяхме да се видим, дано наесен да го направим. Аз от първата седмица на септември ще почна да се местя вече към Бургас, че ми писна това пътуване.
Марче, сподели от кой сайт си поръча парфюми, аз съм взимала от няколко, но вече не ми се рискува, купувам си парфюми само от летищата като пътувам.
Вале, недей се разстройва за детето, трябва да свиква, няма да е все с вас, нормално е да и домъчнява за вкъщи, но бързо им минава на децата.
 Hug на всички ви, ще заспивам, че много съм уморена вече!

# 323
  • София
Калинче, това на мен ми е за първи път да поръчвам стоки. Не зная дали ще съм доволна, аз съм си каприз, искам да го видя първо на живо, пък после ще платя колкото искат. Имам си определени марки и фирми от които пазарувам, нали си знаеш за кашмира...един, ама само да е той.  Simple Smile
Калинче,

....................

Марче затъжих се за теб  Hug .......................
Ей, така когато някой ми каже, че се е затъжил за мен, съм готова и океани да преплувам на минутката!!! Идаааааааа....чакай ме!!!  Hug

Защо те боли този пръст?? Веднага на доктор и после сподели какво ти казаха. Няма да те оперират, а ще ти предпишат физиотерапия, а дано, де.
Тези дни си мислих за теб да те питам едни неща, но още ги обмислям. Трябва ми време.  Сериозни са и ще ти ги кажа някой ден на ЛС. Ще споделя. Не са страшни, но ми трябва съвет.
Скучно ми е тази вечер, х..мда.
пп Ели , сега те прочетох. Поръчах на DuPont едни неща, мъжки и дамски. За съжаление вече не се внасят, а зная че ги има. Parfium BG. Мога да направя правилна преценка за оригиналност, защото има едни нещица по които се познава и днес се убедих, че всичко е точно.

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 00:05 от marchеva14

# 324
Марче    bouquet аз си знам, че само с операция минава това - не е сложна - разреза е половин см. и се прави с местна упойка - не ме е страх  Joy Казано по-просто - пломбата на зъб е по-болезнена и страшна  hahaha ама ще видя тукашната система  Joy Когато си готова -питай - компа е винаги включен, но аз съм в разход  Joy каквото знам, ще ти кажа! За онлайн пазара си е точно така - ако си намериш точното място с коректните хора - ще си доволен! Просто риска не е малък от некоректност - анонимността както в общуването през компа, така и в този вид търговия дава възможност за изкривявания... Аз и преди време се изказах негативно, ако става въпрос за маркови и скъпи неща - винаги имам едно на ум, когато нещо се предлага доста по-евтино...Но пък както Морена пазарува от верига магазини ежедневни неща - тя няма възможност да отиде до магазина и това е варианта! В крайна сметка и двете пазаруваме от един и същ магазин, но по различен начин  hahaha
Елинор не си забравена  Hug това, че не те споменаваме често, не означава, че не си мисля понякога за теб  Hug а означава, че не сме клюкарки  Joy Joy Joy
То нали с възраста и мислите на хората стават по-странни  Joy ей тъй понякога си мисля за всички... Марче наскоро се беше сетила за Нощни.. аз пък все искам да попитам Тити как е Щастливка?

# 325

Добро утро! Днес стягам багажа за Сф, чистя тук и довечера пътуваме. Утре същото упражнение ще го повторя в София. Ииии, като за последно пак се стягам да водя майка ми до болницата - вдига температура от 3 вечери и се притесняваме. Не знам вече...С такива притеснения ще тръгна ooooh!

# 326
Добро утро!!!
Дами благодарско за кафенцето   bouquet  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower дано температурата не е свързана с операцията  Praynig
Стягам се за разходка, след това ще хуквам към поликлиниката. Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 327
  • при късмета
Добро утро!
Дами, дано наистина Т не е свързана с операцията  Praynig Дано най-после се възстанови майка ти, за да си спокойна. С малко закъснение, да е жива и здрава сестра ти!
Вале, хубаво ще си изкара детето, не се притеснявай. Така е, защото не се е делила досега. После ще помни само хубавите емоции
Калинка, за пръста е точно така. Тук друг вариант освен операция няма, май и другаде. "Щракащ пръст" ли е при теб? Ако веднъж вече е установено, ти си знаеш, че е въпрос на време за операция. Няма друг начин да се отпуши канала на сухожилието. Да ни държиш в течение
Морена, с много хубави неща сте се обзавели
Нещо се оплетох с времето последните няколко дни, все не ми стига. Май вече свърших всичко.
За следобяд имам задача да си измия косата, че вчера се разплетох и съм като Тина Търнър в главата. За Калинка и Марчето, снимки довечера.
Сега ще излезем малко шефа да поиграе и после ще се появя.
Гушки и цунки на всички  Hug

# 328
  • София
 HugБлагодаря ви!
Знам, прави сте, но цяла нощ не съм спала, все си я представям как си лежи в леглото и плаче. Сега чакам да ми се обади и да ми каже как е. Пред нея не се издавам, че ми е мъчно.
  Ма ко, аз видях снимките- коса ли е да я опишеш!
 Лейди, пиши след доктора какво се случва. Не разбирам от такива неща аз, но имам проблем със средния пръст Crazy и май ще се наложи да посетя лекар. Преди около два месеца отварям вратата , обаче някакси не си извадих пръстите навреме от бравата и ...се обърнаха ли, не знам как да го кажа. Особено средния. И сега си ме боли при свиване винаги. Не е остра болка, но е неприятно, явно има нещо.
Ели, хубаво изкарване на Велинград!
Марче, загуби се ти! Честити ти покупки!
Дамчо, дано не е свързано с операцията! Успех и пиши после!
На всички- хубав ден! Аз ще си седя до телефона и ще чакам.

# 329
Добро утро, момичета! И аз съм за снимка вече. Напоследък имам доста задачки, не съм се спряла. През ден пътувах до П-в, по доктори, че брат ми беше зле, лежа в болница. Сега е добре вече, възстановява се у дома.
Днес започвам да приготвям багажа за морето, но преди това имам да изпека 30-тина кг чушки.
Черпя ви, че се сдобихме с нова кола. Мм ме изненада приятно.
Целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт