Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 66 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Ние се сдобихме с такива подложки на Pognae, но още не съм ги пробвала. В Бг цената е поносима -20 лева.

Купих и дъждобран за раницата, пак на Pognae, но нещо не мога да се оправя със слагането му. Някой може ли да удари едно рамо с видео да видя как се прави ?  newsm78

# 121
Може ли да ми кажете колко горе-долу са дълги тези подложки.
Сигурно ще ушием от хавлиен плат (2-3 слоя) с копченца.

# 122
Тъкмо ги хвърлих за пране, после ще ги измеря.

# 123
  • София
Ние се сдобихме с такива подложки на Pognae, но още не съм ги пробвала. В Бг цената е поносима -20 лева.

Купих и дъждобран за раницата, пак на Pognae, но нещо не мога да се оправя със слагането му. Някой може ли да удари едно рамо с видео да видя как се прави ?  newsm78

Когато вече си сложила детенцето в раничката, нахлузваш отдолу нагоре ветробрана, т.е. обхващат се крачетата с по-ниската част, която е към теб. Изтегляш нагоре да се покрие гръбчето и щракваш закопчалката зад гърба ти -  така се пазят и ръчичките. Можеш да махнеш качулката, за да виждаш по-добре и после да си я сложиш.

Feride, на Pognae са 21 см дълги, съобразени са с това да обхващат дръжката и да може да се закопчаят. Предполагам трябва да съобразиш с твоята раничка Boba.

# 124
23 см. x 13 см. са подложките на Boba.

# 125
Мерси, Lexie! Доста са големи.
Аз мерих и сметнах, че трябва да е 18 х 8, но явно ми е крива сметката  Rolling Eyes

Dao, мерси и на теб  Grinning

# 126
Може ли да ми кажете колко горе-долу са дълги тези подложки.
Сигурно ще ушием от хавлиен плат (2-3 слоя) с копченца.
Аз си ших такива, направих ги от памучен плат (различни цветове от двете страни, за да мога да ги сменям) и 2 ката хавлия по-средата, за да попиват по-добре. Закрепват се с велкро. Ето това може да ти е полезно: http://www.lubirdbaby.com/2010/06/baby-suckingdrool-pads-for-ergo-baby.html

# 127
Ada_smiles, страхотен линк   bouquet
Само не знам дали да е с велкро или с обикновени копчета. Нали велкрото се захабява при пране в пералня  newsm78
За да има две лица обаче, май само велкро е вариантът.

# 128
Lexie, извинявай, че те притеснявам отново  Embarassed
Нали 13 см. е широчината на подложката, когато е закопчана?

# 129
Не, това са размерите на откопчаната подложка.

# 130
  • ул. "Мечтание"
Ada_smiles, страхотен линк   bouquet
Само не знам дали да е с велкро или с обикновени копчета. Нали велкрото се захабява при пране в пералня  newsm78
За да има две лица обаче, май само велкро е вариантът.

Всъщност ми се струва, че с обикновени копчета, ще е по-лесно за двулицево. Thinking

# 131
Мерси Lexie   bouquet

Нощни очи, може и да си права. Свеки е шивачка. Дадох и задачката, тя ще го измисли.
После ще ви кажа как е станало Simple Smile
Виждам, че при теб почти не е останало време вече. Нека всичко да мине по мед и масло и ще чакаме снимки на слингоносене на новородено бебче  Hug

PS. Като съм с раницата и другите майки все ми викат: "ох, то и ние имаме кенгуру, ама не го ползваме". Вече ми излезнаха пришки да обяснявам, че това не е кенгуру и просто спрях.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 10:13 от Feride

# 132
  • ул. "Мечтание"
Благодаря ти, ФеридеHug  bouquet Heart Eyes

# 133
Момичета, пак съм аз с моите въпроси  Embarassed
Кога могат да се изкарат ръцете на бебето извън слинга (т.е. платът да не минава през раменете, а под мишниците)?

# 134
  • ул. "Мечтание"
Момичета, пак съм аз с моите въпроси  Embarassed
Кога могат да се изкарат ръцете на бебето извън слинга (т.е. платът да не минава през раменете, а под мишниците)?

Най-рано когато бебето може да си държи главата стабилно изправена. Най-добре около шестия месец, когато вече може да стои седнало стабилно само без подпиране.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт