Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Да благодаря за стиснатите палци-мина днес всичко,но ще се повтаря пак всеки месец. ooooh!  Дано има ефект само,че днес беше и на моменти болезнено. Confused
Приятна вечер ви желая!!! Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 22:48 от pisenxeto

# 466
  • при късмета
Привет!
Писе, радвам се, че е минало успешно. Как ще се повтаря всеки меец  Shocked
Смърфи, вече си във форма
Вио, да се оправя домочадието и хубаво да си изкарате
Днес моите двамата много добре се разбираха цял ден. Дано не им омръзне до петък, че ако продължава да вали и от утре са само вътре, ще полудеят.
Слушаха ме много и двамата, да си ги похваля. Аз цял ден умрях за сън, отвикнала съм да ствама рано. Шефа ме оставя сутрин да си поспивам и си се занимава, а сега ставам в 8 без нещо
Ще лягам рано довечера, че да поспя
 Hug

# 467
  • София
Вио, честит рожденник! Да расте много здрав, палав и щастлив!  bouquet

# 468
Смърфче на 10 ,11,12 е по няколко часа.А на 15 почва на цял ден.
Дами незнае бъке,но какво я бърка като има пари в джоба пълни количката и плаща. Joy
Писе страшничко ми звучи.Дано ти помогне.
Всичко е готово.Остана да приспя детето.Не смятам да си разваля режима.
А забравих да се похваля.Емо си заспива сам в неговата стая вече.
Лека вечер по-късно ще намина.Отивам да сменяме крушки с девера.Нещо са решили всички да гърмят.А моя милост нали е ниска не може да стигне.

# 469
  • София
........................
Марче веднага се присъединявам към твоята компания  smile3546 и ти си една луда калинка  hahaha ама пък ще си починеш с кеф   bouquet
............
Надявам се, Калинче, надявам се. Да ти кажа аз общо взето зная какво ме очаква....мързел. ММ на плаж не ходи, или ако дойде случайно стои около час , пие по няколко фрешове, чака да стане време да отиде и да си купи бълг. вестници от съседното село и после веднага се прибира да си чете глупотевините + книгите.  Във водата не влиза.... така че аз съм сама мома англичанка на пясъка.  Който иска да ме взима, Ша взема да му се дам... Simple Smile  По някое време изгладнявам и отивам в таверната да хапна една салата с халуми на скара и се връщам обратно на пясъка. Стоя и си клюкарствам сама, като гледам другите. После се прибирам, минавам през лоби-бара, удрям едно силно кафе и отивам да взема душ. Вечер...където ни стовари колата, това е. Общо взето е скука, но и почивка. От годините назад се научих да не ходя с приятели на море. Категорична съм в това отношение. Така само аз си определям настроенията, желанията...моя воля.
Добър вечер, мили дами!  Hug
Тите, голям си шемет, но и много приятна!  Simple Smile
Писе, пази се. Имаш сериозно заболяване, трябва почивка!! Това с очите, направо се притесних. Всичко да е наред ти пожелавам.
Само заради теб ще направя няколко снимки и ще ги покажа.  Hug Аз не обичам да се снимам...
Вале, аз казах ли ти, че съм разгледала всички снимки от лагера...много ми хареса. Пак да я пратиш Мими догодина.  Heart Eyes
Смърфи, ама защо и кошче носите от тук... newsm78 За подправките ми е ясно, ама това кошче...Ако нещо ти трябва давай да пращам да си имаш.  Heart Eyes
Туршии не зная как се правят. Не съм по тази част. Ние не ядем, защото аз смятам, че са вредни заради това че имат много сол, но дали е така, не ме питай не зная дали съм права. Питай другите.
Плами, да, на 7 - ми тръгвам най сетне. Нищо не съм приготвяла, само се мотам. Нищо де, ще извадя от гардероба летните неща за море, хвърлям в две чанти и съм готова. Аз поне се научих да не нося много багаж. Най, най необходимото. Къси гащи, кратки гащи, няколко тениски, яке и това е.  Wink
Людачка, на кой ръкав смятате да ходите в Гърция.?  Сега разглеждах и трите ръкава и съответно хотелите, ами че то места няма почти никъде...всичко е заето...нали уж започна учебната година.. newsm78  Вероятно около 6.09 много хора ще пътуват, нали има празници.
Вероятно пропускам още прекрасни дами, но нали си знаят , че ги  Hug
Отивам на раСодка.  Heart Eyes Grinning

# 470
Смърфи, ама защо и кошче носите от тук... newsm78 За подправките ми е ясно, ама това кошче...Ако нещо ти трябва давай да пращам да си имаш.  Heart Eyes

Защото съм луда за връзване...  hahaha Тук няма такива, дето се закачат от вътрешната страна на вратичката. Ето това е:
Скрит текст:

Просто, ама много удобно! Wink

# 471
  • София
...................
Защото съм луда за връзване...  hahaha Тук няма такива, дето се закачат от вътрешната страна на вратичката. Ето това е:
Скрит текст:

Просто, ама много удобно! Wink
Да, бе да, ясно,  но на мен пък ми пречи , `щото имам мелница за боклук  и аз го изхвърлих и освен това много мразя да ми стои боклука под миФката. Ползвам найлонови пликове и то само има дом. хартия в тях. Нищо де, ползвай го, няма да го връщаш в БГ отново....предполагам.  Wink

# 472
Хич няма да го връщам. Тук нямам мелница, иначе е голямо удобство. Peace То като цяло е малко, точно една найлонова торбичка, пълня го за един ден и го хвърлям. Удобно ми е, другите ми кофи са едни огромни, много "багаж" събират, както се шегува ММ. hahaha

Ех, Гришо падна...

# 473
Е няма такъв дивак като мен.С десерта май щесе изложа ама да видим.Мм ще ме скъса от бъзик с тоя кадаиф.Както вчера го нахоках защо няма орехи в покупките. Joy
Не е опечен ли незнам.Опитвам се да пооправя грешката ако не ще хвърчи с коша.Среднощно да се посмеете с мойте глупотевини.
Чакаме ги вече всеки момент.

# 474
  • София
Добро утро, мили дами!  Hug
Молим, покана за кафе.. Simple Smile

Направо избих рибата с това сутрешно кафе, нали.... Grinning Heart Eyes
Имам работа и затова днес по-раничко ви изненадах.
Приятен!

# 475
Дубрутру!
Много спите в това облачно време.
Вио,с голяма извинение,честит празник на принца.Да е преди всичко жив и здрав,другото ще го постигне,ако не-вие ще му помогнете Wink
Тити,какво стана с кадаифа? hahaha
Писе, Hug
Дамчо,ще свикнеш.

Аз вчера ходих до АГ.Ми...нахока ме Laughing Защо съм отивала на частната му практика(разбирайте кабинет) след като резултатите са от държавната практика(разбирайте АГ отделение)?И аз му казвам"Защото на частната практика открихте нередност и ме пратихте в държавната практика">Общо взето нищо.КАзва ми "Имало е нещо,ама вече го няма.Ще се следиш".И ме отпрати.Хич не останах доволна тоя път.Май ще ходя на частно ако/като пак получа проблемите.
Иначе и с малката ходих до лекарката.От около седмица се я забелязах,че си подръпва лявото ухо.Казва че се запушвало.В неделя като я изкъпах и след почистването на ушите реших да погледна по-дълбоко,тъй да се каже.Издърпах горния край на мидата да се отвори канала и си светнах със светеща запалка.Еми целия канал навътре е запушен.И двете й уши са затворени с ушна кал. Sick Питам  личната как е станал номера при условие че всяка седмица се почистват(макар и с ограничитл клечката си е клечка).Тя каза че там нямало как да се почисти и не зависело от чистенето.Просто организма е произвел повече ушна кал-може и от течение да се получело.Та решихме да опитаме първо с Аудиспрей и ако не подейства ще я водим да й промиват ушите.

Та такива ми ти истории край нас.Хайде изчезвам,че ламята Спаска се обажда (гладна съм)

# 476
  • София
Добро утро!
Марче, чудно кафенце, благодаря!
Радвам се, че са ти харесали снимките. Наистина са си изкарали децата чудесно и определено догодина пак иска да ходи Мария.
На мре, а и въобще на почивка, ние също винаги ходим сами. Не мога и не обичам да се съобразявам с никого, направо откачам когато трябва да чакам някой за някъдеи да променям плановете си. Не е почивка това за мен.
Бонболина, ние имаме същия проблем с ушната кал в момента, за втори път ни се случва с Мария. Не е до чистене на уши, просто УНГ ми обясни, че в някои моменти някои организми произвеждали по-голямо количество, това е.

Днес ще ходим да оправяме картоните при личната за училище. А утре съм на среща в новото училище на Бояна, обадиха ми се да направим среща с логопеда, психолога, учителя на детето и аз и да поговорим. Чакам с нетърпение. Освен това си намерих страхотен логопед за детето, познавам я жената от предното училище, но напусна и тя като нас и сега е на частна практика. Ходихме вече два пъти и както и очаквах- доволни сме и двете с Буба. Simple Smile

# 477
Добро утро! Днес май няма да има плаж и ще  намина после.

# 478
Добро утро.
Много, много ви благодаря за пожеланията за Ванко. Страхотни сте и определено ми помогнахте да се почувствам малко по - празнично вчера!   bouquet
Ние днес се изпратихме на градина с него. Говорих с личната, говорих и с госпожата от ДГ, и двете казаха да го пускам. Та така - сутринта росни - пресни, с китка за госпожата, се заведохме. Нямаше драми никакви, напротив - с желание отиде детето, влезе си в стаята и ми каза "чао"...Сега седя и тръпна да не ми звъннат от там, да не плаче, да не му стане лошо, да не се удари, да не....абе хиляди притеснения  Crazy Нали са казали "дано не ти се случва това, което мисли майка ти", или нещо подобно беше. Много е вярно  ooooh!

# 479
Добро утро.
Много, много ви благодаря за пожеланията за Ванко. Страхотни сте и определено ми помогнахте да се почувствам малко по - празнично вчера!   bouquet
Ние днес се изпратихме на градина с него. Говорих с личната, говорих и с госпожата от ДГ, и двете казаха да го пускам. Та така - сутринта росни - пресни, с китка за госпожата, се заведохме. Нямаше драми никакви, напротив - с желание отиде детето, влезе си в стаята и ми каза "чао"...Сега седя и тръпна да не ми звъннат от там, да не плаче, да не му стане лошо, да не се удари, да не....абе хиляди притеснения  Crazy Нали са казали "дано не ти се случва това, което мисли майка ти", или нещо подобно беше. Много е вярно  ooooh!

Всичко ще е наред.Детето сигурно не се и сеща в момента за теб Wink Ако е и общителен...няма да има грешка.Аз съм в голяма чуденка обаче дали да я пускам мойта убавица на градина.Приета е и на 15-ти би трябвало да тръгне.Обаче като знам колко бързо се разболява...Едно да е сополиво и тя е втората.А иначе обожаваше да ходи на ясла,така че не се притеснявам.Но това боледуване м кара да се замисля дали да не я оставя и тази зима вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт