Дано има ефект само,че днес беше и на моменти болезнено. Приятна вечер ви желая!!!

и ти си една луда калинка
ама пък ще си починеш с кеф 
По някое време изгладнявам и отивам в таверната да хапна една салата с халуми на скара и се връщам обратно на пясъка. Стоя и си клюкарствам сама, като гледам другите. После се прибирам, минавам през лоби-бара, удрям едно силно кафе и отивам да взема душ. Вечер...където ни стовари колата, това е. Общо взето е скука, но и почивка. От годините назад се научих да не ходя с приятели на море. Категорична съм в това отношение. Така само аз си определям настроенията, желанията...моя воля.

Аз не обичам да се снимам...
За подправките ми е ясно, ама това кошче...Ако нещо ти трябва давай да пращам да си имаш. 

Вероятно около 6.09 много хора ще пътуват, нали има празници.

За подправките ми е ясно, ама това кошче...Ако нещо ти трябва давай да пращам да си имаш. 
Тук няма такива, дето се закачат от вътрешната страна на вратичката. Ето това е:
Тук няма такива, дето се закачат от вътрешната страна на вратичката. Ето това е:

Питам личната как е станал номера при условие че всяка седмица се почистват(макар и с ограничитл клечката си е клечка).Тя каза че там нямало как да се почисти и не зависело от чистенето.Просто организма е произвел повече ушна кал-може и от течение да се получело.Та решихме да опитаме първо с Аудиспрей и ако не подейства ще я водим да й промиват ушите.
Нали са казали "дано не ти се случва това, което мисли майка ти", или нещо подобно беше. Много е вярно 
Нали са казали "дано не ти се случва това, което мисли майка ти", или нещо подобно беше. Много е вярно 
Ако е и общителен...няма да има грешка.Аз съм в голяма чуденка обаче дали да я пускам мойта убавица на градина.Приета е и на 15-ти би трябвало да тръгне.Обаче като знам колко бързо се разболява...Едно да е сополиво и тя е втората.А иначе обожаваше да ходи на ясла,така че не се притеснявам.Но това боледуване м кара да се замисля дали да не я оставя и тази зима вкъщи. Препоръчани теми